Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Κι ομως αυτο το γραφουνε πολλοι σε κατι βιντεακια απο το γιουτιουμπ!!! Μου θυμισε οταν ειχαν ερθει οι μεηντεν το '08 και διαβαζα σχολια τυπου ημασταν γυρω στους 75.000! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχαχ ναι γίναμε και Rock in Rio… 250.000!!!

το Monsters of Rock στη Μοσχα βλεπει τα @@ μας . 8)

24.000 tickets είχε! περίπου 30 χιλιάδες κόσμο

πολυ θα ηθελα παντως να δω τους Metallica σε κλειστο χωρο (πχ οακα) με τη στρογγυλη σκηνη κλπ.
κατι που μαλλον στην Ελλαδα δε θα γινει ποτε.

Ρε μαγκες και 5000 και 10000 και 50000 παλι γαμω θα ηταν!!! Καθε χρονο ετσι και καλυτερα…

Μα καλα πως τους αφησαν? οι security δεν τους εμποδισαν?:-k

Οι Μegadeth με φόντο την Ακρόπολη:

http://www.youtube.com/watch?v=EmkYkb-j6CY&feature=player_embedded

:smiley:

Επιτέλους, 2 μέρες χωρίς internet είμαι και πάλι μέσα!!

Ρε παίδες, τι κάβλα ατελείωτη ήταν αυτή την Πέμπτη! Δυο μέρες μετά και όλο το σώμα πονάει ακόμα από το χτύπημα.

Προσωπικά, και οι 4 μπάντες μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, γαμάτα τα setlist, φοβερός ο ήχος, αν και κάπως χανόταν στη μικρή σκηνή. Σίγουρα, συγκροτήματα όπως οι Anthrax και οι Megadeth έπρεπε να παίξουν στη μεγάλη σκηνή, να τους ευχαριστηθούμε καλύτερα.

Beladonna θεός μοναδικός, φοβερή όρεξη όλο το συγκρότημα. Μακάρι να έρθουν και άλλες φορές.

Slayer: πολύ απλά γάμησαν και έσπειραν. Για όσους δεν έχουν δει άλλα live τους, δεχτείτε το μάγκες: αυτοί είναι. Ατελείωτο κοπάνημα, όλεθρος, ευχαριστούμε πολύ και γειά σας και καλή συνέχεια. Δεν έχει πολλά μα και μου. Περάσαμε καλά ακούγοντάς τους? Απάντηση: ναι, περάσαμε. Άρα τι σημασία έχει αν ο Tom μίλησε λίγο ή πολύ στον κόσμο. Επίσης, ο Lombardo πολύ απλά έδειξε πώς παίζονται τα drums. Thrash up to your ash!

Megadeth: προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ, άρα η γνώμη μου είναι εντελώς υποκειμενική. Η εμφάνισή τους με κέρδισε, χτυπηθήκαμε αρκετά, και ικανοποιήθηκα που παίξανε κ κομμάτια από το Countdown to extinction που είναι από τα album που μου αρέσουν περισσότερο (αν και θα ήθελα και Tornado of Souls)!! Την επόμενη φορά μόνοι τους και μεγαλύτερο setlist φυσικά. Ο Dave φοβερή φυσιογνωμία και η φωνή του μια χαρά!

Metallica: ότι και να πούμε είναι λίγο. Η βρόχα που έπεφτε στο Creeping Death και στο From whom the bell tolls είναι η μεγαλύτερη στιγμή που έχω ζήσει σε συναυλία, πραγματική κάβλα, δεν θα το ξεχάσω όσο ζω. Πιστεύω κανείς δεν παραπονέθηκε για το βροχή και όπως είπε εύστοχα και ο φίλος που πήγαμε μαζί: “και χαλάζι σε μέγεθος πορτοκαλιού να έπεφτε πάλι κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα”.
Πολύ απλά σπείρανε, θερίσανε και φύγανε. Τρομερές λήψεις με την κάμερα, φοβερό στήσιμο.

Πιστεύω ότι τα 85 που έδωσε τα πήρα όλα πίσω σε συναισθήματα. Άξιζε το χρήμα και την ταλαιπωρία, μακάρι να δούμε και στο μέλλον τέτοιες παραγωγές γιατί νομίζω είμαστε καλό και πιστό κοινό.
Και επιτέλους, ας βγάλει κάποιος ένα dvd στην Ελλάδα ρεεεεεεε!

ΥΓ. Ευχαριστώ όλα τα άτομα που χτυπηθήκαμε μαζί κάτω από το βροχή και περάσαμε καλά, ήταν τέλεια παίδες! Εις το επινειδείν στους Γερμανούς τη Δευτέρα!

Εγώ καθόμουν πίσω από το πεύκο που είχαν ανέβει κάτι μάγκες κ έβλεπαν από εκεί τους metallica! Μπλούζα Maiden, μπλε καπέλο…

Έχεις δίκιο, μεγάλη μαλακία που δεν σπάσαμε κάνα κεφάλι, ξενέρωσα σου λέω…

http://www.soccerplus.gr/article/broxi-den-eliose-ta-metala

Όσοι γυρίσατε από το Live με τα λεωφορεία της εταιρίας, πως την κόψατε την όλη φάση με τις μετακινήσεις? Ήταν η ταλαιπωρία ίδια με τα περασμένα χρόνια? Σε πόσην ώρα περίπου μετά το Live καταφέρατε να μπείτε σε λεωφορείο και να φύγετε?

Και, υπήρχει δυνατότητα να κοπεί εισιτήριο μόνο για επιστροφή μετά το Live? Ή έπρεπε οπωσδήποτε να έχετε κάνει κράτηση από πριν? Ρωτάω εν όψει Rammstein, για να κανονίσω αναλόγως.

Αγαπω Metallica… και σε οσους με πρηζανε πριν τη συναυλια οτι “δε δινω φραγκο για να δω τα απομειναρια του Χετφιλντ και το μαλακα τον Ουλριχ” εχω να πω αντε πηγαινετε σε κανα λαηβακι των 1.000 ατομων κι αφηστε εμας να κωλογουσταρουμε με τα “απομειναρια” των Metallica… επισης πριν τη συναυλια ειχα ποσταρει το Blackened απο live in Mexico… ειμαι γουρλης :stuck_out_tongue: Παντα τετοια…

Κριμα που δεν ηταν και οι Megadeth στη μεγαλη σκηνη… τοσο πολυ θα πειραζε να περιμεναμε λιγο ακομα να γινουν τα soundcheck μεταξυ Megadeth και Metallica?

ps: Ακομα μου λειπει ο Newsted αν και ο Trujilo ειναι καλυτερος απο τεχνικης αποψεως… Δε τον εχω δει live καθως το 93 και το 99 ημουν μικρος, αλλα απο παλια για μενα οι Metallica ηταν πρωτα ο Hetfield και μετα ο Newsted (ok o Lars μπορει να ειναι ο εγκεφαλος αλλα παντα μου την ψιλοεσπαγε)

Εγω εκλεισα με το Κτελ Αττικης απο Πεδιο του Αρεως και μετα ολα καλα. Ειχε ωρα μεχρι να βγεις Εθνικη με τοσα αμαξια και λεωφορεια, αλλα δεν ταλαιπωρηθηκα πολυ. Για το αν μπορεις να κλεισεις μονο με επιστροφη, δεν ξερω, παρε τηλ. και ρωτα…

Για το ποσος κοσμος ηταν που αναφερθηκε και εγω γυρω στους 30.000 υπολογιζω, μαζι με οσους μπηκαν τσαμπα κτλ… Εμαθα απο γνωστο οτι σε καποια φαση επαιρναν 1 εισιτηριο με 10 ευρω και εμπαιναν 10 ατομα!!! Παντως στους Metallica δεν εβλεπα πουθενα αδειο χωρο, οπως π.χ. περυσι Slipknot…

Δεν νομιζω οτι ειναι οπως τα λες, ισως σε καποιες συναυλιες να γινεται περισσοτερος χαμος διπλα σου και να νιωθεις οτι ειναι γενικο αυτο… Περυσι Slipknot καμμια σχεση, οι μισοι αραχτοι ηταν. Και ο σκοπος δεν ειναι να πας σε μια συναυλια και να φυγεις με σπασμενα ποδια, ο σκοπος ειναι να πας και να χτυπηθεις, να τραγουδησεις, να παθιαστεις, να περασεις καλα… Δεν περνανε ολοι καλα μονο αν φυγουν με σπασμενο ποδι… Και μην ξεχνας οτι χθες επαιζαν 4 συγκροτηματα και σε ολα εγινε χαμος, αν επαιζε μονο 1 απο αυτα ισως να σου φαινοταν αλλιως το κοινο, λογικο να υπηρχε και καποια κουραση… Εγω μια χαρα το ειδα το κοινο παντως…

Διαβαζω απο πολλους, οι Megadeth δεν το εχουν πλεον, o Mustaine δεν μπορει γερασε, ηταν αδιαφοροι κτλ και με τρελαινουν.Κανεις δεν σκεφτεται πως επαιξαν στην μικρη σκηνη (ντροπή κατα την γνωμη μου) με χαλια ηχο (εξαιτιας της σκηνης) και με πολυ περιορισμενο χρονο?Δηλαδη πιστευετε πως αν ειχαν ολα αυτα που ειχαν οι Μεταλλικα δηλαδη νυχτα (ειναι αλλιως οπως κ να το κανουμε) μεγαλη σκηνη (σου δινει την εντυπωση οτι βλεπεις κατι πιο ομορφο) πυροτεχνηματα, 3 τεραστιεςσ οθονες κτλ κτλ κτλ και πανω απ ολα την ανεση του χρονου θα ηταν πολυ κατωτεροι?Εγω βλεπω κυριως το προβλημα στο οτι επειδη οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι κολλημενοι με τους Μεταλλικα (δικαιωμα τους) σνομπαρουν τους Μεγκαντεθ οπως φανηκε και στην προχθεσινη συναυλια που χιλλιαδες ατομα αδιαφορουσαν οταν επαιζαν, δεν τους αναγκαζω να ακουσουν κ να χτυπηθουν αλλα ουτε πρεπει να εχουν κ ιδιαιτερες απαιτησεις.
ΥΓ:To οτι ο Μαστειν δεν πουλαει προλογο στην σκηνη αναμεσα απο καθε κομματι και δεν νιωθει την αναγκη να μας λεει ποσο γαματοι ειμαστε δεν τον κανει ξενερωτο ουτε αδιαφορο αντιθετως δειχνει κατι πολυ ανωτερο κατα την γνωμη μου…

Αυτό ακριβώς που λες ισχύει. Το αν είμαστε γαμάτοι σαν κοινό ή όχι το ξέρουμε τόσο εμείς οι ίδιοι, όσο και αυτοί που βρίσκονται πάνω στη σκηνή (ιδίως αυτοί).

Το ότι ο Mustain ή ο Araya δεν έπαιξαν με τον κόσμο δεν σημαίνει ότι μας έχουν γραμμένους, βαριόντουσταν κλπ.

:lol:

Δλδ με 1 ευρω το ατομο ειδαν Metallica???
Απο την οθονη ομως…:stuck_out_tongue:

φιλε SeON επειδη τυχαινει να ειμαι μεγαλος οπαδος των Megadeth, περα απο καθε υποκειμενικο κριτιριο, προχθες ηταν μετριοι η απλα καλοι.
ναι παιζαν στη μικρη σκηνη, ναι δεν ειχαν τον ηχο των Metallica, ναι ηταν ακομα μερα, ναι ειχαν περιορισμενο χρονο (που ομως δεν εξαντλησαν, επαιξαν περιπου 50 λεπτα), αλλα αυτα ισχυαν κ σε μεγαλυτερο βαθμο για τους Αnthrax που ομως ΓΑΜΗΣΑΝ.
προσωπικα τους εχω δει κ αλλη φορα (στη ριζουπολη) κ ηταν ΠΟΛΥ ανωτεροι. ουτε ο Mustaine επιασε τα στανταρ του.
κ φυσικα οταν λεμε πως ηταν μετριοι, το λεμε γιατι εχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ποσο μεγαλη μπαντα ειναι κ τι live δινουν.

το υγ. σου ειναι αποψη σου. ωστοσο θεωρω πως αν ο Mustaine ελεγε ποσο γαματοι ειμαστε (οπως εκανε το 97) θα ηταν αλλη η αποψη σου :slight_smile: φιλικα παντα :slight_smile:

Πρωτον, ακομα και headliners να ηταν οι Slayer ή οι Megadeth, το σοου των Metallica δε θα το ειχαν, γιατι απλα το κασε τους ηταν μικροτερο και, επομενως, θα ηταν φτηνοτερη κι η ολη παραγωγη.

Δευτερον, ο James παντα μιλουσε στον κοσμο …απλα την Πεμπτη το παρατραβηξε λιγακι.