Γιατι,εκει που περιμεναμε να βγουνε ο Metallica και καποια στιγμη παιζει το 99 Ways to Die (τι κομματαρα Dave μου) τι μπορεις να πεις?
Καλά ναι και εκεί!
Αλλά εντάξει οι Floyd ήταν φοβερή επιλογή.Κολλούσε απίστευτα με τον Mustaine!!!
λωλ πόσο μικρό;
ο αδερφός μου έχασε ένα sony αλλά απ’ ό,τι κατάλαβα συννενοήθηκε ο πατέρας μου
ακόμα σκέφτομαι την καύλα απ’ το disciple. Μακάρι να ρθουν οι slayer μόνοι τους σύντομα. Αλλά θα μου πεις όσοι τους κράζουν δε θα ναι εκεί να νιώσουν!!
Στο μεταξυ βλεπεις βιντεο στο youtube απο τη συναυλια με καλο ηχο!!! 8O
Και γενικοτερα στους Metallica αν εξαιρεσω το Creeping Death (ισως και το For Whom…) ο ηχος ηταν παρα πολυ καλος, με τη βελτιωση να 'ναι αισθητη μετα 2-3 πρωτα κομματια.
Μηπως θυμαστε σε ποιο τραγουδι χορευε ο corey?
η χθεσινή συναυλία των metallica θύμισε μου πολύ τη συναυλία του 93 στο γήπεδο του πανιωνίου.Και τότε είχε θεωρηθεί πανάκριβο το εισιτήριο(7000 δρχ),και τότε άρχισε με το creeping death και τότε ακούσαμε τα fade to black,sanitarium,one,master,seek and destroy,harvester of sorrow,fade to black,sad but true,ender sandman.+πολλά άλλα που έγραψαν σε προηγούμενα post,τα παιδιά…
Πολύ ξύλο και κυνηγητό με την αστυνομία έξω από το γήπεδο,άλλες εποχές…
Τότε οι metallica ήταν η νούμερο ένα metal μπάντα στον κόσμο,μία μπάντα στο peak της.
Το 99 στη ριζούπολη είδαμε μία μπάντα που είχε χάσει τον προσανατολισμό της,το 2007
μια μπάντα που “ψαχνόταν” πάλι για την κορυφή και χτες είδαμε πάλι τους metallica να θυμίζουν πάλι, γιατί ήταν και πιθανότατα είναι , η κορυφαία metal μπάντα στον πλανήτη.
Πολύ βελτιωμένος φωνητικά ο hetfield,o hammet επιτέλους άφησε το wah-wah όλη την ώρα και έπαιζε όπως πρέπε(ώραίο το rock bottom ριφ στο solo τουι,)όχι τέλεια δεμένοι & προβαρισμένοι,έκαναν 5-6 λαθάκια.Φοβερός φωτισμός στη σκηνή,ωραία η μεγάλη οθόνη πίσω,ωραίο που τα drums ήταν κάτω,τέλειος ήχος.
Idle Hands
lol, είπε ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ floodozod!
sladecraven, στο Idle Hands.
Idle hands λεγεται το κομματι…μιλαμε θεος :D:D
[SIZE=“4”][SIZE=“6”]SLAYER ρε μ**νια!!![/SIZE][/SIZE]
Το festival γαμησε.Τα 85-95 ητανε πολλα.Αυτο μονο τιποτα αλλο!
Δεν εχω συνελθει ακομα απο την χθεσινη πωρωση… Συνεχεια σκεφτομαι την συναυλια, ακουω ολη μερα τα κομματια που ακουσαμε χτες, κοιταω συνεχεια φωτογραφιες… Τι τρομερο live ηταν αυτο, ειδαμε Big 4 και γουσταραμε… Και επειδη δεν το σχολιασα πριν, αν και στην αρχη στους Anthrax μου την εσπασε η βροχη, στους Metallica απλα εκανε το ολο σκηνικο πιο μαγικο και ιδιαιτερο… Μνημες που σου χαραζονται αιωνια…
Με συγχωρεις κιολας, αλλα σε αλλη συναυλια ησουν? Δεν σου αρεσε το κοινο? Και αν δεν σου αρεσε, που εχεις παει εσυ και γουσταρες πιο πολυ με το κοινο, πες μας για να μαθουμε και εμεις… Οχι τιποτα αλλο, αλλα χτες ειδα κοινο πολυ ορεξατο παρα την οποια κουραση, που δεν το πτοησε ουτε η βροχη, ουτε τιποτα και ολοι φαινοντουσαν υπερευτυχισμενοι και περναγαν καλα…
Με συγχωρεις κιολας, αλλα σε αλλη συναυλια ησουν? Δεν σου αρεσε το κοινο? Και αν δεν σου αρεσε, που εχεις παει εσυ και γουσταρες πιο πολυ με το κοινο, πες μας για να μαθουμε και εμεις… Οχι τιποτα αλλο, αλλα χτες ειδα κοινο πολυ ορεξατο παρα την οποια κουραση, που δεν το πτοησε ουτε η βροχη, ουτε τιποτα και ολοι φαινοντουσαν υπερευτυχισμενοι και περναγαν καλα…[/QUOTE]
Mα τώρα πραγματικά…ήσουν Slayer το 2005; Εκεί να δεις τι γινόταν…χτες ήμουν τρίτη σειρά και ίσα ίσα ένιωθα ένα σπρωξιματάκι…metallica το 2007 παρότι σε χειρότερη κατασταση απ ότι χτες το κοινό είχε δώσει ρεσιτάλ…στα 5 πρώτα τραγούδια δεν άκουγες τον hetfield απ τις φωνές μας…Γενικά και στη συναυλία των Manowar παλιότερα, και τωρινές όπως των Lamb of God το κοινό ήταν πολύ πιο ορεξάτο…χτες τίποτα μούφες…μην ανφέρω το τι γινόταν στους Slipknot περσι και το 05…που έφυγαν άτομα ματωμένα , σπασμένα πόδια και καταχαιρόντουσαν
βολτιτσα οι Megadeth στην ακροπολη
φτου σου! διπλα μενω#-o
@angus7pl εχει δίκιο ο non… το κοινό ηταν λιγο πεσμένο(για μεταλικα μιλαω) και λογικο μου φαίνεται μετα απο τοσα κρουπ… το 07 πραγματικα δεν ακουγα τον τζιμακο να τραγουδαει απο τον χαμο…
αλλα σαν live φετος των ταλικα ηταν πολυ ανώτερο απο το 07!!!
θελω video blackened!!!
ααα ξερει κανεις αν θα το ανεβάσουν το live στο νετ για κατέβασμα οπως το 07??
1ο : τελεια συναυλια!δεν υπαρχουν λογια απλα…
2ο : μεταλ καιρος με βροχη!!!8)
3ο : επιασα την πενα του dave mustaine(ναι μια που εριξε)
4ο : επιασα πενα μεταλλικα!
το μονο κακο η ουρα στα ταμεια…:!:
Please ας μου πει καποιος που ηταν εκει, κατα τις 18.30-19.00 ποσο κοσμο ειχε στην κεντρικη σκηνη?
18,341 και 921 στις καντινες
Slayer μονο εμενα ξενερωσαν και παλι;Ειδικα,ο Araya μου φανηκε τραγικος.Τς ακουγα,βεβαια,απο τη μικρη σκηνη…
Οι Μεγκαντεθ γαμησαν με το σετλιστ τους…σκηνικη παρουσια δν περιμενα κατι καλυτερα αλλα εμεινα ικανοποιημενος με αυτο που ειδα.
Μεταλικα γαματο σετλιστ,πολυ καλη επικοινωνια με τον κοσμο και η βροχη εκανε την εμφανιση τους καυλα.Αυτο που μ την εσπασε ηταν ο Χετφιλντ με την οικογενεια Μεταλικα και τις ευχαριστιες στις υπολοιπες μπαντες κλπ αλλα τα εσπασε με την αφιερωση του Sad but true που,πιστευω,ηταν μια απο τις ελαχιστες στιγμες που ειπε αυτο που νιωθει.Φυσικα,δν τ βγηκε απο μεσα του και ηταν κατι κανονισμενο οπως καθε κινηση των Μεταλικα αλλα μεσα σε ολες τις πιπες που εχουμε ακουσει/δει σχετικα με αυτα τα λαιβ κατι ειναι κι αυτο.
Επιβεβαιωμενο?
Οταν ηταν οι Metallica στη σκηνη ποσους ειχε?:-k
Metal13, τα λεγόμενά σου σε κάθε παράγραφο του ποστ σου παίζουν τρελό ξύλο μεταξύ τους.
Σκέψου το!