προσπαθω να βρω το post που εγραψα “γουσταρω να βρεχει καρεκλοποδαρα και να ακουω το fade to black” και εγινε ακριβως αυτο.εκει ανοιξαν οι ουρανοι και μολις τελειωσε το τραγουδι τελειωσε και η βροχη.
3 πραγματα εχω να πω
1)γαματα
2)οποιος εχει γραψει οτιδηποτε αρνητικο να του καει το πληκτρολογιο
3)επιασα πενα “THE BIG FOUR”
4)
5)
.
.
.
.
ν)μπορω να γραψω οσα post εχει ο chrisP για αυτην την συναυλια
Ye r gonna pay for this lassie!
ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! Και σταματηστε να λετε μαλακιες για τους Slayer επιτελους. Tελειως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ:p ηταν οι καλυτεροι μαζι με τους Metallica και με πολυ καλο ηχο.
I PLEDGE ALLEGIANCE TO THE KING!
ETΣΙ ΝΤΕ! H σκηνη που περιγραφεις απιστευτη ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ και ισως η μεγαλυτερη που εχω νοιωσει ποτε σε live μετα την ομωνυμη εκτελεση του Black Sabbath στο ιδιο μερος 5χρονια πριν…
Να πω και γω για το ποσο γαματη ηταν η εμφανιση των Metallica μαλλον δεν εχει και πολυ νοημα ουτε και ενδιαφερει κανεναν. Απλως να πω οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου, αν αυτο λεει κατι, και πραγματικα το ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ ξεκινημα με τη βροχη να το συνοδευει ηταν απο τις πιο πορωτικες στιγμες που μπορει να ζησει κανεις στη ζωη του και οχι μοναχα σε συναυλια. Ο Dave εκανε τα βουντου για να μας τη χαλασει και τελικα μας εφτιαξε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.
Φανταστειτε οτι τους εχω ηδη συγχωρεσει που δεν επαιξαν Whiskey in the Jar!
Kαι για μενα!:lol:
Ακριβως. RESPECT!
Xμ, τελικα δεν ηταν η μεγαλη επισκεψιμοτητα που εριξε τον σερβερ!:-k
ΥΓ1:Many Hails and Cheers σε οσους ειδα και ησασταν πολλοι!!:drunk:
ΥΓ2: Επειδη κραζουμε οταν πρεπει, εχουμε τα αντερα να παραδεχτουμε και το σωστα οταν γινονται. ΑΨΟΓΗ οργανωση κατα τη γνωμη μου, η καλυτερη by far που εχω πετυχει σε φεστιβαλ της Didi. O ηχος σχεδον ΤΕΛΕΙΟΣ στη μεγαλη σκηνη (στη μικρη το περιμενα πως δεν θα ταν ετσι) και γενικα αυτη τη φορα ΟΝΤΩΣ ειδα βελτιωση σε μερικα πραγματα. Η ταλαιπωρια με τοσο κοσμο στα μπαρ κλπ μαλλον λογικη αν και γω μια φορα που πηγα εξυπηρετηθηκα αμεσως. Εννοειται πως δεν θα πω “μπραβο” επειδη αυτη τη φορα εγιναν τα αυτονοητα, αλλα δεν εχω προβλημα να τα επισημανω για να μην μας λενε γκρινιαριδες… Ακομα και η ωρα εμφανισης των συγκροτηματων ακολουθηθηκε για πρωτη φορα κατα γραμμα.
Ειδατε που τελικα, οπως λεγανε καποιοι, αν θελει το χωραφι μπορει να αντεξει ηλεκτρικες καταιγιδες και επιθεση αρουραιων?
ΥΓ3:Σοβαρα τωρα. Αν καποιος εχασε ενα μικρο πλακε κινητο κατα τη διαρκεια του σετ των Metallica, το εχει μια κοπελα (δεν την ξερω). Ειπε αν δουμε καποιον να το ψαχνει να του πουμε να την παρει τηλεφωνο.
Αν εξαιρέσουμε τους MEGADETH τους οποίους αδυνατώ να σχολιάσω για λόγους αντικειμενικότητας (άλλωστε μεγάλωσα με γάλα ΝΟΥΝΟΥ και Rust in Peace μέχρι να έρθουν οι Queensryche) ,για τους υπόλοιπους οφείλω να ομολογήσω ότι είδα αυτο ακριβώς που περίμενα.
Οι ANTHRAX με εξαιρετικό setlist και τ-υ-π-ά-ρ-ε-ς έδειξαν σε όλους γιατί είναι πραγματικά υποτιμημένοι εδώ στο Ελλάντα.Είναι ακόμα “old school” και σπέρνουν.
Οι SLAYER ήταν οι κλασσικοί Slayer για όσους τους έχουν ξαναδεί.Δεν άλλαξαν ποτέ δεν θα αλλάξουν και τώρα.Κανονικός σφαγέας αλλά με μια μικρή ένσταση για το setlist.Ο Lombardo πάντως στην προηγούμενη του ζωή πρέπει να ήταν βομβαρδιστικό ή ερπυστριοφόρο άρμα.
Για τους MEGAETH το μόνο που θα πω είναι ότι τους θέλω headliners σε μεγάλο stage με σωστό ήχο και δίνω το ένα μου νεφρό για να παίξουν όλο το Rip ακόμα και αν ο Dave τραγουδάει με τηλεβόα.
Οι ΜΕΤΑLLICA έπαιζαν “εντός έδρας” και με όπλο το εξαιρετικό setlist και το υπέροχο stage show έδωσαν μια παράσταση που θα θυμόμαστε για καιρό.Ο James είναι το 99% των Μetallica κακά τα ψέμματα.Φαίνεται από χιλιόμετρα.Ηetfield δαγκωτό!
Εν κατακλείδι ήταν μια εμπειρία που όσοι βιώσαμε την κάθε της στιγμή θα έχουμε να το λέμε στα παιδιά μας.Αντε και του χρόνου με το καλό!
απο την 271 σελιδα μεχρι την 289 διαβασα ολα τα posts που λενε αποψεις για την συναυλια.κατα ενα περιεργο τροπο ειχα σκοπο να “κραξω” όσους ελεγαν κατι εντελως λαθος με σκοπο μονο την γκρινια και την μιζερια(σε σχεση παντα με την δικη μου προσωπικη αποψη αφου δεν υπαρχει στην ουσια λαθος και σωστο οταν μιλαμε για μουσικη).αλλα μεχρι εκεινη την σελιδα ειδα ανθρωπους πορωμενους ευτυχισμενους και χαρουμενους για το live που παρακολουθησαν και αυτο το βλεπω πρωτη φορα και χαρηκα ακομα περισσοτερο γιατι πολλοι ανθρωποι ενιωσαν οπως εγω αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο.οσα διαβαζα σε μερικα συμφωνος σε μερικα αντιθετος ενιωθα ομορφα και πορωνομουν ξανα με τα reviews
δεν μπορεσα ομως να κρατηθω και να μην αναγκαστω να μην κραξω καποιον που δεν θυμαμαι και το ονομα του και λεει οι" metallica να μην παιξουν to nothing else matters".
τι λες ρε “ανθρωπε” μου για να μην πω τπτ αλλο.
τι λες ανθρωπε μου?
νιωθεις?
επιβιωνεις?
τι κανεις στην τελικη;
τι λεεεει? που λεει και ο Κανακης
ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσεις να ζητησεις συγγνωμη και η μονη σου δικαιολογια να ειναι οτι ησουν μεθυσμενος οταν το εγραφες.
δν μπορω να καταλαβω μερικους ανθρωπους
αν oi METALLICA δεν πουν NOTHING ELSE MATTERS KAI MASTER OF PUPPETS KAI ONE δεν ειναι οι ΜΕΤΑLLICA.
Εννοειται οτι δεν ανακαλω! Οι Metallica ειναι πολυ περισοτερα απο τα τρια κοματια που ειπες! Αφου λοιπον θα παιξουν μια μπαλαντα ας παιξουν το Unforgiven που δεν το εχω ακουσει ακομα live. Εννοειται οτι γουσταρω Nothing else matters και γενικα οτι κι αν παιζαν δεν θα με χαλαγε! Για μενα και μονο διασκευες να παιζανε παλι Metallica θα ηταν…
Μπορεί το show στη Βουλγαρία να ήταν γαμάτο…μπορεί να πέρασα τέλεια να είδα και Rammstein με τα ίδια λεφτά και πολλούς άλλους αλλά ρε γμτ σας ζηλεύω διαβάζωντας τα σχόλια!!Αλλιώς είναι να το βιώνεις αυτό στη χώρα σου και ειδικά εδώ που είμαστε ΦΟΒΕΡΟ κοινό(όχι σαν τους ξενέρωτους τους Βούλγαρους)και αλλιώς έξω…χαίρομαι που περάσατε καλά!!
Αν ήταν έτσι το φοβερό κοινό…δεν θέλω να ξαναπάω σε συναυλία…εμείς οι Έλληνες όλο λόγια είμαστε…οοο και πουτανα όλα θα τα κάνουμε και θα γίνει χαμός…βλακείες…εγω αυτό που είδα ήταν μπαφιάριδες και μεθυσμένους να σπρώχνοντε χωρις να νιώθουν και να μην καταλαβαινουν…και στην ακρη ηταν τα 15 χρονα που σπρωχνοντουσαν σα να ειχαν διαλειμμα στο σχολείο…χάλια ξενέρωτο κοινό…ότι έκανε η φωνή…
Σε συμπαθουσα αλλα τωρα σε αγαπησα!!!
Hook In Mouth ειχα παλαβωσει τελειως, ποσο υπερ-κομματαρα!!! Δεν υπηρχε!!! Ανετα το highlight της ημερας για μενα - μαζι με medusa!
Δεν ήμουν εκεί για να ξέρω αλλά από τα video που είδα γούσταρα αρκετά!Το κοινό της Βουλγαρίας πάντως σκέτη απογοήτευση![-X
Και αν τους ρωτήσεις θα σου πουν:“είμαστε οι καλύτεροι,θα μας κάνουν και DVD”:?
2-3 πραγματα που δεν εγραψα στο ποστ μου το πρωι.
οι Slayer ρε μαγκες αυτοι ειναι. ουτε μιλανε, ουτε τρεχουν πανω κατω. βιδωνονται αριστερα κ δεξια του αραγια κ ξεκινανε το ανελεητο κοπανημα.
κ παντα το ιδιο καλοι*! σα να βαζεις τα λεφτα σου στην τραπεζα ειναι…
*με εξαιρεση την ανυπερβλητη συναυλια στο μυλο 12-13 χρονια πριν. γιατι το να βλεπεις Slayer σε club ειναι εμπειρια ζωης.
οι Metallica παντα μιλανε με αυτο τον τροπο στους οπαδους τους. ειδικα απο το St.Anger κ μετα… ωστοσο τους εχω δει κ στο εξωτερικο κ σε τετοιο βαθμο δεν τα λενε. το απολαμβαναν το χθεσινο κ φαινοταν στις αντιδρασεις τους. στο τελος ο ουλριχ σιγοτραγουδουσε το οεοεοε μετα-λικααα
ριξτε μια ματια κ στο metontour κ θα δειτε οτι αυτα περι LOUD crowd δεν τα αναφερουν συνεχεια…
κ εγω αν ημουν μουσικος θα καβλωνα να παιζω στη Λ.Αμερικη, στη Ελλαδα, την Τουρκια κλπ, μη βλεπετε παντου συνωμοσιες για τα $…
κ οσο για τους Anthrax, η απολυτη δικαιωση για ολυς εμας τους Belladona-fans!!
edit: στους Metallica μπορει να δει κανεις απο “κοριτσια” της Sirina, μεχρι 50αρηδες που χτυπιουνται σαν τρελοι, παρεα με τη γυναικα κ τα παιδια τους!
δεν το εγραψα για εσενα γιατι εσυ δν εγραψες κατι τετοιο οποιος εχει τη μυγα ομως(και σε αυτη τη χωρα ειναι πολλοι οι μυγοκρατορες).το ελεγα για τον red rum.μιας και ομως το εφερε η κουβεντα πρεπει να σκεφτεις και εσυ λιγο περισσοτερο τι γραφεις και τι σκεφτεσαι αλλα και τι διαβαζεις.δεν ειπα πουθενα οτι οι metallica ειναι μονο αυτα τα τραγουδια.ειπε κατι ξεκαθαρο τοσο δυσκολο πια? ειπα οτι αν δεν παιξουν αυτα τα 3 τραγουδια δεν θα ειναι οι metallica.ποσο θελει πια?
Δηλαδη πριν το 1991 ποιοι ηταν;;;
ωχου ρε κουρασίδη, 20 χρονών είσαι, σιγά κι αν δεν ακούσεις ΞΑΝΑ λάηβ το ΝΑΘΙΝ ΕΛΣ ΜΑΤΕΡΖ.
εγώ είμαι φολς και θα προτιμούσα να παίξουν κάνα Mama Said, κάνα Unfo3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Ti σπατε τ αρχιδια σας για μαλακιες τυπου nothing else matters και τα ρεστα. Παιξανε MOTORBREATH!!!
ναι ρε παιδια!πλακωθειτε κιολας για το τι επρεπε να παιξουν και τι οχι.τι να σας πω[-X
E σε παρακαλώ εδώ κυριαρχεί η ευγένεια…
Μάγκες ξέρουμε πόσο κόσμο είχε;Από έγκυρη πηγή αν είναι ε
Περα των κλασικων οι metallica τα γαμησαν ολα κλπ εγω θελω να πω πως απλως η metal ενωνει…Εχω παει σε αρκετα live πολλων ειδων αλλα ΜΟΝΟ σε μεταλ συναυλιες νιωθω ζεστα…εχθες μιλαγαμε με αγνωστους ΤΟΣΟ ανετα…λες και εισαι οικογενεια…και γουσταρα αγρια που γνωρισα ενα παιδι απο το κιατο…να ειναι καλα…ηχογραφουσε και τραγουδαγαμε εμεις στο κινητο του…Χτυπιεσαι και νιωθεις οτι μοιραζεσαι κατι το μοναδικο με ολους γυρω σου…40000+ μια οικογενεια…αυτο ειναι το μοναδικο συναισθημα που ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου δν εχω νιωσει εκτος απο μια metal συναυλια…Βραχηκαμε καυλωσαμε ιδρωσαμε ολοι μαζι σε ρυθμους θεικους…Τα λεμε στους rammstein στους clutch στον serj tankian στον ozzy.
Σας ευχαριστω ρε :D:D:D:D:D:D:D:D:D
+1000000 την ιδια συζητηση ειχαμε μετα απο aerosmith που το κοινο ηταν οτι να ναι με κατι φιλους… I’ve got heavy metal music in my blood and i’d like to give it to you if I could…
Πάντως δεν ξέρω γενικά αλλά όταν έβγαινα είχα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ κόσμο ο οποίος έπρεπε να βγει από μία και μόνο θύρα.Θα μου πεις γινόταν και χαμός.Αλλά ήταν λες και ήμασταν σε επιτάφιο.
Αυτό με τις μάρκε,πολύ πολύ βολικό.Άμα είναι την άλλη φορά να τα ανταλλάσσουμε με ομόλογα του δημοσίου.
Τέλος,αν δεν το πω θα πεθάνω,αλλά η καλύτερη στιγμή ήταν όταν πριν βγουν οι Μέγκαντεθ μπαίνει το Take It Back!!!
:lol::lol::lol: Αφού έχεις ακούσει Slayer και πας για Mustaine ακούς Gilmour!!!