Αν έβλεπες τα γράμματα που δημοσιεύονται στο φάνζιν… :-k
Γιατί, θα μπορούσαν και να μην είναι headliners; :lol:
Πάντως, κακά τα ψέματα, οι Big Four είναι ο James, ο Lars, ο Kirk και ο Rob. Οι υπόλοιποι παίζουν Β? εθνική (ή ίσως και Γ? μερικοί-μερικοί).
Οι Anthrax ήταν τίμιοι και συμπαθείς, όπως πάντα.
Οι Slayer ήταν αξιοπρεπείς και επιβλητικοί.
Ο Dave Mustaine και τα παλικάρια του ήταν μια τραγωδία, μια απογοήτευση. Εμφάνιση κάτω του μετρίου με κύριο σοκ τα ελεεινά φωνητικά.
Και το σκηνικο με εισαγωγη Fade To Black και το μελαγχολικο ψιλοβροχο ηταν απλα μαγικο…
Για Σλευερ μην ξεχνατε οτι ο Αραγια εκανε και εγχειρηση στην μεση πριν ενα μηνα και δεν μπορουσε να χτυπιεται. Το ολο στυλακι τους γενικα ειναι “σκοτωνουμε και δεν μιλαμε”, το σεβομαι και το γουσταρω αλλα γουσταρω και τις μπαντες που μιλανε πιο πολυ, για διαφορετικους λογους τα δυο.
Το λαηβ των Μετς ηταν απεριγραπτο, απιστευτο σετλιστ απλα, τριτη φορα που τους βλεπω και ισως αυτη να ηταν και η καλυτερη τελικα.
ΥΓ: Στο χαμο που εγινε στο Creeping Death ειλικρινα φοβηθηκα οτι θα εχουμε νεκρους, κατι πρεπει να γινει με αυτην την κατασταση γαμωτο.
ας γραψω και εγω δυο λογια πριν ξεραθω…
οκ μεταλλικα=θεοι ΤΕΛΟΣ!!!
κλάσης ανώτερο απο το λαιβ του 07…
ποσοοοοο ξενέρωσα που σταματισε η βροχη απίστευτη αίσθηση!!!
για τους υπόλοιπους θα γραψω αυριο παω να κοιμηθώ ενα 12+ να στανιαρω!!!
‘’…Take a look to the sky just before you die…’’
και ουρλιαζοντας κοιταζεις χαμενος τον ουρανο με την βροχη να σε κανει μουσκεμα χωρις καν να το καταλαβαινεις…
Δεν νομιζω πως χρειαζεται να πω κατι αλλο…
απλα ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ
Anthrax…γαμήσανε, φοβερό show, φοβερή απόδοση. Και Madhouse παντού, θάνατος και ντου.
Slayer…πλάκα μου κάνεις; Epic fail. Και btw ξέρω κάτι παλικαράκια στο Belo Horizonte που μόλις κόψουν τις μαλακίες και θυμηθούν που ανήκουν, θα βουτάνε τους…πφφφ “άρχοντες” για βούτημα κάθε πρωί στον καφέ.
Megadeth…γαμάτη απόδοση, έτσι κι έτσι setlist. Από την άλλη όμως, αυτά είναι και θέμα γούστου (π.χ. για μένα 90’s Megadeth>>>>>80’s), και παίξανε και λίγο όποτε σε κάθε περίπτωση κάτι θα έμενε απ’εξω. Κεφάκια ο Mustaine πάντως.
Metallica…εχμ. Best live metal band ever? Οδοστρωτήρας. Πρώτη φορά τους βλέπω, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες φορές, αλλά με θερίσανε. Είναι σαν να γεννήθηκαν πάνω σε μία σκηνή βασικά, και σήμερα, μας ξεκωλιάσανε με το setlist τους. Blackened8ORide the Lightning8O#-o Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Disposable Heroes; Ε δεν πειράζει. Την επόμενη φορά.
ναι, μαλλον καπως ετσι πρεπει ναταν - εκανε ενα ακυρο break…κανανε καποια μουσικα ψιλολαθακια και αυτοε ο Trujillo για να πω την αληθεια δεν μαρεσει κ τοοοοσο…μαλλον δεν κανει κ τοσο για metal band - εγω θα το συνεδεα πιο πολυ με μπαντα τυπου RATM.
Τεσπα…ολα αυτα ειναι ψεγαδια μιας και χθες σχεδον ολα ηταν πολυ ομορφα-
stone sour: κριμα που προλαβα μονο 2 κομματια-τελειοι!
anthrax:δεν ενθουσιαστηκα αλλα δε μπορω να πω οτι ειμαι και fun τους οποτε το οτι 2-3 κομματακια τους τα βρηκα πολυ cool νομιζω οτι μετραει
slayer:αψογοι - χωρις πολλα μπλα μπλα μπηκαν και επαιξαν αυτο που ξερουν και τους παραδεχομαι
megadeth: καλοι ακουστηκαν απο μακρυα (καβατζαραμε θεση για metallica) αν κ το setlist οπως εχει ειπωθει ηταν ψιλομετριο
metallica: πολλοι καλοι! και τα λαθακια τα ψιλοξεχναμε γιατι τους αγαπαμε…
βροχη:πολυ καλη εμπειρια οντως αλλα λιγο λιγοτερη δεν θαβλαπτε-ελπιζω να μην εχουμε κανα πυρετο καλοκαιριατικα…
για τα προηγουμενα συγκροτηματα δεν μπορω να πω τπτ γιατι δεν τους προλαβα (ηδη σκαστος απο τη δουλεια) - θαθελα ομως να μπορουσα να τους ακουσω ολους…
Με λιγα λογια, Stone sour εχουν εναν απιστευτο frontman (οχι οτι δεν το ξεραμε) που εκανε οσους ηταν εκει να περασουν καλα.
Antrax, η χαρα του Live! Οσοι ειχαν αμφιβολιες για την αποδοση του Belladona διαψευστηκαν, παρα πολυ καλο show!
οι Slayer ηταν οι κλασσικοι Slayer. οτι καναν παντα απο σκηνης. απλοι, λιτοι, περιεκτικοι!
πολυ ξυλο
Μegadeth παρα το πολυ καλο setlist, μετρια εμφανιση. ειδικα τα φωνητικα του Dave… η πιο αδιαφορη εμφανιση απο τους 4 για μενα προσωπικα. και αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω) επαιξαν περιπου 50 λεπτα.
οι Metallica απλα απεδειξαν γιατι ειναι Headliners και η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα.
φοβερη εμφανιση, εβλεπες ενα Hetfield που απολαμβανε καθε δευτερολεπτο κ φοβερες εκτελεσεις σε ολους τους υμνους! η καλυτερη εμφανιση τους στην ελλαδα (πλην του 93 που δεν εχω αποψη).
slayer γαμησαν
antrax πολυ καλοι
megadeth φοβεροι οπως παντα
metallica χαλια μαυρα χωρις ενεργεια
ο ηχος ισα ισα που ακουγοταν
πολλα λαθη
hetfield καμια επαφη με το κοινο
και ενα σετλιστ που ηταν αμπαλο
ακου εκει λεει
blankened\ride the lightning\motorbreath
αισχος \αυτα τα κοματια δεν τα ειχαν παιξει
ποτε:!::!::!::!::-s:-s:-s
καταρχην hails σε shamman, gianni, mule, και montechristo. η δηλωση σου για μενα χτες ειναι πλεον σταθμος στη ζωη μου monte!!!
χτες δεν ειχ ακαν κουραγιο να γραψω. τι να γραψεις μετα απο τοση κουραση που αξιζε φυσικα τον κοπο με το παραπανω. αν και πηγα στα καπακια απο δουλεια το ευχαριστηθηκα πολυ κι ας με ποναει η μεση μου πρωνιατικα απο την ορθοστασια.
στα του live οφειλω να πω οτι ο ηχος ηταν μακραν πολυ καλυτερος απο παλιοτερες συναυλιες.
οι anthrax επαιξαν πολυ καλα. τα εδωσαν ολα. πραγματικα αν και ηθελα να τους δω με bush, ο belladona εδειξε γιατι αυτος πρεπει αν ειναι στο μικροφωνο. πολυ καλο σετλιστ, και αποκορυφωμα για μενα το indians.
οι slayer επαιξαν μια ωρα. οσο θα μπορουσε ο araya δηλαδη, του οποιου η φωνη ειναι καπως πιο χαλαρη, αλλα ολοι ξερουμε οτι αυτο οφειλεται στο προβλημα υγειας που ειχε. ακουσαμε αυτα που επρεπε να ακουσουμε, ειδιικα οταν παιζουν war ensemble και καπακια angel of death εε ειναι μια εμπειρια…
megadeth ημουν μακρια, να παρω καμια ανασα και να ψιλοκαβατζωσω λιγο πιο μπροστα στους metallica. ενταξει η φωνη του mustaine δεν ειναι οπως παλια. οπως ειπε καποιος ειναι μονο για στουντιο, αλλα οκ. μουσικα ακουσαμε καλα κομματια και ο θεουλης σολαρε σαν τρελος…
οι metallica απλα χτες δεν υπηρχαν. τους ειχα δει το 99, αλλα το χτεσινο ηταν το κατι αλλο. η ατακα του χελακη δεν περιγραφω αλλο ταιριαζει απολυτα. γουστρα τρελα τη βροχα που επεφτε. πολυ την γουσταρα. οταν ακουγες τετοια κομματια και τοσο καλα εκτελεσμενα δεν σε νοιαζει τπτ, κι ασε που ταιριαζε σε πολλα τραγουδια οπως sto for whom the bell tolls και fade to black. πραγματικα δυνατο live και με τα ολα του. φωτιες, πυροτεχνηματα κτλ κτλ. τα εδωσαν ολα οπως και μεις.