Δεν θελω να πω πολλα. Νταξ, εμπειρια ζωης, τους γουσταρω ολους και τους ειδα πρωτη φορα μαζεμενους.
Anthrax: Οκ, ολεθρος. Απο τα πιο γαματα πιτς που εχω μπει, προσκυνημα στους υμνους οπως επρεπε, ενας Belladona μεσα στην μουρλα και οι υπολοιποι σε πολυ καλη μερα. Λυσσα κακια με επιασε σε Be All End All/Indians/Madhouse που τα υπεραγαπω. Α και ακρως γαματο και συναυλιακο κομματι το Antisocial!
Slayer: Χμμμ…Πρεπει να ειναι το γκρουπ που να εχω ακουσει λιγοτερο απο τα 4, αν και τους καραγουσταρω. Μου αρεσε οπως παιξανε, το ευχαριστηθηκα, τραγουδησα, χτυπηθηκα και με το παραπανω, απεδωσα τα σεβη μου σε Mandatory Suicide, South Of Heaven, Angel Of Death, αλλα στο τελος της συναυλιας ενιωθα σαν να ελειπε κατι απο αυτους. Αυτο ωστοσο δεν χαλαει την καλη εικονα που εχω για αυτους και ειμαι σιγουρος πως σε λαηβ με φουλ σετλιστ θα θεριζουν κανονικα και με τον νομο.
Μegadeth: Tεραστια αγαπη, δυσκολο να ειμαι αντικειμενικος. Ειναι το γκρουπ που ειχα την μεγαλυτερη αποσταση απο την σκηνη (καλα οχι παααρα πολυ μην φανταστειτε, τους εβλεπα στην σκηνη δηλαδη). Προσωπικα, με τον ηχο δεν ειχα κανενα προβλημα και την ενιωσα στο πετσι μου την εμφανιση τους. Οκ, ειχα αραξει σε μια γωνια σε 1-2 κομματια λογω κουρασης, αλλα οτι ειδα με αφησε υπερ-ικανοποιημενο, ειδικα η τριπλετα Sweating Bullets/Symphony Of Destruction/Peace Sells στο τελος!
Metallica: Και ερχομαστε στους κυριους Metallica…Πολυ εξαντληση και κουραση, σε καποιες στιγμες δεν την παλευα μια. Τεσπα, αν και Μεταλικα ακουσα σοβαρα μια βδομαδα πριν το λαηβ ημουν ηδη μπριζωμενος και ανυπομονουσα να βγουν στην σκηνη. Οκ, τα λογια περιττα. Οπως ειπαν διαφορα παιδια πιο πισω, η ανατριχιλα που σου προκαλουσε η βροχη σε συνδυασμο με For Whom The Bell Tolls ειναι εμπειρια ζωης. Γαματη αποδοση απο ολους τους, καλη επικοινωνια και φυσικα πολυ καλη ανταποκριση απο το κοινο. Ε σε κατι Blackened, Master Of Puppets, Motorbreath το ξυλο της αρκουδας, Sanitarium πορωση και αντε γεια, ενω Fade To Black + One σχεδον βουρκωμα.
Αυτα τα ολιγα λοιπον απο εμενα. Εννοειται πως δεν μετανοιωσα ουτε ενα ευρω απο οσα εσκασα και ως απληστος ανθρωπος, θελω και αλλο! Αντε τωρα ξεχωριστα ο καθενας, με φουλ σετλιστ για κανονικο προσκυνημα!