Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Μ’αρεσει που μας πειραζει η τιμη ενω τοσα χρονια τα 80αρια σε acdc,maiden,u2 δεν μας πειραζαν τοσο. κατα τ’αλλα

[SIZE=“6”]χυνω ρεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE]

λοιπον, το εισητηριο ειναι τσουχτερο και βασικα αν δεν υπηρχε ο μυθος του big 4 δεν θα εκανε τοσο. ολοι εχουμε παει σε συναυλιες, φεστιβαλ, ελλαδα και εξω και ξερουμε ποσο πανε τα πραγματα. θα μπορουσαν σιγουρα να το αρχιζαν απο 65-70 ευρω.

στο φιναλε βεβαια ολοι καυλωμενοι ειμαστε και θα παμε και ακριβοτερο να ηταν. αλλα σιγουρα θα μπορουσαν να το χανε φτηνοτερα. απλα big 4 σου λεει, θα πας, δε θα πας;

παντως μην περιμενετε τον κοσμο των metallica του 2007. με ενα σαφεστα metal lineup και με τσουχτερη τιμη, ασχετοι και ασχετες με τη φαση (ολοι αυτοi δηλαδη που πηγαινουν γιατι ξερουν το unforgiven και το nothing else matters) δυσκολα θα ερθουν. και αυτο ειναι καλο. καμια 20αρα θα μαστε το πολυ, οτι πρεπει για terra vibe.

Ληστειες και απαγωγες?

1ον Ξενερωσα με τα support οσο δεν παει…περιμενα heaven&hell η motorhead…:frowning:

2ον Με την τιμη , μονο κ μονο γιατι φετος θελω να παω σε παρα πολλες κ δεν βγαινω κατα τ’αλλα δεν ειναι ακριβο( εδω εδωσα μονο για ac/dc 80):frowning:

3ον με το Terra vibe… επειδη δεν τρελενομαι για θρας κ για τα συγκεκριμενα συγκροτηματα ηθελα να γινει σε γηπεδο κ να κατσω στη θεσουλα μου να δω κ εγω τι θα πει BIG 4…:frowning:

Αρα αν τα οικονομικα μου ειναι καλα τοτε κ εχει ακομα 85, μαλλον θα ερθω …:-k

Ολα καλα αλλα γιατο στο χωραφι ??? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ???

Δεν χανεται ομως…

Ρε τι γκρίνια είναι αυτή???

acdc μια φορα ηρθαν οποτε αξιζαν.Ασε που υπηρχαν και εισιτηρια με 60 και 70 ευρω.Μaiden ποτε εκαναν 80;Πολυ λιγοτερο εκαναν.Και U2 δεν ξερω αν ειναι πρωτη φορα που ρχονται και αν δικαιολογειται που ειναι τοοοσο ακριβο το εισιτηριο.Ετσι κι αλλιως για δαυτους δε θα πηγαινα ουτε 30 να χε το εισιτηριο. :stuck_out_tongue:

85 e το φτηνοτερο…αααααααααααχ εχουμε και lamb of god,bolt thrower + εξοδα για να ερθω αθηνα…

κανεις για καμμια ληστειΑ???

Bασικά αυτό…Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που ξενερώνουν με την τιμή είναι επειδή έχουν μαζευτεί πάρα μα πάρα πολλά λαιβ φέτος…Γιατί κατα τ’ άλλα, ημαρτον, δώσατε 80 για ac/dc ρε παίδες (χιλιοειπώμενο αλλα τι να κάνουμε)…

Τέσπα, πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους επαρχιώτες μεταλλάδες (lamb of god, bolt thrower, big 4)

Πηγαινε ελα πηγαινε ελα πηγαινε ελα Πηγαινε ελα πηγαινε ελα πηγαινε ελα Πηγαινε ελα πηγαινε ελα πηγαινε ελα Πηγαινε ελα πηγαινε ελα πηγαινε ελα Πηγαινε ελα πηγαινε ελα πηγαινε ελα

Το θέμα είναι ποια είναι πραγματικά η δυναμική των stone sour/Bullet 4 my valentine στην ελληνική ροκ πιτσιρικαρία , δηλαδή πόσους επιπλέον μπορούνε να φέρουν τα ονόματα αυτά ; διότι οι τέσσερις ντάξει κανα 20ρικο πιο πάνω με τίποτες

Γενικώς χαλαρώστε λίγο με μας όσους για τον α ή β λόγο επιλέγουμε να δώσουμε αλλού τα λεφτά μας. Και ναι, δεν έχω δώσει ποτέ 90-100 ευρώ για ένα εισιτήριο μιας μέρας, και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα.
Δε σας κάνει πιο γαμάτους το να ποστάρετε τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ:

[SPOILER]Τελικώς, παίζει και να πάω τελικά, μιας και η κοπέλα μου δεν έχει δει μετάλικα :oops:
(ξέρω μουνόδουλος αλέρτ κλπ.)

Θα δείξει.
[/SPOILER]

και εγω δεν τρελαινομαι τοσο πολυ,αλλα θα παω μονο και μονο για την εμπειρια ε…
στα 16 μου δεν παιζει να ξαναδω ποτε κατι τετοιο…

πιστευω οι συγκεκριμενοι 2 δεν εχουν τοσο κοσμο να φερουν…γιατι παιζει και το θεμα να ερθουν στο χωραφι οι μικροτεροι και δεν ειναι ευκολο για ολους αυτο…

εγω τουλαχιστον καποτε ημουν τυχερος και μαφηναν να ανεβαινω και να μενω μονος μου τα καλοκαιρια στα 16…τυχη…

ειλικρινεστατός…

Με την ίδια λογική είχα πάει Black Sabbath πιο μικρός από σενα, και οι αναμνήσεις είναι ακόμα χαραγμένες στο μυαλό μου

Και με την ίδια λογική, αν ακολουθήσω την μέθοδο του σοντομανιακ, μπορεί να πάω και φέτος :lol:

αρχηγέ δεν μας τα λες καλά…:roll::roll::roll:

Now playing: Avantasia - Cry Just a Little
via FoxyTunes

αφήνω παραθυράκι για να μην λέτε μετά ότι έκανα κωλοτούμπα.
Είμαι γριά πουτάνα εγώ. 8)

maiden στο χωραφι εκανε 80 αν ηθελες να εισαι μπροστα.και επειδη ερχονται πρωτη φορα θα πληρωμουμε τα κερατα μας για ενα συγκροτημα?και οι lamb of god με την ιδια λογικη πρεπει να εχουν 10-15Ε πιο ακριβο εισητηριο.και μην ξεχναμε οτι ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε φεστιβαλ στην ελλαδα με ονοματα ισαξια με τα φεστιβαλ του εξωτερικου.

Πλάκα κάνεις έτσι? Σε εμάς μιλάμε για 20-30χ άτομα ενώ σε άλλες χώρες για το διπλάσιο και τριπλάσιο αριθμό… οπότε ναι, λίγα είναι τα εισιτήρια που θα πουληθούν στην ελλάδα…

ε ναι ρε φιλε αν δεν μπορει καποιος
να μαζεψει 80 λεπτα του ευρω τη μερα
ξερω γω τι αλλο να πω

χαχα αγανακτησε και ο σοντο