Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Αυτό και για μένα… Για μένα η πόρωση για έστω 2 από τα συγκροτήματα που έρχονται + το γεγονός ότι και τα υπόλοιπα δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορα αξίζει 85 - 95 ευρώ… Ειδικά με καλή παρέα… Όσο για το χωράφι, είναι καιρός να αποφασίσουμε ότι αν θέλουμε μεγάλα ονόματα θα πρέπει να το συνηθίσουμε… Είναι ταλαιπωρία αλλά με λίγη καλή διάθεση απο μας και λίγη καλή οργάνωση από τους didiδες ξεπερνιέται… Τώρα αν συναντήσουμε απίθανα φαινόμενα άλλων ετών… τι να πω, απλά θα ξαναγίνουμε ρεζίλι… Εγώ πάντως πριν πάω θα κοιτάξω το δελτίο καιρού :stuck_out_tongue:

Προβλεπεται ρεκορ σε αυτο το θρεντ…!!:smiley:

Metallica Slayer Antrhax Mastodon κεγωμαι να ακουσω και ελιπζω οι τελευταιοι να κανουν επιτελους μια μεγαλη σκινικη παρουσια … Stone sour καλα θα ειναι
!!
Ενταξει το λαιν απ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… εκτος απο τους bullet που δεν καταλαβα γιατι τους εβαλαν… Και μην ξεχναμε τα σπεσιαλ γκεστς :!: :!: Δεν ξερουμε ακομα τι μας περιμενει!!

Η τιμη ειναι οπως οι περισοτεροι περιμεναμε και συμφωνω με την αποψη οπιως εχει παει…
Δεν χρειαζεται να μιλαμε για αυτο το θεμα… Απαραδεκτο ομως αυτο με τα 95 Ε … Τι σκατα δηλαδη? [-X [-X :-k

Lamb of God, Sonisphere ,Rockwave (αν θα εχει μεταλ μερα) ,και Sodom … Απιστευτη χρονια!!! 8)

Γκρινιαχτε μαλακες…εγω θα ειμαι μεσα στις εξεταστικες αλλα δεν χανω τιποτα!

Πιστευω πως δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα οτι θα παιξει τοσο μεταλ τον Μαιο-Ιουνιο γι’αυτο ειμαι ετσι κουλ! 8)

Κ χαιρομαι σιωπηλα…

καλα ε το γουρουνι ειναι ολα τα λεφτα.

Χμ, τι να πει καποιος που ενδεχεται να το χασει οχι επειδη δεν του αρεσει η τιμη, ουτε επειδη δεν του αρεσουν τα συγκροτηματα, αλλα επειδη δουλευει; Το θεμα “εργασιμη-καθημερινη” με κανει να κομπιαζω, καθως η περιοδος ειναι τετοια που θα ειμαι πολυ “φλου” σε ο,τι αφορα στο να τη σκαπουλαρω για μια μερα απο τη δουλεια. Για αδεια δεν υπαρχει θεμα, ΔΕΝ θα μου δωσει κανεις χεχεχεχε.

Αλλα ως τοτε βλεπουμε…

Να δω Children Of Bodom, All That Remains και Disturbed μετά από αυτό, και τους Lamb of God, και

…μπορώ να πεθάνω ήσυχη.

Α και επειδη νομιζω κανεις δεν το ανεφερε…

[SIZE=“7”]ΘΡΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ[/SIZE]

Αγορίνα βάλε τα δυνατά σου και κάνε το σταυρό σου να πάρουμε έστω ένα μονοήμερο ρεπό!

Δε θέλω γαμώτο να νιώσω όπως την επόμενη της συναυλίας των Μετάλλικα το ‘07, που πηγαίνοντας να δώσω μάθημα έβλεπα στο δρόμο 3 στους 4 να φοράνε μπλούζα Μετάλλικα και με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά, και να σκέφτομαι εγώ το χασα αυτό και άντε γαμηθείτε μαλάκες σαδιστές. :frowning:

[SPOILER]…και δεν είμαι καν φανατικός των Μετάλλικα.

…και έρχονται και οι Ζλέιερ![/SPOILER]

Mπες και δες λαιν απ Download εδω στο ντονικτον,κανε τα κουμαντα σου με αδειες και λεφτα και ελα 4ημερο να λιωσουμε και κοψε τα σονικσφηρ κτλ8)8):stuck_out_tongue:

Οντοπικ,καληφαση,και γω αμα ημουν ελλαδα,θα ψηνομουν…(αν και ουσιαστικα ζλεηερ-anthrax κ μαστοδοντες με τραβανε κυριως)…ακριβο οντως,αναμενομενο δε-,οπωτε καπως θα την παλευα-,αλλα οπως και ναχει,ειναι μεγαλο λαιβ,Once in a lifetime οπωτε ομορφα…ανοιξτε και ενα κεφαλι για μενα οσοι πατε!:smiley:

Eπιτέλους ανακοινώθηκε το άτιμο…

Και εγω για Metallica αλλα και για Megadeth επισης ψηνομαι να παω, απλα μπορει αργοτερα να σκασουν κι αλλες συναυλιες που θα παω οπωσδηποτε οποτε το σκεφτομαι.:-k
Παντως σαν τιμη μου φαινεται λογικη αλλα εν μεσω κρισης και συγκρινοντας με τις τιμες του εξωτερικου στην τελικη κατανταει καπως υπερβολικη.[-X
Ειδικα αυτο με τα 95 ευρω χωρις να διευκρινιζει μετα απο ποιον αριθμο θα ισχυει.:-s

πραγματικά ποια είναι δηλαδή τα ΠΡΩΤΑ εισητήρια ? τα πρώτα 1000 ή 2000 ;

ριξτε μια ματια στις τιμες του αναλογου fest στην Πολωνια! Η τιμη της γενικης εισοδου κοστιζει 50!!!

οριστε και η ισοτιμια : 198.00 PLN = 49.5735 EUR

Τι να λεμε τωρα ρε παιδια…

Ακριβώς, κ εγώ είχα δει τις τιμές από Τσεχία νομίζω κλπ, κ λέω θα είμαστε σε νορμάλ πλαίσια κ εδώ, γύρω στα 50-60 ? αλλά να…
Εντάξει απλά δεν θα πάμε διακοπές φέτος (:

Όποιος έδωσε 80 για Metallica το 07 και λέει ότι τα 85 είναι πολλά για όοολα αυτά μαζί είναι τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟΣ!

αμα σας ξινιζει η τιμη μην ερθετε ρε.

Δες και τον βασικό μισθό της Πολωνίας:
1,276PLN=319,81euro
Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά…
Κάνε τις πράξεις αναλογικά και βρες ποιο είναι πιο ακριβό…

Τουλάχιστον αν θέλετε να γκρινιάξετε, κάντε το με επιχειρήματα και όχι με παπαρολογήματα(αυτό πάει προς όλους και εμού συμπεριλαμβανομένου).

α γεια σου ρε φιλε! πες τα! περαστικος ημουν απο το thread και ειδα οτι καθονται και συγκρινουν με πολωνια και κουφαθηκα…

vempire εσυ που θες να ερθουν οι rammstein(και μακαρι) ποσο πιστευεις θα εχει η συναυλια?? 80 το λιγοτερο…ΜΟΝΟ για 1 μπαντα… οποτε τζετ η τιμη :wink:

Γμτ, κανω τον σταυρο μου, αλλα νομιζω οτι περισσοτερο θα μετρησουν οι καραγκουνοχαλκιαδορεχαγκελοσαμαραδες. Βαστα μην κανουν καλη πορεια στο Μουντιαλ, με βλεπω να κοιμαμαι στο γραφειο! Αν δεν πανε καλα, δεν θα εχω προβλημα, το αφεντικο ειναι ξηγημενο, θα βρουμε την ακρη. Αλλα αν εχει δουλεια, την καναμε.

Το '07 δεν πηγα και το μετανιωσα, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Ας πουμε οτι ειχαν παιξει ρολο οι δυο προηγουμενες εμφανισεις και οι δισκοι που εχουν βγαλει στο μεσοδιαστημα (και δεν θελω καν να τους ακουω). Με ειχαν ξενερωσει και τα 80 γιουρα, το θεωρησα ξεφτιλα. Αλλα αυτο το πακετο θελω να το δω, κυριως για ιστορικους λογους και για να ξαναθυμηθω τα νιατα μου.

Αληθεια, η δικια σου (η… “μεγαλη”) δεν βαραει καμια απεργια εκεινη την ημερα να παμε ποδαρατο στη βρωμο-μαλακασα;