Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

για ποιον λες??? Για τον thorgal 8)

πλάκα μας κάνεις :? :? Ωραία φάση ήταν με τη βροχή, αλλά ήταν μπόλικη και κράτησε ώρα. Επειδή τώρα πίνω χαμομήλι και προσπαθώ να στεγνώσω τα μαλλιά θα γράψω αύριο εντυπώσεις αναλυτικά

Αν δεν έχω πυρετό:p

H σειρα που τα βαζω εγω τα συγκροτηματα ειναι

MEGADETH > Anthrax > Metallica > Slayer

Δυστυχως περιμενα πολυ παραπανω απο Slayer, ψιλο-ξενερα!!!

Metallica, ειναι οι (πολυ) λιγοτερο αγαπημενοι μου απο τους 4 αλλα ηταν πραγματικα παρα πολυ καλοι!!! Γουσταρα Motorbreath και τα πρωτα κομματια που σκαγαν το ενα μετα το αλλο! ΚΑΥΛΑ

Αnthrax, τιγκα 80ιλα το σκηνικο, τα παντα ολα!!! MEDUSAAA

Megadeth, δεν ξερω, αλλα παλαβωσα τελειως!!! Φοβεροι, παιξανε και το αγαπημενο Hook in Mouth… ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

Και στους maiden το '08 ειχε.

παλιοαλήτες τι μου κάνατε… Δεν έχω λόγια… Έπιασα και πένα απο Μetallica (να μου πεις σα να ταϊζουν κοτοπουλα τις πετανε με το κιλο, αλλα και παλι…) Τ σπασαν ολοι, απο Megadeth κι εγω ηθελα κανα She-Wolf μην πω και κανα Secret Place… Οι Metallica οντως απεδειξαν γιατι ειναι οι ουλτιμεητ γκοντς. Ο Corey Taylor ειναι μεγαλος θεουλας επισης. Στους Slayer φοβηθηκα για τη ζωη μου. Η μονη μου ξενερα ειναι αυτο το γαμημενο χωραφι. Και του χρονου!

δειξε μας την πενα?:slight_smile:

Εμείς οι κάποιες δεκάδες χιλιάδες που ήμασταν στις 24/6 στο Τέρρα Βάιμπ θα έχουμε να λέμε για χρόνια (βασικά για όσο ζούμε) ότι ζήσαμε… αυτό που ζήσαμε τέλος πάντων. Προς το παρόν δεν μπορώ να το περιγράψω με άλλο τρόπο.

Στους Μετάλλικα κατάλαβα αυτό που μου λένε εδώ και χρόνια φίλοι, ότι μόνο όταν τους δεις λάιβ μπορείς να διανοηθείς πόσο πολύ γαμάνε πάνω στη σκηνή. Μνημειώδης εμφάνιση. Είτε ήταν κάποιος βαμμένος Μετάλλικατ είτε όχι (όπως εγώ ας πούμε) αυτό εισέπραξε. Τρώγοντας όλη αυτή τη βρόχα αλλά γράφοντάς την στα αρχίδια του, χοροπηδώντας όλη την ώρα σαν το κατσίκι, τραγουδώντας κάθε στίχο μέχρι τελικής πτώσης. Φίλος με τον οποίο ήμουν παρέα, ο οποίος τους έχει δει ήδη δυο φορές (το '99 και το '07) παραληρούσε, ορκιζόμενος ότι αυτό ήταν το καλύτερο λάιβ τους στην Ελλάδα. Κύριοι Μετάλλικα, τα σέβη μου.

Οι Μέγκαντεθ ήταν καλοί αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτεροι. Βασικά η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική και έκαναν απίστευτο ντου στη σκηνή ανοίγοντας με Holy Wars και Hangar 18, αλλά για μένα προσωπικά έκαναν λίγο κοιλιά ακριβώς μετά, όχι λόγω πτώσης απόδοσης αλλά λόγω σέτλιστ. Ρε βλάκα Μαστέην, τί κάθεσαι και παίζεις Skin O’ My Teeth και… A Tout le Monde, όταν έχεις τόσα και τόσα απείρως ανώτερα κομμάτια; Τέλος πάντων, κάποια στιγμή σοβαρεύτηκαν και χώσανε Trust, Sweating Bullets, Symphony of Destruction, ενώ στο τέλος μας πήραν τα κεφάλια με Peace Sells. Δυνατό τελείωμα.

Οι Σλέηερ γάμησαν όπως ακριβώς προβλεπόταν. Ναι, ο ήχος ήταν κάπως βαβουριάρικος αλλά δε μπορώ να φανταστώ διαφορετικό ήχο σε λάιβ Σλέηερ. Παρατηρώ επίσης ότι πολλοί σπάστηκαν από το ότι ο Αράγια δε μιλούσε πολύ στον κόσμο, ότι γενικότερα δεν μπήκαν στη διαδικασία να γλείφουν όλη την ώρα το κοινό κτλ. Προφανώς ανήκω στη μειοψηφία που προτιμά λίγα λόγια και πολλά έργα. Τεσπα! Είμαι ο πρώτος μέχρι τώρα που δηλώνει ότι προσκύνησε Σλέηερ. Δε γίνεται αλλιώς. Όταν χώσανε Angel of Death τρελάθηκα, τράβηξα προς τα μπρος και χώθηκα στο πρώτο πιτ που βρήκα μπροστά μου. Ε, μου βγήκαν έξω τα λαρύγγια, έφαγα ωραία ωραία το ξυλίκι μου, μου βγήκε η γλώσσα έξω, τα πάντα όλα, αλλά βγήκα ζωντανός από πιτ Σλέηερ, έστω και μετά από παραμονή 4 λεπτών. Θα χω να το λέω! Όπως επίσης ότι άκουσα κομμάτι από το έπος God Hates Us All (το Disciple), κάτι που δεν περίμενα με τίποτα. Σλέηερ για πάντα ρε!

Οι Άνθραξ έπαιξαν ωραία γενικά αλλά δεν τρελάθηκα, αν και να πω την αλήθεια ποτέ δεν ήμουν φανατικός τους. Ακούσαμε όμως κι απ’ αυτούς τραγούδια που περιμέναμε πως και πως, χτυπηθήκαμε, γελάσαμε καλά καλά με τα καραγκιοζιλίκια του Ίαν, αγαλλίασε βεβαίως βεβαίως η ψυχή μας από το μεθυστικό άρωμα-σαν-σάπιο ψάρι που έμπαινε γλυκά σε όλες τις μύτες, θρας μέταλ καταστάσεις δεν μπορώ να πω!

Τί ωραία μέρα… Ααααχ…

Όποιος δεν ήρθε έχασε,αυτό έχω να πω.
Η βροχή μας τα χάλασε λίγο(ξεκίνησε 5 λεπτά αφότου είχαν βγει οι Metallica στη σκηνή),αλλά και πάλι τέλεια ήταν.

Cheers στα παιδιά που είχα καιρό να δω και στον papardela που είδα από κοντά.:slight_smile:

αυτα ειναι.να ημουνα και εγω εκει γαμωτο:(

Λεξη προς λεξη ισχυουν ακριβως ετσι και για μενα τα παραπανω.

Βασικα ενας ειπε συγκεκριμενα για το οτι “δε μιλαγε ο Αραγια”.Αυτο σαφως δεν ειναι κριτηριο.Αλλα οι περισσοτεροι νομιζω πως σχολιασαν καθαρα κεφι και αποδοση,με το “επαγγελματικη εμφανιση”.Τουλαχιστον εγω εκει αναφερομουν…

Και όσο και να ψαχτεί κανείς δεν μπορεί να γκρινιάξει για τίποτα!

Βρόχα σε όλα τα λάηβ από δω και πέρα να γουστάρουμε <3

Θενκς σε σύνικ για τη μεταφορά, και σε κσ9 γιατί είναι μέταλος

Οι Slayer σας έχωσαν όλους φλώρια κι ας μιλάτε για κακές εμφανίσεις :b

Η βροχή στο For Whom the Bell Tolls που έγινε περισσότερη έκανε τη βραδιά απίστευτη!

Megadeth καμιά πενταριά τραγούδια να απόλαυσα (Holy Wars, Hangar, Trust, A tout, symphony και Peace Sells) στα υπόλοιπα νταξ…

Anthrax δεν είδα πολύ αλλά Caught in a Mosh και Antisocial γάμησαν.

BLACKENED.-

κατα τ’ άλλα στα περί μουσικής σε καλύτερη κατάσταση το terravibe αλλά η μαλακία με τις μάρκες, τα χοτ ντογκ χωρίς κέτσαπ και την εξάντληση της κοκα κολας χωρίς να διαθέτεις το δικαίωμα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να αναγκάζεσαι να παίρνεις τρία νερά χωρίς καπάκι (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) συνεχίζει να πάει σύννεφο. Οι λόγοι ασφαλείας είναι για να μη ζουπάμε το μπουκάλι και εκσφενδονίζουμε το καπάκι;;;

εντιτ ο αράγια τρελή μορφή. κινγκ και χανεμμαν κάγκουρες :stuck_out_tongue:

Μα κι εγώ το κατάλαβα ότι τα παράπονα που εκφράστηκαν (γενικά και όχι μόνο από σένα) δεν είχαν να κάνουν μόνο με το πόσο μιλούσε ο Αράγια αλλά με την συνολική “έλλειψη κεφιού”. Εντάξει έκανε μπαμ ότι οι Σλέηερ ήταν το μόνο από τα συγκροτήματα του πακέτου που μάλλον δεν έδινε δεκάρα για την όλη “big4, wow” φάση και γι’ αυτούς ήταν άλλη μια συναυλία. That’s just Slayer, I guess. Το ότι δε βγάλανε μια εικόνα συγκροτήματος καυλωμένου, επικοινωνιακού με τον κόσμο κτλ., εμένα δε μ’ ενόχλησε και να σου πω την αλήθεια το περίμενα κιόλας, αυτό λέω απλά. Σίγουρα δεν έχω μέτρο σύγκρισης με προηγούμενες εμφανίσεις τους π.χ. (τους έβλεπα και αυτούς πρώτη φορά), οπότε μπορεί και να πέφτω έξω, αλλά γενικά η αίσθησή μου είναι ότι οι Σλέηερ είτε είχαν όρεξη είτε όχι, θα έπαιρναν ούτως ή άλλως κεφάλια γιατί είναι στη φύση της μουσικής τους, δεν ξέρω…

Τεσπα, το κουράζω… άλλωστε η μέρα αυτή, κακά τα ψέμματα, ανήκει στους Μετάλλικα.

οι ανθρακες οπως του περιμενα οπως τους θυμαμαι μια πραγματικη γιορτη αυτο τα λεει ολλα!!
slayer τα σπασανε οραιο σετλιτ αγαπιμενοι!!
megadeath αδιαφοροι…με ταιτοια φονη ο μαστειν δεν παει πουθενα παρα μονο στο στουντιο…
metallica ενταξι τι να λεμε τωρα…η φονη του james καλυτερη απο ποτε οι βροχη μας τα χαλασε λιγο αλλα οκ!!!

Καλά καλύτερα μουγκοί (που δεν ήταν και μουγκοί) παρά να λένε μαλακίες για Metallica Family που κάνουν “support to each other at good and bad times”. Δηλαδή εγώ αν πάθω κάτι ο hetfield θα κάτσει να ακούσει τον πόνο μου; Ούτε το χέρι στα backstage δε θα μου δώσει. Και οι μεταλλικα ηταν χετλαϊνερς, σαφώς και θα ταν πιο επικοινωνιακοί

Εντάξει τι να λέμε τώρα?!

Η βροχή αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι-στοιχείο για το “Sonisphere Festival”

μπήκε την κατάλληλη στιγμή και μας δρόσισε για τα καλά!

Ο Hetfield ήταν τετραπέρατος, και έχει φωνάρα ο άτιμος όπως και να το κάνουμε!

Ο Hammett είναι κατα την άποψή μου πάντα θεός…το solo του μας τρέλανε.Τι να λέμε τώρα…Seek and Destroy?Welcome Home Sanitarium??Master of Puppets??Sad But true??Nothing Else matters??One??

Ήταν είναι και θα είναι απίστευτος.

όπως ανέφερε ο brein.d3d “ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ” και θα συμφωνήσω…

Οι Anthrax Παίξανε και Heaven and Hell…( τα 'σπασε)

Megadeth λόγω κάποιων αναπνευστικών προβλημάτων, που αντιμετώπισα δεν κατάφερα να τα ακούσω από κοντά (δυστυχώς)

τουλάχιστον βρήκα καλές θέσεις για “Metallica” :wink:

P.S Έχω να προσθέσω κάτι, ναι μεν λέγανε όλοι στους “Bullet for my valentine” δεν θα πάμε, αλλά απ’ ότι παρατήρησα ο αριθμός που προσήλθε για να απολαύσει των Mat Tuck και την μπάντα του ήταν αν όχι τεράστιος, μεγάλος.

Anthrax: Οι τύποι είναι τρελοκομεία. Πολύ κέφι, μπολικα pits. Κλου, τα παπούτσια που έφευγαν από την μία πλευρά του κοινού στην άλλη…Πόσοι να έφυγαν ξυπόλητοι άραγε. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Slayer: Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με τους Slayer, παρά το “μέτριο” σετλιστ. Εξάλλου, δεν θυμάμαι και πολλά, καθώς πάλευα να επιβιώσω εκεί μπροστά. Να που μια φορά τα κοντά 2 μέτρα και τα 140 κιλά έκαναν δουλίτσα :stuck_out_tongue: Αλήθεια, απορώ πως κάτι μικροσκοπικές κοπελίτσες βγήκαν ολόκληρες από τον κακό χαμό εκεί μπροστά!!!
Megadeth: Εξαιρετικό ξεκίνημα με Holy Wars και Hangar 18. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω, πήγα για μπύρες, και μέχρι να τις πάρω, είχε τελειώσει το live (ποιό πολύ σπρώξιμο είχε στην αναμονή για τις μπύρες, παρά στο War Ensemble!!!) :stuck_out_tongue:
Metallica: Πολλούς τους χάλασε η βροχή, αλλά για εμένα ήταν αυτή που μετέτρεψε μια εξαιρετική εμφάνιση σε μεγαλειώδη. Ειδικά η στιγμή που ο Hetfield τραγουδούσε “take a look to the sky just before you die” και την ίδια στιγμή να ρίχνει αρκούδες, ήταν κάτι το απίστευτο. Μακάρι να έβρεχε σε όλο το 2ωρο!!!

Καλα οχι και τοσο,φωνητικα παιχτηκε βιασμος.Βεβαια σιγουρα ωραια φαση που θυμηθηκαν τον Ρονι και τα λοιπα και τα λοιπα…

Ναι ρε! Εκεί ένιωσα έρωτα. Ήθελα να πιάσω όποια να ναι και ν’ αρχίσω να τη φιλάω απ’ την καύλα μου. Αντιφατικό μεν αληθινό δε. Η ΒΡΟΧΗ ΕΧΩΣΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ