Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

καθομουν στο φρακτη των vip δεξια απο την σκηνη πισω απο κατι δεντρα με ενα Metallica sad but true (newsted black album period) tshirt κερδισα κατι?

STONE SOUR ΡEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
αντε να τους δουμε και σε κλειστό αυτοί που πρέπει μαζι με τίποτα MACHINE HEAD! ε? καλέ θεούλη?

Λοιπόν,

STONE SOUR: . + -
ANTHRAX: φοβεροί, περισσότερο από ότι περίμενα, εκπληκτική LIVE μπάντα!
SLAYER: λίγο μουντρούχος ο Tom, οι υπολόποι πολύ καλοί στο rainin blood όλη η αρένα έγινε ενα τεράστιο mosh
MEGADETH: Κρίμα, χάλια ήχος, κακό playlist, καθόλου φωνητικά
METALLICA: εχω πάει το '99 που τα ρουθούνια μας κλείσαν από σκόνες, εχώ πάει και το '07 που ξελαρυγγιαστήκαμε να φωνάζουμε στο memory remains, αλλά αυτά τα 4 πρώτα τραγούδια μέσα στη βροχή 30.000+ κόσμος να χτυπιέται δεν τα αλλάζω… απλά καύλα…

P.S. κάτω τα χέρια από τα βρώμικα… αύτα σώσαν την φωνούλα μ…

TAKE A LOOK TO THE SKY JUST BEFORE YOU DIE…

είχες τσάντα?κοντά μαλλιά?

η καλυτερη/πιο μεστη κριτικη εως τωρα

+1 ποντο επειδη εχεις δει κ τους μετσαλικα το '93

ρισπεκτ.

Προλαβα μονο 40 λεπτα megadeth και φυσικα metallica.
Τους πρωτους δεν τους παρακολουθησα πολυ μιας και ημουν μακρυα και πιο πολυ τους ακουγα σαν ost κανοντας βολτες στο παρκο.
Οι metallica ηταν απλα φοβεροι!Αφου ακουσα live blackened , δεν θελω τιποτε αλλο απο αυτους live.

YΓ.Θα μπορουσαν να ελειπαν τα δυο πρωτα τραγουδια απο death magnetic αλλα δεν βαριεσαι…

'Εχω κι εγώ ακριβώς την ίδια :slight_smile:
Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν έχω την ικανότητα να πληκτρολογήσω. Απλά ΕΜΠΕΡΙΑ8O8O8O
Eμένα με έφτιαξαν οι stone sour για αρχή, μετά Anthrax, ντάξει τι να πω, μας έστειλαν σε άλλον πλανήτη, μόνο που αντί για wardance επρεπε ο Βelladona να φωνάξει raindance.
Slayer τους είδα από σχετικά μακριά γιατί ήθελα να ζήσω, ακούγονταν γαμάτοι αλλά λίγο ξενέρωτοι μου φάνηκαν.
Megadeth αφού έζησα με τόσο ξύλο που έπεφτε από το πουθενά, παραχώρησα το μισό τους σετ για να είμαι κάγκελο σοτς Metallica. κάτι που δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση, άψογη εμφάνιση, χτύπημα όσο γινόταν από το στρίμωγμα, ξελαρύγγιασμα και τα σχετικά, ήταν και η πρώτη μου φορά MEtallica, Η βροχή άλλο πράγμα :stuck_out_tongue:
Αυτά σε γενικές γραμμές, το μόνο σίγουρο ότι αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι πάντα.

Απ’ ότι βλέπω δε σας χάλασαν οι Bullet τελικά ε?
Κρίμα, τόσα μπουκάλια περίμεναν να πεταχτούν σ’ αυτούς.

Εγώ έπιασα δύο πένες, μία μπάσσου και μία κιθάρας :stuck_out_tongue:
Της κιθάρας έχει μία υπογραφή αλλά δεν είναι του hammett οπότε είναι λογικά χετφιλντ αλλά δε βγαίνουν τα αρχικά

το εισι.υπογραμμενο απο τους θεους anthrax…:D:D

δηλαδη δεν με φανταζοσουν με μαλλι αφανα σαν το τσουκαλα?? :lol:

περιμενουμε την φουλ αναλυση σου για το χτεσινο…

[SIZE=“7”]ΑΡΡΩΣΤΙΑ[/SIZE]

με το ζορι γραφω απτον πονο…πολυ ξυλο…ευχαριστηθηκα περισσοτερο απολους τους Ανθραξ που ειχα φουλ δυναμεις και δεν βγηκα απτο πιτ…μεγαλυτερη στιγμη της ημερας το Medusa που με πιασε λυσσα…Μεγκαντεθ γαμησαν…δεν τους ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα λογω σετλιστ…σλευερ απο μακρια που ειδα δεν τρελαθηκα οπως και πριν δηλαδη…αλλα στα raining blood και south of heaven ανατριχιασα…μεταλλικα ηταν εκπληρωση ενος απτα μεγαλυτερα απωθημενα μου…κριμα που δεν ειχα δυναμεις να χωθω στα πιτ… εμπειρια ζωης που θα την διηγουμαι στα εγγονια μου και θα ανατριχιαζω…
οσον αφορα τα support…οι suicidal ηταν καλοι…οχι το θρας που μου αρεσει…που ολα μοιαζουν…καναν καλο κεφι ομως…οι bullet τι να πω…αν και θα πρεπε να ντρεπονται που λεγονται μουσικοι…αυτο που παιζουν.το παιζουν αψογα…stone sour δεν πηγα …αλλα δεν ειπαν το through the gas.wtf/
π.σ. χαρηκα που γνωρισα και τα παιδια στο ροκιν :wink:

[SIZE=“7”]DRINK UP.SHOOT IIIIIIIIIIIN[/SIZE]

Εγώ που δεν τους είχα δει το 93’ λόγω ηλικίας (3) και τους είδα το 2007 δηλαδή δεν παίρνω πόντο? :-s:(

ας γράψω και εγώ. ήμασταν εκεί από τις 10.30 και τα είδαμε όλα…

suicidal angels:ο ήχος δεν είναι το φόρτε μου, αλλά ήταν από τα πιο δυνατά σαπορτ που έχουμε ακούσει, γιαυτο κ ο κόσμος έδειξε να το χαίρεται. τους είδα στην ουρά για μάρκες. άξιοι

bullet: με κούρασαν, αλλά κατά γενική ομολογία έπαιξαν σούπερ. κέρδισαν το άτυπο στοίχημα για τον νεαρόκοσμο, καθώς είδα περισσότερα μπλουζάκια μπούλετ, παρα στονεσορ. δεν άντεξα να δω όλο το σετ, αλλά μετα είδα πολλές χαρούμενες φάτσες κ άκουσα πολλά κ καλά σχόλια

stonesour: φωνάρα τέηλορ. προσωπικά, ήθελα να τους δω πάρα πολύ και μας αποζημείωσαν, αν κ οι παπαρολογίες ίσως να μην χρειάζονταν κ να ακούγαμε και ένα through glass Πχ. δυνατοί, αν κ έπαιξαν σε σχετικά λίγο κόσμο, δυστυχώς αρκετοί τους αγνόησαν για να αράξουν

anthrax δεν πλησίασα καθώς δεν ακούω

slayer: ήχος-μπετό, πολύ δυνατή μπάντα. ο λύκος αράγια κ αν εγέρασε, το έχει με το παραπάνω. σούπερ εμφάνιση, δεδομένου και ότι έπαιζαν ακόμα με φως. σε σκοτάδι νομίζω θα είχε πεθάνει κόσμος.

megadeth: αγαπάμε μαστέην, αλλά αργήσαμε να πάρουμε θέση και τον είδα από μακριά. επίσης πολύ καλή εμφάνιση, αγαπάμε trust.

metallica: το πρώτο τριαντάλεπτο με τα τουλούμια να μας λούζουν, ακούγοντας το μισό ride the lightning και το harvester ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει, συναυλιακώς. εξαιρετικοί και πάλι, ίσως και καλύτεροι από το 07, φωνάρα ο χετφηλδ, πολλή όρεξη για παιχνιδια και μικροjam, κόσμοπλημμύρα και ταραχή. τεράστιοι. ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους σε ένα μεγάλο λάηβ

περίπτερο: για άλλη μια χρονιά, πολύ τρέξιμο και πολλή κουβέντα με πολλά παιδιά που μας ξέρουν και ήρθαν να πουν ένα γεια, και άλλα περισσότερα που μας διαβάζουν και ήρθαν να γνωριστούμε. ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά και ελπίζω όσοι πήγατε στα μητ ν γκριτ να περάσατε πολύ καλά. πολλή κούραση και πάλι, αλλά το άξιζε και πάλι.

σέρβερος σήμερα: ζορίστηκε και ψόφησε, γιατι η κεντρική έχει τρελαθεί από τα κλικ. ευτυχώς (ή δυστυχώς) τέτοια σκηνικά γίνονται 2-3 φορές τον χρόνο, αλλά όλοι ήθελαν να διαβάσουν. δεν τους κατηγορώ. ελπίζω να σας άρεσε τόσο η λάηβ κάλυψη που κάναμε, όσο και τα ρηπορτ με φώτο σήμερα.

άντε και του χρόνου μάγκες :smiley:

δεν κλείνεται το θρεντ προσωρινά μπας κ σωθεί ο σέρβερ? :stuck_out_tongue:

οι Big 4 που έπαιξαν μαζί πως σας φάνηκαν;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=149668&cid=13
#-o

Τουλάχιστον Λουκ απ’ ότι φαίνεται οι περισσότεροι τουρίστες τώρα πια πήραν τα μπογαλάκια τους και πήγαν σ’ άλλη παραλία!

αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία :smiley:
μάλλον πήρε καρμπόν το ρεπορτάζ του βουλγαρικού sonisphere

:-s δεν σε κατάλαβα, σόρυ…

απλά μιας κ το συζητάμε, σε περιόδους κρίσης, από το να χάσουμε και τα δύο σάητ, θυσιάζουμε το φόρουμ, για χάρη της κεντρικής. το οποίο όπως βλέπετε επανήλθε. και στην κεντρική, σύμφωνα με τα νούμερα που είδα, το ριπορτ πάει για ρεκόρ χρονιάς άνετα…

Ας πω κι εγω δυο λογακια…

Stone Sour: Δεν ειναι του γουστου μου, αλλα ηταν καλοι. Ο Corey, παροτι η μια στις δυο λεξεις που λεει ειναι fuck (:p) ειναι παρα πολυ καλος φροντμαν και συνολικα ολο το γκρουπ ηταν μια ευχαριστη παρουσια.

Anthrax: Αν εξαιρεσουμε το I Am The Law, δεν τους ειδα κι ειμαι παρα πολυ χαρουμενος γι’ αυτο.

Γιατι;;; Γιατι απο καθαρη κωλοφαρδια (και καπου εδω ευχαριστω το rocking.gr) χωθηκα στο meet ‘n’ greet με τους Megadeth.

Bασικα ειναι λιγο αδικο, αν σκεφτει κανεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα εδιναν νεφρο για μια τετοια εμπειρια, ενω εγω παροτι μου αρεσουν αρκετα, δεν τους ακουω και σε μονιμη βαση (για να καταλαβετε στο Peace Sells αρχιζα να αποχωρω, ενω δεν ηξερα και ολα τα τραγουδια του σετ), αλλα ,σορρυ κιολας, οταν σου παρουσιαζεται μια τετοια ευκαιρια, δεν κανεις ελεημοσυνες και νομιζω πως ολοι κατι τετοιο θα 'καναν.

Ξερω οτι η ζωη ειναι πουτανα και οτι δεν το αξιζα, αλλα δε στεναχωριεμαι κιολας. :smiley:

Τωρα για το meet ‘n’ greet…

Ψοφο στην πουτανα που δε μ’ αφησε να βγαλω φωτο αγκαλια με το Dave οταν ο ιδιος ο αρχοντας δεν ειχε κανενα προβλημα.

Τουλαχιστον, υπεγραψαν ολοι πανω στο εισητηριο μου …Ωστοσο, η βροχη που μας κατακαυλωσε στους Metallica κατα τα αλλα, μου το ψιλο-χαλασε αφου σε ενα σημειο του εχει κατι τρυπουλες. :x

Eπισης, εχω να καταγγειλω οτι ο Shawn Drover (νομιζω αυτος ηταν, αν και παιζει να ηταν και o Broderick, γιατι ψιλομοιαζουν, ειναι η αληθεια)με κοροϊδεψε, αφου ειπε και καλα οτι θα ανεβαιναν ολοι πανω στη σκηνη οπως στη Σοφια. :x

Ευχαριστω, παντως, ξανα το σαϊτ για την εμπειρια αυτη και αν μπορει καποιος απο τους συντακτρες, να μου πει πού θα βρω την ομαδικη (και μοναδικη γαμω) φωτογραφια που βγαλαμε.

Slayer: Η αληθεια ειναι οτι δεν τους ακουω και τοσο φανατικα. Καλη εμφανιση σε γενικες γραμμες και ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι η αδιαφορια ταιριαζει στο στυλ τους. Τα South Of Heaven, Seasons In The Abyss με σημαδεψαν και με ολο το ξυλικι, η φαση ηταν και γαμω. Συμφωνω με montecristo για το οτι αν 'παιζαν νυχτα, θα ηταν πολυ διαφορετικα.

YΓ.: Ο κυριος Dave Lombardo με παρα πολυ απλο τροπο εδειξε ειναι οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος μουσικος απο οσους βρεθηκαν χτες στη Μαλακασα, παραδιδοντας μαθηματα drums.

Megadeth: Τους ειδα απο πιο πισω …Ειχαν ενεργεια και καλως ή κακως, αυτη ειναι η φωνη του Dave. Προσωπικο highlight το αγαπημενο μου Symphony Of Destruction, αν και δεν εμεινα στο Peace Sells.

ΥΓ.1: Oι υπερτατοι Metallica αξιζουν ενα δικο τους ποστ, αν και συμφωνω σχεδον με καθε λεξη του πολυ καλου ρεπορτ.

ΥΓ.2: Κριμα που δεν μπορεσα να γνωρισω παιδια απο το φορουμ περαν οσων ηξερα, αν και δεν το κυνηγησα ειναι η αληθεια με ολα αυτα που εγιναν, παροτι περασα απο το περιπτερο.