Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

δε σταματαμε τωρα να μιλαμε για τα λεφτα και τις τιμες; :-s

ρε εκει θα ειμαστε και θα καραγουσταρουμε…
θα ακουσουμε σε 1 μερα 1 best of απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν γραφτει και εχουμε λιωσει τοσες φορες… πριν 3 μηνες ουτε στον υπνο μας… παμε να περασουμε καλα…βασικα θα λιωσουμε…

με αυτο το σκοπο εκανα post…μπας και νιωσουν τα παιδια!! :smiley:

Όταν σε πηδάνε δεν γίνεται να μην φωνάξεις, και μην ακούσω την γνωστή καραμέλα “αμα δε σ’αρέσει μην πας”, χαίρω πολύ το ξέρω αλλά την μαμημένη την ΓΝΩΜΗ μου θα ΤΗΝ ΠΩ πάω δε πάω, αν και εγώ εκεί θα είμαι και θα χτυπιέμαι αλλά τα σιχτίρια και τα καντήλια που θα έχουν πέσει στους ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ θα έχουν βαρέσει κόκκινο…

Με 20000 κόσμο πάμε στα 2 εκατομμύρια ευρώ τζίρο μέσα σε μια μέρα μόνο από τα εισητήρια, ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…βρήκαν την metal αγελάδα και την αρμέγουν like there is no tomorrow…αίντε πια…δε θα έρθει η μέρα που θα σας χέσει πατώκορφα αυτή η αγελάδα… θα 'ρθει…

:lol::smiley: +1

Συμφωνω απολυτα. No more comments.

δεκτό

Γκρινιάζοντας μέσα από το rocking τι κερδίζεις??? Νομίζω τίποτα

(συμφωνώ μαζί σου κατα τ’ άλλα)

Πάντως όσοι βρίσκετε το εισιτήριο ακριβό ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
Είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε αισθητή την αντίρρησή σας.

Εγώ επιμένω ότι τα 85 ευρώ γι αυτό το lineup είναι ΟΚ (και δεν εννοώ για την τσέπη αλλά από πλευράς εσόδων-εξόδων της συναυλίας). Και γενικά τι περιμένετε ακριβώς, να διοργανώσει η Didi live για την ψυχή της μάνας του Λώρη?

Τα 95 πάλι είναι πολλά και κυρίως ο γελοίος τρόπος με τον οποίο θα επιβληθούν.

Ανακοινωθηκε επιτελους!! Δεν ακουω κανεναν να τρελαινεται! ρε παιδια big four ερχεται! Η ονειρωξη του μεταλλα! Δεν εχουμε ξαναδει κατι τετοιο!! ΤΡΕΛΛΑΑΑΑ! τα support δεν με πολυενδιαφερουν να πω την αληθεια αλλα καλο θα ειναι να μην εχουμε σκηνικα rockwave 01 με “c.o.f.”!
Αυτοι που δεν ψηνονται μπυριτσα κ αραγμα.

Οσον αφορα την τιμη σε σχεση με οτι εχουμε πληρωσει για να δουμε και το τονιζω αυτο, ειναι λογικη! ειμαι ανεργος αλλα καπως θα τα βολεψω, στν τελικη θα μπω με αλεξιπτωτο.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Τι κ αν εχω δει απο Big four ξεχωριστα τον καθενα! Ολοι ηταν Γαμησε τα! so, ολοι μαζι απανωτοι οργασμοι!

Το teravibe κ η didi με φοβιζει μονο! θα σταθουν επιτελους αξιοι των προσδοκιων μας?? ελπιζω να βαλουν κωλοχερο οι κυριοι διοργανωτες.

Συνοψη, ΑΠΛΑ ΚΑΒΛΑΑΑ!!! θα κλασω απ τν χαρα μου!:stuck_out_tongue:
ααα και πανω απ ολα Slayer :metal:

δεν λεω οτι ειν και καλη τιμη…αλλα ασχημη δν πιστευω οτι ειναι…γτ νιωθω οτι με τη πορωση που θα φαω στη μαπα εκεινη την μερα θα αξιζει μια χαρα :roll:

αυτο ναι…βασικα πρεπει να βγει καποια διευκρινιση για τα πρωτα tickets…
και μην ξεχναμε να δουμε και ποιοι αλλοι θα ανακοινωθουν…

όταν λέει guests τι ακριβώς περίπου εννοεί.?

Να περιμένω δηλαδή τίποτα Motorhead???

Αν μπουν πάντως γεια σας! Ειμαι κει

Μετριάστηκε λιγακι η χαρά μου απο τα σαπορτ αφού περίμενα έναν τουλάχιστον απο Motorhead, Heaven and Hell και αυτοί που έρχονται bullet και stone sour μπορω να πω πως μου είναι κάπως αδιάφοροι. Αλλα ειναι big-4 όπως και να το κανουμε και μονο αυτοί να ήταν θα έδινα και 185 ευρω. Όσοι γκρινιάζουν για τα 85 μάλλον δεν ζουν στην Ελλαδα τα τελευταια χρόνια. Αν δεν βγει big-4 για Βουλγαρία θα είμαι Αθηνα.

ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ

και σιγουρα θα προτιμουσα να δω heaven and hell (gia 3h φορα ? :wink:) η motorhead ποθ δεν εχω δει #-o
αλλα σκεφτομαι οτι ακομα και αν δεν προστεθουν μου δινεται η ευκαιρια να δω 2 bands (bullet kai stone sour) που αν επαιζαν αλλου δεν θα πηγαινα να τα δω μονα τους…οποτε νταξει οκ…

εδω καθομαστε και ασχολουμαστε με εταιρεια που λεει 85 ευρω μεχρι να εξαντληθουν τα πρωτα εισιτηρια ??? δηλαδη αυτο μονο σε 2 ατομα εκανε εντυπωση???
και μας λεει και μιζερους ο καθε καθυστερημενος…εμ βεβαια για αυτο δεν προκειται να γινουμε χωρα ποτε

Ενα παιδικό μου ονειρο θα πραγματοποιηθει 24 Ιουνίου.Επιτελους θα γουσταρω ζωντανά Metallica!Προσωπικά η τιμη του εισιτηριου δε με απασχολει.85? ειναι ψιχουλα μπροστα στην πραγματοποιηση ενος ονειρου!
Ομως με ‘προβηματιζει’ η χρονικη διαρκεια του φεστιβαλ.Ποσα τραγουδια π.χ θα παιξει το καθε συγκροτημα?5-6 τραγουδια και γεια σας?Οποιος ξερει ας απαντησει.

Αχ.
Το ιδανικο μου θα ηταν να ειμαι στο καγκελο την ωρα των Μπουλετ, μετα να παω πισω για να κρατησω δυναμεις, και μετα στους Μεταλλικα να ξαναπαω μπροστα (φυσικα,δε παιζει να γινει κατι τετοιο,θα με εκτοπισουν στο λεπτο :|)
Στους Σλεηα θα βρω ασφαλες μερος, να τους δω με την ησυχια μου.

Σας τα λεει ωραια, νε. Οπως τα λεει, ακριβως (για Μπουλετ δλδ, με τους στοουν σαουερ δεν εχω ασχοληθει ακομη)
Κανονιστε ε. Μην αρχισετε τιποτις καφριλικια.
Θελω να μας ξαναρθουν μονοι τους για να το ευχαριστηθουμε.

Οι Motorhead δεν κανουν για sonisphere! ειναι για φρουτο, και ΤΙ φρουτο αυγουστο η σεπτεμβρη λυκαβητο! με παραδοσιακο ντου οπως πρεπει!:stuck_out_tongue:
:drunk:

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
δεν το πιστευω ακομα!!!
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα