Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

οσοι κουφαθηκατε με πολωνια καντε συγκρισεις και με ελβετια

ρε φερτε special guests motorhead k heaven&hell κ θα ερθω μπουσουλωντας…

να ελπιζω???:papas:

Ευχαριστώ τους metal πατέρες που δέχθηκαν να τιμήσουν τα παιδιά τους.

Ύστερα από 14 χρόνια, θα δω όλη την ανατροφή μου επί σκηνής.

Καλοκαιράκι, ξαστεριά, χιλιάδες στόματα, ακούγοντας αχούς από raining blood, disposable heroes, family tree κλπ κλπ.

Ονειρική εμπειρία.
:smiley:

τι εννοεις με το απο πανω??
ποιος κουφαθηκε και γιατι ακριβως?? για την τιμη λες??

Παντως να ξερετε πως το Σονισφηρ δεν σταματει απο τις βροχες! Εδω κ η αποδειξη!

http://www.youtube.com/watch?v=c2MJuaLNtYw

Φιλε μου να σου πω . Για rammstein πληρωσα στην Αγγλια 40 λιρες , σε μια χωρα που ο ο βασικος μισθος ειναι περιπου στις 900.

Απο κει και περα το μονο μου παραπονο για την τιμη εδω οσο περιεργο και να σου φανει δεν ειναι για μενα!!!Εγω προσωπικα μπορω να το καλυψω το ποσο! διαβασα ομως σε ενα αλλο post μια κουβεντα ενος παιδιου που προκειμενου να το ζησει λεει : "δεν πειραζει , δεν εχει διακοπες φετος!! "

Δεν ειναι ολοι μας στη θεση να εργαζονται και να εχουν τη σχετικη ανεση να τα δωσουν! ολοι γνωριζουμε οτι υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο (ισως το μεγαλυτερο) ατομων που ψωφανε για ενα τετοιο event , που ειτε ειναι σε μικρη σχετικα ηλικια ειτε φοιτητες κλπ κλπ. Αναλογα λοιπον με το κοινο που απευθυνεσαι σαν διοργανωτης (και πιστεψε με γνωριζουν ΑΠΟΛΥΤΑ το που απευθυνονται) δεν θα πρεπε ‘ισως’ να εισαι και λιγοτερο αυστηρος???

πριν απο καιρο ειχα κατεβασει αυτο…

SONISPHERE FEST AT KNEBWORTH UK 01-02/08/2009
σε dvd …

ηρθε η ωρα να δω τι παιζει…
και που να το ξερα…:slight_smile:

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“6”]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]
[/FONT] ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ ΡΕ !!!

:trumpet:ΓΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ :lightsabre: :band:

Επιτέλους, τόσες βδομάδες περιμέναμε!!!

Hell awaits!

:bow2::bow::vibrate::respect:

KAMIA SXESH… πολλά τα γκρουπ κι ασχετα μεταξύ τους…
ιστορικό μόνο για την quiet version of NINE INCH NAILS…

Μεγαλη μερα η σημερινη!!!
τεραστια η συγκινηση μολις το ειδα στο σαμπνεημ του timeous…
Ειναι λιγο τσιμπιμενο το εισητηριο αλλα δεν χανεται.
δεν αξιζει καν το ρισκο για τζαμπατζης

εχω ταχυπαλμια και τρεμουν τα χερια μου θα πρεπε να ανυσηχω ?

οκ…
δεν το εχω αγγιξει καν…
ειναι πολυς ο φορτος…
περιμενουνε σερι τα φεστdvd’s

:stuck_out_tongue:

Εγω να θεσω ενα ερωτημα??? Γνωριζει κανεις πως θα πανε τα set της καθε μπαντας εκτος των Metallica βεβαια που ειναι “ταριφα” το 2ωρακι :slight_smile:

καλα την παμε τη δουλεια… 5 ποστ το λεπτο…:lol:

[SIZE=“5”][SIZE=“4”]Ε ρε εχουμε να φαμε σκόνη!!!
Ελπίζω αυτη την φορα να βαλουν κανα ταπητα στο χωράφι…(μπροστα εκει που θα χοροπηδάμε!!!) οι υπευθυνοι της didi…[/SIZE][/SIZE]

Για να καταλάβω…αν ερχόταν το κάθε συγκρότημα ξεχωριστά και πηγαίνατε σε όλα…η σούμα θα σας έβγαινε λιγότερη από 85??? :?:?:?

Για άλλα πράγματα πρέπει να ξυπνήσουμε και να φωνάξουμε,αλλά αυτό είναι θέμα για άλλου είδους συζήτηση!!!

και για όσους ΝΙΩΘΟΥΝ!!!στον τίτλο έπρεπε να λέει…
BIG FOUR ΡΕ Μ*ΝΙΑ!!!ΝΙΩΣΤΕ!!!
:wink: :wink:

Άντε καλή φάση επιτέλους ανακοινώθηκε. Μετάλλικα είδα το 2007 και δε με χαλάει καθόλου εννοείται να ξαναδώ. Κυρίως απο όλο το πακέτο SLAYER θέλω να δω και να αφήσω κανα κόκκαλο εκεί πέρα:p Nταξ και το εισητιριο με τα δεδομένα Ελλάδας κλπ μια χαρά είναι εδώ για Μετάλλικα είχα δώσει 80 οπότε για το όλο σετ τα 85 είναι κομπλεδαν.

απο περισυ εχουν βαλει νομιζω κατι σαν πλαστικα κατω εκει μπροστα στο Terra stage ενω νομιζω στο Vibe stage δεν ειχε…

εντιτ:προς dreamhunter