Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Καμια 35αρια??Ετσι ακουσα.

Σιγά μην είχε και 60 χιλιάδες.

Οχι 60 δεν ειχε.35 ομως ναι.

Οχι δεν είχε.

Καλά όπα που χωράει 35 η Μαλακάσα.

δεν υπαρχουν κ πολλα για να πεις για ενα τετοιο live…
ολοι φοβεροι κ αποκορυφωμα κ καλυτερη στιγμη της μερας για μενα ηταν το peace sells…νταξη οτι κ να πεις ειναι λιγο για αυτο το πιτ που εγινε…τεραστια καυλα να χτυπιεμαι στους μεγκαντεθ κ διπλα να εχω 2 παλικαρια με ανοιγμενα κεφαλια!!! και να κοπανιουντε σαν τρελοι…!!!
metallica ειχαν τον τελειο ηχο κ φοβερο show…
μεγαλη βλακεια που επαιξαν οι μεγκαντεθ στη μικρη γιατι δεν ειχαν τοσο καλο ηχο, δεν χωρουσαμε κ στην αρχη του holy wars απορω πως δεν λυποθυμισε κανεις απο την πιεση…!!
εγω πρωσωπικα γουσταρα περισσοτερο στους μεγκαντεθ αλλα κ ολοι οι αλλοι απλα γαμησα νε!!!

“Τα τεχνικά στοιχεία και η σκηνοθεσία της συναυλίας έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν στάδια χωρητικότητας 70.000 θεατών κι έτσι αν λάβουμε υπ’οψιν τη χωρητικότητα του Terra Vibe , μπορείτε να καταλάβετε τι μας περιμένει!”

Απο τη συναυλια των depeche mode,περσι.

Γιατί ρε έχεις παράπονο;

Όλα τα λεφτά ήταν επίσης και οι τύποι που είχαν έρθει με τα γκομενάκια και με το που μπαίνει το Creeping Death άρχισαν και έφευγαν προς τα πίσω έχοντάς της κοπελιές αγκαλιά και μερικοί να φωνάζουν “Που πάτε ωρέ κυρίες!!”:lol::lol:
Πολύ μου άρεσε!

1oν κατάλαβες τι κουοταρες ή απλά σ άρεσε το νούμερο?
2ον στο χωράφι έχεις πάει ποτέ? και αν ναι σου φάνηκε να χωρά 70 χιλιάδες ανθρώπους? Hobbit μπορεί…

Tι νομιζαν θα ειναι οπως στον Χατζηγιαννη?:lol:

METALLICA!!!=ΣΦΑΓΗ!!!

Νομιζω για τους DM (οταν ηρθαν) ελεγαν οτι ειχε γυρω στους 30.000…

E δεν ξέρεις πόσους είχε; 4 στη σκηνή + 2-3 καμεραμεν :stuck_out_tongue:

Κι εγώ την απόλαυσα την συναυλία, Anthrax δεν πολυακούω οπότε τους είδα από μακρυά.
Slayer μετά την μέση χώθηκα μπροστά στα pit, αλλά έφαγα μία στο πλευρό στο Chemical Warfare και ακόμα πονάω :stuck_out_tongue: Παράσημο. Έμεινα στα pit όμως μέχρι το Raining Blood γιατί ήταν όνειρο ζωής, χεχε.

Εξαιτίας του πλευρού, έκατσα πίσω στους Megadeth και τους Metallica. Αλλά όπως ήπαν και τα παιδιά παραπάνω, o σβέρκος μου δεν έμεινε στη θέση του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Άντε και του χρόνου :stuck_out_tongue:

Φίλε μου, το Terra(s)Vibe πριν κάποια χρόνια στους Black Sabbath πήρε 25.000 (και είχαμε φτάσει μέχρι το Θεο…)…

Με πολλααααααα έργα (και με τη βοήθεια του Προκρούστη) ίσως να έφτασε κοντά στις 30.000, στις 35.000 όμως με τίποτε…

Εχω παει και οχι,δεν μου φανηκε να χωραει 70.000 ανθρωπους,οπως και το κουοτ μου δεν λεει οτι χωραει 70.000 ανθρωπους.Εγω παντως πιστευω οτι χωραει 35.000.

Αφού δεν λέει ότι χωρά 70 χιλιάδες και στην ουσία δεν λέει τίποτα απολύτως για την χωρητικότητα του χωραφιού τότε γιατί το κουόταρες?

Βρηκατε θεμα συζητησης τωρα και εσεις
Ρε μαγκες εδω ζησαμε μια απο τις καλυτερες στιγμες τις ζωης μας (ο καθενας με το δικο του αγαπημενο συγκροτημα) και εσεις συζητατε γτ χωριτικοτιτα του τερα βαιμπ
που δν ηταν και τοσο ασχημα στημενο.
Εγω προσωπικα περασα μα μα τα βεβαια ακομα πονανε τα χερια μου, τα ποδια μου, ο λαιμος μου, ο σβερκος μου, ακομα δεν βρηκα την φωνη μου αλλα ολα αυτα αξιζαν και αξιζαν πολυ για μια τοση μεγαλη στιγμη οσο εκεινη το angel of death - του ride the lightning κλπ.
Αντε και του χρονου!

Τον Τζιμάκο δεν τον ακούγαμε το 07 επειδή ο ήχος ειδικά στο πρώτο μισάωρο ήταν της πλάκας. Εγώ τότε ήμουν όπως βλέπεις την σκηνή αριστερά δίπλα σχεδόν στον πύργο με τους προβολείς … και θυμάμαι πως στα πρώτα 3-4 τραγούδια η φωνή του james και ο hammet δεν ακουγόντουσαν καθόλου καλά. Επίσης δεν θα ξεχάσω τότε που στο “Die, By my hand…” το μικρόφωνο του James πέθανε εντελώς.

Φέτος ήταν αλλιώς τα πράγματα καθώς θέσαν άλλοι τους κανόνες παραγωγής

Δεν ξέρω αν είναι αυτό επιβεβαιωμένο αλλά στους Metallica είχαν μπεί όλα τα τσαμπατζηλήκια μέσα και πραγματικά πουθενά δεν έβλεπα ένα μέρος που να μην έχει κόσμο ώστε να πω ότι η Μαλακάσα δεν γέμισε.

Απόψεις θα γράψω αργότερα για το live. Μόλις μπήκα σπίτι από το ταξίδι της επιστροφής και νιώθω αρκετα κουρασμένος.

zzzZZzZZzZZZ

Για όσους καίγονται, οι Metallica είπαν οτι είχε 30 χιλιάδες.

παιδιά μην το κουράζεται πολύ με το πόσο κόσμο είχε…
18χ περίπου ήταν η προπώληση… βάλε τα εισιτήρια που κόπηκαν επιτόπου, βάλε και τους τζαμπατζήδες και αυτούς που δούλευαν μας κάνουν max 25χ…

όσο για το πόσο χωράει το terravibe είναι κοντά στους 35χ και το ρεκόρ του ήταν στον manu chao πρόπερσυ…