μην εισαι απολυτος και ξαναρχισεις τις κωλοτουμπες
αν ειναι να τα μαζευα απο τωρα μεχρι την συναυλια δεν θα υπηρχε προβ ομως το θεμα ειναι οτι μεχρι τελη μαρτιου πιστευω θα αρχισουν να εξαντλουνται οποτε ζορε
Ναι ρε! πέρα απ’ την πλάκα… καρμιρια ξεκαρμιρια δεν έχω άλλο τρόπο να μαζέψω αν επιλέξω να ρθω με τόσα λαιβ που έχουν κάτσει :lol:
προσεχτε παλιοβρωμιαρηδες μη μου κανετε σκηνικα οταν θελω να δω αγαπες μπουλετ και στοουν σαουερ γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει.
μετα πσηλα στα γρασιδια παρακολουθουμε σιωπηλοι το γεγονος των μπιγκ φορ ανετοι κι ωραιοι γιατι η φαση ειναι σωστη, ναι
χαχαχαχ :lol:
Το περίμενα:p
Επιτέλους η υπεργαμιστεροσύνη σε όλο της το μεγαλείο!!!:D:D:D:cry:
Metallica και Mastodon εχω δει.ΑΛΛΑ ΣΛΕΙΕΡ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝΤΕΘ ΜΑΖΙ ΡΕ!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!8O8O8O
Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών, αλλά
φοβάμαι ότι τέτοια απαράδεκτα σκηνικά δεν τα γλιτώσεις και πράγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Είναι τόσο δύσκολο να πάει κάποιος για μπύρες ή ξερωγώ …αντί να χλευάζει ένα band που απλά δεν του αρέσει ;
ας ελπίσουμε όχι, γιατί κάτι τέτοια τα θεωρώ απαράδεκτα
Εχω μια αισθηση παντως πως στους bullet for my valentine θα γινουν τρελες καφριλες
ποιια κολοτουμπα ρε και στους ““ακανομαστους””
πηγα οι "ατανομαστοι κανουν κολοτουμπες οχι εγω 8)
μη λεμε συνεχεια τα ιδια αλτσχαμειρ εχεις ? 8)
Oκ…Δεδομενου πως το περιμενα καπου εκει το εισιτηριο, εχω αρχισει οικονομιες εδω και καποιο καιρο, εχω μεγαλη πορωση και για τους 4 + stone sour, οι Bullet με ενδιαφερουν, δυσκολα παιζει να ξαναδουμε τετοιες ομορφιες εδω περα. Ε θα παω. Τελειωνω και σχολειο λιγες μερες νωριτερα και ειναι οτι πρεπει για να νιωσω τον ερχομο του καλοκαιριου!
24 Ιουνίου πέφτει Πέμπτη.
Χμμμμ.
Θα κάνω ό,τι μπορώ για να έρθω (για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ακριβότερο εισιτήριο).
Επίσης αν γίνεται ας σταματήσει επιτέλους η “γκρινιαρολογία”. Ο καθένας δικαιούται να θεωρεί την τιμή είτε τσουχτερή είτε λογική. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρονται γελοιότητες περί “μίζερων Ελληνάκων” “που ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι” και πάει λέγοντας. Τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα οπότε όσοι τα έχετε (που και γω λογικά θα τα έχω, δε λέω) απλά ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ :!:
Άμα παίζει τόσο πρόβλημα οι καφροτρουίλες να έρθουν αφού παίξουν οι πρώτες μπάντες.
Ασταδιαλα.
Βασικά εγώ τώρα που το σκέφτομαι, χωρίς άδεια από δουλειά θάναι αδύνατο να πάω.
Εγώ τώρα που το σκέφτομαι…
Άστο δε μιλάω.
να μαζευτουμε να πατε…
AYTA EINAI!!!
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…
TI EXOYME NA DOUME RE PAIDIA??
α και κατι αλλο…
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!
μην γρινιαζετε ειναι λογικη τιμη οταν εδωσες 80 για να δεις μεταλλικα και μειντεν μονους τους…!
Μπορει παντως οι περισσοτεροι να φωναζουν για τις τιμες του εισιτηριου, αλλα στο τελος θα τα δωσουν και θα πανε και θα πουν μετα το καλυτερο λαιβ εβερ.
ρε ξεκολλατε με την τιμη…συνειδητοποιειτε ποιοι θα ερθουν; Και παιζει να ειναι και η μονη φορα…αν οχι για καποιο απο τα συγροτηματα ξεχωριστα σιγουρα δν θα τους ξαναδει ποτε κανεις μαζι.
μια χαρα ειν η τιμη…και η τιμη ειναι τοσο ψηλη για να βγουν τα εξοδα…το terra vibe δεν χωραει και πολυ κοσμο…οποτε αναγκαστικα θα τα παρουν απο 40000 και οχι απο 200000 ατομα…ο χωρος φταιει για την τιμη και τπτ αλλο…κατα την γνωμη μου αξιζει…τα συγκροτηματα ειναι ενα και ενα ρε…πολλα μεγαλα ονοματα…για σκεφτειτε λιγο
και στο κατω κατω,και γω φοιτητης ειμαι…αλλα μια βδομαδουλα να δουλεψεις να τα 100 ευρω…οποιοσ θελει πολυ παει…οποιος δν θελει ψαχνει να το χαλασει