Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Οτι ειμαστε παντα κλαψιαρηδες,ειμαστε…το χουμε αυτο :stuck_out_tongue: πολλα λεφτα τα 100 ευρω για 4 μπανταρες δεν ειναι… αλλα να δωσεις για συναυλια 100 ευρω ειναι πολλα.Και ολο και σε καποια αλλη θα θες να πας οποτε σου φευγουν κι απο κει.ΑΧ!

Ναι ρε συμφωνώ γενικά στα της γκρίνιας…Και μένα μου τη δίνει πολύ…

Απλά ενώ σαν εισητήριο το 85άρι πιστεύω ότι είναι καλά (ύπερκαλα για να ακριβολογώ) -με την πρυπόθεση μιας καλής διοργάνωσης βέβαια-, (δείτε λίγο και με κάτι download festival τι παίζει), συγκεκριμένα στον Έλληνα που τον γαμούν από τον κώλο από παντού, θα λείψει και πολύ μάλιστα

Και επαναλαμβανω οι φανατικοί μεταλχεντς να μη το χάσουν!

Περι τιμης:Απο οτι τσεκαρα τις regular prices των υπολοιπων Σονισφιρ της Ευρωπης(αυτα που ειναι μονοημερα ομως που ειναι και τα συγκρισιμα)ειμαστε στα ιδια με του Σουηδους,φθηνοτερα απο Ελβετους(που βεβαια εχουν το πιο γαμηστερο και γεματο λαιν απ)και ακριβοτερα απο Τσεχους και Πολωνους.Η τιμη αυτη τη φορα τουλαχιστον δεν ειναι παραλογη ουτε αποτελει εκπληξη εννοειται,αλλα αμα κατσει Μπιγκ Φορ και στους γειτονες,δεν ειναι κακη ιδεα το διημερο εκει.Αν και καλες οι συγκρισεις αλλα μιλαμε για το μεγαλυτερο metal event ever στη χωρα κι αν ξεραμε με καποιον τροπο απο τωρα οτι οργανωση και τα λοιπα θα ειναι οπως πρεπει,θα τα σκαγαμε με κλειστα τα ματια μωρε…τι να λεμε τωρα.Αλλα οταν βλεπεις “Didi” πλεον η δυσπιστια ειναι αντανακλαστικο του οργανισμου:p

fates warning
behemoth

Εννοείται ότι το περιμέναμε όταν είχαν 80 ευρώ οι Metallica μόνοι τους & τι σημασία θα έχει να είσαι κατά 95 ευρώ πλουσιότερος σε 2-3 αν δεν έχεις παέι…

Αντίλογος ή η άλλη όψη του νομίσματος…

Ρε παιδιά στην Τσεχία με big 4 έχει 65 ευρώ τα πρώτα εισητήρια & στην Πολωνία 49 ευρώ η γενική είσοδος (!!!) κάντε την μετατροπή νομίσματος σε ευρώ & θα το δείτε, ακόμα & τα VIP είναι φθηνότερα. Εκτός αν εδώ παίρνουμε όλοι 1500 βασικό μισθό & δεν το ξέρουμε. ΕΛΕΟΣ!!!

Υποτίθεται ότι επειδή είναι διοργάνωση που θα γίνει σε πολλές χώρες περιμέναμε μικρότερες αποκλείσεις κάτι που θα το διασφάλιζαν οι ξένοι διοργανωτές, αλλά και πάλι το δικό μας θα είναι το ακριβότερο.

Περιμένουμε όχι μόνο της Σόφιας αλλά και της Ρουμανίας - Τουρκίας (που γίνονται μαζί) να κάνουμε τις τελικές μας κρίσεις.

χμ νομιζω το download ειναι γενικα πιο ακριβο απο τα fests της ευρωπης… οχι οτι θα με χαλαγε…απλα ολοι ξεραμε (πιστευω) πριν απο την ανακοινωση -οποιο και αν ηταν το line up- οτι για τετοια τιμη θα μιλαγαμε…δηλαδη οσοι ειδαν το 85ε τους εκανε εκπληξη???
η μηπως ρε παιδια οσοι ερθετε την επομενη μερα του fest θα βγειτε και θα πειτε δεν αξιζε τοσα λεφτα το live και το μετανιωσα??? οι 8 στους 10 που γκρινιαζουν θα πανε και μετα θα ειναι και οι πρωτοι που θα λενε και ποσο γαμω ηταν…και μην νομιζετε οτι χαιρομαι που δινω 85ε αλλα δυστυχως θα μπορουσε να ηταν και παραπανω στην ελλαδα (αν πχ το line up αυτο ηταν σε rockwave-που δεν θα ηταν)

ισχύει ρε παιδιά αυτό…Υπάρχει περίπτωση, με εξαίρεση το ενδεχόμενο ακύρωσης λόγω βροχής ή τι άλλο (πχ σκόνη), να πάει κάποιος και να μη περάσει καλά??? (εκτός αν έχει πολύ σοβαρο πρόβλημα με τη σκόνη)

+1 στο αναμένομενο της υπόθεσης…Όσοι εκπλησσεστε έπρεπε να το περιμένατε

Bάλε και FEAR FACTORY με γαμάτο lineup, παρασκευή και στα πλαίσια προώθησης ενός αξιοπρεπούς αλμπουμ. Βάλε και church of misery/ kylesa που νομίζω πρώτη φορά σε κλειστό χώρο παίζουν + τώρα big four
Ε άσχημα δεν το λες :slight_smile:

Μην καθορίζετε τι είναι ακριβό για κάποιον ή όχι, άλλοι τα έχουν και άλλοι δεν τα έχουν. Δεν είναι θέμα γκρίνιας, τουλάχιστον εγω δεν γκρινιάζω για την τιμή, αν μου άρεσε θα τα έσκαγα και θα πήγαινα. Απλά διαπιστώνω ότι δεν με αφορά το event πάνω στο οποίο προστίθενται και τα υπόλοιπα αρνητικά της τιμής, του χώρου, του διοργανωτή, της εργάσιμης ημέρας οπότε καλα να περάσετε όσοι πάτε. Για μένα όλα αυτά βαραίνουν περισσότερο απο την επιθυμία να ξαναδώ Μεταλικα…

+1
οποιος δεν περίμενε τέτοιες τιμές δεν ζει στο ελλαντα…
εγω πάντως θα κανω το σκατο μου παξιμάδι και θα κατεβώ(και απο καβαλα μάλιστα…)

Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!

Πάντως εγώ τώρα που το ξανασκέφτομαι καλό είναι το εισιτήριο… απλά το 95 χτυπάει κάπως άσχημα σε σχέση με το 85…

Πρέπει να λάβεις όμως υπόψη πως στην Πολωνία θα έχει ίσως και το διπλάσιο κόσμο από εδώ :wink:

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ

Τα 95 ειναι καλα και πανω απο ολα αναμενομενα…

…είναι αυτοί που σχολιάζουν αυτούς που λένε ότι τους φάνηκε ακριβό το εισιτήριο.

Βασικά όσοι είπαμε ότι μας φάνηκε ακριβό το εισιτήριο απλώς μια παρατήρηση κάναμε χωρίς γκρίνιες κλπ (εγώ πχ είιπα θα το σκεφτώ πολύ, ο Bleedin ότι δεν θα πάει, ο Leper ομοίως κλπ κλπ). Που την είδες την γκρίνια?

Εδώ σκάσαμε 80 για να δούμε ΜΟΝΟ metallica το 2007…Αναμενόμενο δλδ το εισιτήριο καλώς ή κακώς. όποιος τα έχει τα δίνει, όποιος όχι δεν πάει.

δεν ειναι μονο θεμα χρηματων…

και ξαναλεω:δεν γκρινιαζουμε οτι ειναι πολλα τα λεφτα για τη συναυλια αλλα οτι ειναι πολλα τα λεφτα απο μονα τους.Εγω παντως θελω να δω μονο Metallica απο τους 4.Αλλα δε θελω να σκεφτομαι να μη παω τωρα γιατι μπορει να ξαναρθουν.Κι αμα δεν ξαναρθουν;Θα μου μεινει απωθημενο :frowning: Να δω και ποσο θα πανε οι Jethro Tull και βλεπουμε.Πεφτουν παντα ολα διπλα διπλα και αυτο ειναι το χειροτερο.

Με 60 θα ηταν μια χαρα νομιζω το πολυ. Δεδομενου οτι παιζουν και σε ανοιχτο χωρο και τα εισιτηρια θα ειναι πολλα. Δεν παιζουν σε μικρο χωρο για να ανεβει το εισιτηριο οπως γινεται συνηθως.

Έχεις δίκιο, έπρεπε να βάλω και για την αξιοπιστία(?) του διοργανωτή, την απόσταση από το χωράφι, το ίδιο το χωράφι κλπ, που σε συνδυασμό με τα χρήματα, κάνουν κάπως την όλη φάση. Αλλά και στο χωράφι έπαιξαν το 2007, αλλά είχε και 25000 κόσμο…

Now playing: Avantasia - The Toy Master
via FoxyTunes

εγω το καταλαβα σαν γκρινια και οχι σαν παρατηρηση…δεν θυμαμαι αν αναφερθηκε και αλλος περα απο τα ατομα που λες…ο καθενας βαζει τις πρωτεραιοτητες του - απλα θελω να καταληξω οτι οσοι θελουν να πανε πραγματικα μπορουν πιστευω να βρουν αυτα τα λεφτα -εχουμε 5 μηνες και το ξεραμε πανω κατω απο δεκεμβρη…οπως εχει αναφερθει αλλου (ο rasputin αν θυμαμαι καλα) τα δινει και κανει την καβλα του με το να ταξιδευει-τα κοβει απο αλλου…πιστευω οτι οποιος θελει να παει - μπορει να παει…δεν ειναι και τοοοοσο απαγορευτικη τιμη…:wink:εχουμε δωσει 80ε για acdc τους περιμεναμε τοοοοοσα χρονια ανακοινωθηκαν και γενικα κοσμος γκρινιαζε για την τιμη (περιμεναν λιγοτερα?) metallica 80e επισης maiden 70ε και μονους με την κορη…
οσο για τους 8 στους 10 παει γενικα σε οσους γκρινιαζουν για τα live και μετα πανε κλπ…(μην κατσει κανεις και μετραει ξερω γω και μου πει δεν ειναι 10 οσοι εχουν αναφερθει)