Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Εντάξει κι εγώ βράχηκα πολύ αλλά καταιγίδα δε το λες αυτό το πράγμα. Ευτυχώς που δεν φύσαγε κι η βρόχα έπεφτε ραϊτ θρού… :wink:

Πάντως μάλλον μόνο εγώ έχω τόσο μαύρο χιούμορ που στο For Whom The Bell Tolls σκεφτόμουν ότι ένας κεραυνός απείχε από το να γίνουν οι στίχοι πραγματικότητα… :stuck_out_tongue:

Megadeth δε κατάφερα να πλησιάσω τη σκηνή δυστυχώς αλλά από μακριά δεν άκουσα κανα τρελό πρόβλημα (λίγο η φωνή του Mustaine προς το τέλος μόνο). Καλή εμφάνιση αλλά από τις 3 φορές που τους έχω δει θα προτιμήσω αυτή του Rockwave το 2001 και μέτα του 97. Το setlist πάντως καλύτερο αυτή τη φορά νομίζω.

Τα λεγα εγώ για τη φωνή του James.

ηταν παρα πολυ καλος.

Λοιπόν ας πω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου, ξεκινώντας από το γεγονός ότι πρώτη φορά βλέπω τόοοσο κόσμο στο terra vibe!

Stone Sour: μπήκα με το που ξεκίνησαν, ΟΚ δεν ήταν κακοί αλλά πρώτον δεν είμαι φαν και δεύτερον είχα έρθει για άλλα πράγματα. Μπύρες!

Anthrax: τα γάμησαν όλα, φοβερό κέφι, γαμάτα κομμάτια έπαιξαν και το Medusa και το Indians το έκαναν medley με το Heaven And Hell, σεβασμός! Ο Belladonna σε μεγάλα κέφια.

Slayer: τους περίμενα πως και πως γιατί δεν τους είχα ξαναδεί(είχαν γίνει χοντρές μαλακίες παλιά) και μάλλον δεν ενθουσιάστικα. Μέτριο σετλιστ, όχι και πολύ κέφι, επικοινωνία μηδέν αλλά το ξέραμε. Next time…

Μegadeth: σε μεγάλα κέφια ο MegaDave, ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έπαιξαν και Hook In Mouth!!! Ο ήχος στην αρχή δεν ήταν και τόσο καλός αλλά στη συνέχεια έστρωσε, δυστυχώς λίγο πριν το Peace Sells… ο κόσμος άρχισε να την κάνει για την μεγάλη σκηνή, ε ακολούθησα κι εγώ. :slight_smile: Άλλωστε λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι ο κόσμος είχε έρθει για τους…

Metallica: sorry guys αλλά ακόμα και να μην σας αρέσουν οι τελευταίοι δίσκοι τους πρέπει να παραδεχτείτε ότι live απλά δεν παίζονται! Μακραν η καλύτερη live μπάντα του γαλαξία! Οργώνουν την σκηνή, τα δίνουν όλα και το σετλιστ ονειρεμένο! Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό(εγώ ας πούμε θα ήθελα ένα ακόμα κομμάτι από το Kill Em All) αλλά ότι και να λέμε είναι λίγο. Η βροχή μας καύλωσε όλους. Ήταν η τρίτη φορά που τους είδα και ναι είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η καλύτερη! Και ο ήχος αυτή τη φορά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

απο που να πρωτοξεκινησει κανεις…ηταν παντως μια super-duper μερα χθες!

ANTHRAX :αρκετα καλοι για ζεσταμα,με τα αναμενομενα κομματια να δημιουργουν το κλιμα για μια καλη βραδια…hot point τα φτερα ινδιανου στο ‘‘indians’’…

SLAYER:καπως ‘‘ξεκουρδιστοι’’…συγκριτικα με τις υψηλες απαιτησεις του κοσμου μπορω να πω οτι δεν ενθουσιαστηκα οσο περιμενα… Εκει που ειχαμε μπει στο mood ειχαν τελειωσει…σχετικα καλη αποδοση ομως…

Υ.Σ να ευχαριστησω τα παιδια στο πιτ που με πεπιποιηθηκαν αρκετα μπορω να πω(πιο πολλες αγκωνιες και κουτουλιες εφαγα στους megadeth)

MEGADETH: εμενα προσωπικα με ικανοποιησαν αρκετα και τα περισσοτερα κομματια και η performance…καλα που εβρεξε λιγο γιατι με τοση σκονη στα πνευμονια θα ειχαμε πιο πολλες λυποθιμιες

METALLICA:δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι δεν τους εχω ξαναδει αλλα με αρεσαν ταμαλα…τα εφε οκ,η βροχη οχι τοσο οκ(για τη διαρκεια της),τα κομματια αναμενομενα αλλα super και γενικοτερα τιμησαν σαν headliners…

Y.Σ με κουρασαν οι τοσες κoλακιες,αφου ειμασταν τοσο μαγικο κοινο γιατι δεν ανεβασανε επι σκηνης και τους big 3;:stuck_out_tongue:

Παντως ηταν η συναυλια της δεκαετιας for sure…

Παρελειπομενα

1. τοσο κοσμο εχουμε να δουμε απο της ομιλιες του μητσοτακη!:stuck_out_tongue:
    Εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα…
    2)ΔΕΝ ειχε σημα καμπανα!:?
    3)αυτο με τις μαρκες τι ηταν ακριβως…
    4)οποιος εκλεψε το πορτοφολι της aslee_death να το γυρισει πισω!
    5)οχι αλλη τσικνα και βρωμικα στην εξοδο…ελεος!
    6)πρεπει να εχω πιαστει ολοκληρη…(καλα για σβερκο δεν το συζηταμε)

αντε soon θα ανεβασω και videos…

ποσο θεος ηταν ο τυπος που στους ανθραξ εκανε crowd surfing με σωσιβιο?:lol:

για μεγκαντεθ,νταξει ο μαστεην πραγματι εχει χασει λιγο τη φωνη του,αλλα γενικα εκαναν εξαιρετικη εμφανιση νομιζω.o broderick ειναι παικταρας ε.ημουνα και καγκελο οποτε γενικα τους ευχαριστηθηκα πολυ.

και τελος,πραγματι ο χετφιλντ εχει ξαναβρει τη φωνη του.

Μεγάλο event, ευρωπαϊκών δεδομένων επιτέλους. Σε θέματα οργάνωσης, ωραρίων κτλ.

Anthrax: καλοί, με δυνατό και αντιπροσωπευτικό σετ, αλλά bush>belladona. Αυτό.

Slayer: Μεγάλη εμφάνιση, όπως αναμενόταν.Λίγα λόγια, πολύ ΘΡΑΣ. Οι κομματάρες του WPB και ειδικά το ομώνυμο, δένουν τέλεια με τις κλασικούρες. Α, και Chemical Warfare. Όπως και να΄χει ηγέτες. Λιτοί, χωρίς πολλά-πολλά. Λομπάρντο ασύλληπτος.

Megadeth: Μετά το Cryptic Writings ξέρετε ότι είναι άλλη μπάντα, αλλά έπαιξαν κομματάρες, με ενέργεια και όμορφες εκτελέσεις. Sweating Bullets, Hangar 18 πάντα σπέρνουν. Αλλά σίγουρα το 97 και 01 ήταν πολύ καλύτεροι νομίζω. Ο Broderick πάντως ταιριάζει άψογα, γνωστό αυτό.Κάντε και καμιά έκπληξη ρε. Secret Place, Reckoning Day κτλ κτλ. Τόσες κομματάρες. Καλοί πάντως, αλλά…

Metallica: Οι απόλυτοι τιτάνες στο μεταλ. Σε τρομερή φόρμα, η φωνή του James στα γνωστά πολύ καλά επίπεδα, επικό σετ. Τι να λέμε. Αν και αντί για End Of The Line, βάλτε ένα All Nightmare Long ή The Day That Never Comes, αλλά τι να τους προσάψεις. Ενέργεια, HARVESTER OF SORROW και γενικώς εμφάνιση που αποδεικνύει το αυτονόητο. Μια κατηγορία μόνοι τους και ο Hetfield είναι Ο frontman. Ακόμα και τα λαθάκια, απέναντι στον άκρατο επαγγελματισμό άλλων, είναι και αυτά μέρος του μεγαλείου τους. Αυτά.

Metalli’fuckin’cA.

ο σβερκος μου ακομα ποναει και οι εικονες και σκεψεις που εχω για αυτο που ολοι ζησαμε ειναι απειρες. ας προσπαθησω να βαλω μια σειρα.

suicidal angels: αδιαφοροι και copyright των sepultura

bullet for my valentine: η εκπληξη της ημερας. δεν ειχα ακουσει νοτα τους μεχρι χθες απο σημερα θα ακουω μονο αυτους. σοκ επαθα παιδες τα εσπασαν.

stone sour: εμενα προσωπικα η μπαντα αυτη δεν μου αρεσει αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι εσκισαν και με εναν frontman ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Anthrax: οι ανθρακες επρεπε κατα την γνωμη να αποδειξουν τουλαχιστον σε μας τους παλαιοτερους οτι αξιζουν να ειναι στην 4αδα. και το εκαναν. γνωστο χαβαλε ρυθμο και καλη διαθεση, εξαιρετικο setlist με κομματια να λειπουν αλλα που να χωρεσουν ολα σε 1 ωρα. αξιοι λοιπον

Slayer: ολη την μερα ειχε συννεφια, μολις βγηκαν αυτοι ο θεος πηρε τον πουλο και βγηκε ο ηλιος. τυχαιο δεν νομιζω. παιδια οσοι ηρθατε πρωτη φορα σε επαφη με δαυτους εχετε ενα δικιο, ομως αυτοι ηταν ειναι και θα ειναι οι θεοι slayer. Μπαινουν τα χωνουν σε αποτελειωνουν καληνυχτα σας. δεν ειναι μπαντα του μπλα μπλα σας αγαπαμε κτλ. στα λοιπα εξαιρετικη εμφανιση με lombardo να τα σπαει ολα!! respect

Μegadeth: σαραντα χρονια φουρναρης δεν εχω καταφερει να δω μια φορα megadeth και τελικα μισοειδα χθες. μισο ειδα γιατι ειχα vip PL2 εισητηριο με αποτελεσμα να μην φαινεται καθολου σχεδον η μικρη σκηνη. και με τον κοσμο που ειχε εκεινη την ωρα οι μετακινησεις ηταν δυσκολες και το μονο μου παραπονο ειναι οτι 150 ευρω και να στην ουσια 2 απο τους τεσσερις δεν λεει. τελοσπαντων επαιξαν εξαιρετικο setlist ο Mustaine ειναι θεος ειτε σας αρεσει ειτε οχι, φαινεται να περνανε δευτερη νιοτη και αμα ερθουν μονοι τους δεν τους χανω.

Μetallica: με τους Metallica ειχα μια σχεση παθους απο το 1986 και μισους απο το 1996 και μετα. ημουν απιστευτα παρμενος με τις βλακειες δηλωσεις του lars και τις μηνυσεις και και και. Φετος αποφασισα να τα βαλω ολα στην ακρη και λογο και των αλλων τριων να τα …ξαναβρω μαζι τους. Εχοντας τους δει λοιπον μονο μια φορα το 1993 για συναισθηματικους και μονο λογους δεν μπορω να κανω συκρισεις με το τοτε. το τωρα μου φανηκε ομως απιστευτο. εχοντας δει πολλα live τους τα τελευταια χρονια σε dvd εβλεπες οτι ειναι σε τρομερη κατασταση και το εδειξαν χθες. το live εσπερνε. το highlight της βραδυας το For Whom The Bell Tools. παιδια δεν εχετε ιδεα τι εβλεπαν τα ματια μου και υπο καταραχτωδη βροχη!! μπραβο μας!! δεν εβλεπες ουτε ενα κεφαλι να μην κουνιεται ουτε ενα σωμα να μην παλετε!!! και ειχε και blackened & ride & motorbreath!!! εξαιρετικοι.

Η ιστορια γραφεται απο τους μεγαλους…συγκεκριμενα απο τους τεσσερις μεγαλους!

@samis

είσαι όσο θεούλης σε φανταζόμουν.χάρηκα πολύ για τη γνωριμία.

για τις μπάντες θα γράψω σε λίγο

Aδιαφοροι οι Suicidal Angels???Aπο τα τρια σαπορτ συγκροτιματα ηταν μακραν οι καλυτεροι!Ηχος ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ επαιξαν δυο κομματια απο τον επερχομενο τους δισκο και παιξαν κομματια και απο το Sanctify και απο το Eternal!Πες οτι δεν σου αρεσουν αλλα μην λες αδιαφοροι και λες οτι η εκπληξη ηταν οι Bullet For My Valentine που ηταν χειροτεροι και απο το Soundcheck!!!

Nαι, αυτό ήταν πολύ αυθόρμητο… :lol::lol:

Έτσι ακριβώς…

Κατά τα άλλα:

Μπήκα προς το τέλος των Anthrax. Ούτε που τους πρόσεξα, δεν μ’ αρέσουν. Οι Slayer οδοστρωτήρες, δεν θέλουμε μπλα μπλα, έτσι γουστάρουμε. Οι Megadeth αξιοπρεπείς. Oι Metallica γάμησαν και έδειραν όπως αναμενόταν. Πρώτη φορά τους έβλεπα και καραγούσταρα με εξαίρεση αυτά τα “Metallica family”. Μαζί με Pearl Jam ίσως οι πιο ενεργητικές μπάντες που έχω δει. Η καλύτερη live μπάντα του πλανήτη; Πολύ πιθανόν!

Αυτά!

ρε φιλε βαρεθηκα τα sepultura copy bands. και δεν ειχα ακουσει ποτε τους αλλους και μου εκαναν εντυπωση. τοσο κακο σου εκανα?:stuck_out_tongue:
ησουν στο soundcheck? ψυχραιμια μαστορα.

@Mech-Cannibal

Αφού μωρέ δεν του αρέσαν, τί να πει, “ΟΚ ΘΕΟΙ αλλά εμένα δεν”;

ήταν η έκπληξη! Κρίμα που δεν είχε έρθει αρκετός κόσμος για να τον αποστομώσουν! Λίγο πριν βγουν στη σκηνή τους είχαμε προϊδεάσει για τυχόν “καγκουριές” που πολλοί φοβόντουσαν και η απάντησή τους ήταν ότι θα τα σπάσουν και το έκαναν!

ευτυχώς το κοινό ανταποκρίθηκε φανταστικά (ή ευτυχώς αυτοί που κάποιοι ή δεν πρόλαβαν ή δεν ασχολήθηκαν) και μάλλον εσύ πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν σου άρεσαν για να λες ότι ήταν χειρότεροι από soundcheck.

Outshined καθομουν αρακτος στην θεση μου με την γυναικα μου και ξαφνικα εμεινα χαζος. σηκωθηκα και πηγα προς τα εκει χωρις να της πω τιποτα κοιτοντας σαν μαλακας τους τυπους να τα σπανε. οταν γυρισα μου λεει: ‘‘πανουλη σιγουρα ηρθες για τους big 4?’’ ημουν τελειως ανυποψιαστος. εκπληκτικοι ειναι. πριν παω στην δουλεια θα κατεβω να αγορασω το τελευταιο τους.

θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα το Poison, μετά το Scream, Aim, Fire και τελευταίο το Fever. Αν θες όσο το δυνατόν λιγότερα “νεοτερίστικα” στοιχεία ξεκίνα με το 2ο.

Hi guys,
λοιπόν:

Bullet: καλύτεροι απ’ότι τους περίμενα, αρκετά maiden-ικοί, icedearth-ικοί κ.τ.λ. δεν είχα ξανακούσει, δεν είμαι fan τους και μάλλον δεν θα γίνω ποτέ…Στα μείoν οτι (μάλλον) δεν ήξεραν που έπαιζαν καθώς έλεγαν συνέχεια, hello sonicsphere, scream for me sonicsphere κ.τ.λ.
Shower: δεν είμαι και πολύ αυτού του είδους metal, αλλά νομίζω οτι ήταν από τους λίγους που το διασκέδασαν, φυσικά τα γλειψίματα θα μπορούσαν να περιοριστούν…ήχος πάντως αρκετά καλός…
Anthrax: σχεδόν πριν καν τελειώσουν οι shower άρχισαν οι πρώτες νότες. Σε καλή φόρμα και με αρκετή διάθεση, ωραίο setlist με εκπλήξεις δες heaven and hell. Βασικά όπως μας έχουν συνηθίσει σε απόδωση.
Slayer: Οι αγαπημένοι μου από τους big 4, και μάλλον οι χειρότεροι της βραδιάς. Πολύ λίγα τραγούδια, κακό σχετικά setlist, διάθεση…αγγαρείας και η επικοινωνία με το κοινό να περιορίζεται σε ενα thank you ένα thank you very much και ένα until next time have a good day! Ο ήχος μου φάνηκε normal εμένα. Το κοινό ήταν το πιο ενεργό σε σχέση με όλα τα συγκροτήματα.
Megadave: Αυτοί που ήθελα να δώ περισσότερο απ’όλους μιας και την πρώτη φορά που τους είχα δει το είχαν γυρίσει…ήχος κακός κυρίως στην αρχή, περίμενα να παίξουν επίσης περισσότερη ώρα και καλύτερο setlist…
Metallica: και εκεί που όλα έδειχναν οτι πάμε για μια ακόμα μέτρια υπερκοστολογημένη συναυλία…όλα ανατράπηκαν! Καμία σχέση με τη εμφάνιση του 2007! Οι metallica έδειχναν πραγματικά να έχουν προβαρεί τα τραγούδια τους!!! Φοβερός ήχος, φοβερό παίξιμο, πάρα πολύ καλό setlist, ο james είχε αδυνατίσει και είχε πολύ μεγαλύτερες αντοχές. Τα εφέ ήταν Ευρωπαικών προδιαγραφών, με γιγαντοοθόνη από πίσω (και καλή σκηνοθεσία από cameramen). Τα γλειψίματα πάλι θα μπορούσαν να περιοριστούν, ή τουλάχιστον (μιας και υπάρχει πλέον το youtube και ο κόσμος ξέρει τι παίζει) να αλλάζουν οι ατάκες!

Η οργάνωση πάντως καμία σχέση με το 2007 ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός οτι η sonicsphere επέβαλε δικούς της κανόνες παιχνιδιού.

Οχι παρεξηγηθηκα ουτε εχω κανενα προβλημα με το φιλο :smiley: ουτε σιχαινομαι τους Bullet For My Valntine.Ισως να μην μου αρεσουν τοσο αλλα καθισα τους ακουσα και εχοντας ακουσει μερικα κομματια τους περιμενα ενα καθαρο ηχο,καθως σε καποια κομματια ακουγοταν μια βαβουρα!Και αυτο που ειπα για το soundcheck αναφερομουν στον ηχο οχι στην αποδωση του συγκροτηματος!Ακομα κι αν δεν ειμαι φαν ομολογω οτι σε καποια κομματια ηταν καλοι αλλα πιστευω οτι σε αρκετα αλλα ακουγοταν μια βαβουρα!:stuck_out_tongue:

Megadeth: Δεν ακουγούταν πολύ ο dave,αν και το ευχαριστηθηκα στο a tout le monde
στο sweating bullets και στο symphony.Τα άλλα έτσι και έτσι.

Slayer: Αν και δεν ξέρω πάνω απο 5τραγούδια slayer μπορώ να πώ πως μ’αρεσαν αρκετά, με εντιπωσίασε το raining blood.

Anthrax: Πρώτη φορά σε live και μπορώ να πω πως τους περίμενα πολύ περισσότερο απ’ότη slayer,(αν και οι δυσκολίες στο parking αν ακούσατε για ένα opel zafira που χτύπησε σε μια πέτρα στη λακούβα,χυθηκε το λάδι και έγινε μ$!#ι ο τόπος) έχασα το αγαπημένο μου κομμάτι,το caugh in a mosh.Anthrax ακούω εδώ και δύο μήνες περίπου και μ’αρέσουν πολύ.

Metallica…Αν είχαν πεί και το all nightmare long θα είμουν κομπλε.
Ποιό στημένο δεν θα μπορούσε να υπάρχει.
Απο τα τραγούδια όμως γάμησαν.
Α,όποιοσ καθόταν στο φράχτη δεξιά απο την σκηνή πίσω απο κάτι δεντρα,ας το πεί ΤΩΡΑ

Δυο λόγια κι από έναν παππούλη (πλέον) που είχε δει Maiden στην Ν. Φιλαδέλφεια το '88, που έτρεχε το '93 στο γήπεδο του Πανιωνίου να λιώσει με Metallica (ενώ την επόμενη ημέρα έγραφε πανελλήνιες), που έζησε την χρυσή εποχή του thrash (μπλαμπλα) και που για να μην πολυλογώ έχει φάει 20 χρόνια+ τα lives με το κουτάλι.

Άνετα λοιπόν κατατάσσω τη χθεσινή εμπειρία στις πιο κορυφαίες και αξέχαστες ever.

Μetallica σχεδόν άγγιξαν την μυθική πρώτη τους εμφάνιση στο γήπεδο του Πανιωνίου, είχαν μεγάλα αποθέματα ενέργειας και έδειξαν ότι η φοβερή πειθαρχία που διαθέτουν ως συγκρότημα είναι αυτή που τους κράτησε και συνεχίζει να τους κρατά στην κορυφή. Η ανάκρουση των Ride the Lightning & For Whom ενώ έριχνε καρέκλες με την πόρωση να εκτινάσσεται στα ύψη δημιούργησαν μια σπάνια μυσταγωγία. Με ενθουσίασε πολύ ότι η νεότερη γενιά έχει την ίδια πόρωση και καύλα με εμάς τότε, ότι υπάρχει μανία ακόμα με το μέταλ και αναγνώριση της αξίας αυτών των γκρουπς, παρόλο που δεν τους έζησε στα ντουζένια τους. Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν ότι η επικοινωνία τους με το κοινό ήταν λίγο κασέττα, χωρίς ιδιαίτερο αυθορμητισμό. Αλλά πάλι αν το καλοσκεφτεί κανείς, ποιός μπορεί να τους κατηγορήσει γι’αυτό; Έπειτα από χιλιάδες συναυλίες μπροστά σε άπειρο κοινό επί 30 έτη είναι σίγουρα αυτό που λέμε ‘been here, done that’ και πάλι όμως σέβονται το χρήμα που βγάζουν, συνεχίζοντας να πιάνουν εκρηκτικές αποδόσεις χωρίς παραχωρήσεις.

Οι Slayer ήταν απλά οι θεοί Slayer. Τέλος. Πάντα λιγομίλητοι και επιβλητικοί και στα 4 lives που τους έχω δει, αλλά αυτό για όσους τους ξέρουν είναι απλά κομμάτι του μεγαλείου τους. Σταθερή αξία και εκτελεστική δεινότητα, με καταιγιστικό razor riffing κι όποιον πάρει ο χάρος. Δεν περίμενα να τους χορτάσω, γιατί ήξερα ότι θα ήταν εμφάνιση-σφηνάκι, όπως κι ότι θα έπαιζαν αρκετά καινούργια. Δεν ξέρω αν είμαι βιτσιόζος αλλά μου άρεσε και το Jihad και το World Painted Blood. Αυτή την λογική των ελλήνων οπαδών που λέει “δεν ξέρω το κομμάτι, άρα δεν κάνω headbanging” ακόμα κι αν τα σπάει δεν μπόρεσα ποτέ να την καταλάβω. Τελικά μήπως εμείς ήμασταν πιο υπερόπτες από τους Slayer; Κι εδώ βέβαια υπάρχει αντίλογος: Ήμασταν σαν τις παστές σαρδέλες, χωρίς μεγάλη ελευθερία κινήσεων, οπότε εξοικονομούσαμε ενέργεια για τις κλασσικούρες. Toυς περιμένω για full live.

Megadeth: Έχω διαβάσει σε διάφορα φόρα τον τελευταίο καιρό ότι ο φίλος μου ο Μουστάρδας (φιλικό παρατσούκλι) έχει ψιλογεράσει και δεν μπορεί. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε. Τουλάχιστον δίπλα στην κονσόλα που στεκόμουν ο ήχος ήταν καθαρός. Μια χαρά νιαούριζε όπως πάντα (δεν περίμενα να ακούσω άριες), ενώ και τις γκαζοσολιές τις απέδιδε περίφημα. Τραγικό να βλέπω τον περισσότερο κόσμο να μην ξέρει το Hook In Mouth ή να κάνουν ελάχιστοι headbanging στο θρυλικό In My Darkest Hour κι όλοι να εκστασιάζονται με την εμπορικούρα το Trust. Τόσοι λίγοι μείναμε από την “παλιά φρουρά” των thrashers (ή πασχουμε οι περισσότεροι πλέον από αυχενικό :D);

Anthrax: Toυς Αnthrax πραγματικά τους λατρεύω οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Λίγο πολύ κινήθηκαν στην ίδια απόδοση με την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα. Απλά τους ευχαριστώ που έπαιξαν τα αγαπημένα μου Medusa, Metal Thrashing Mad, Be All - End All και για το γεγονός ότι ήταν οι μόνοι που τίμησαν έμπρακτα την μνήμη του θείου Ντιούλη.

Σε γενικές γραμμές, από τις λίγες φορές που άξιζε τα λεφτά του ένα event. Πάντα τέτοια!