Sopa/pipa/acta

ρίξε μια ματιά.
http://thepiratebay.se/blog

"T minus some days now

In following with our decision to skip .torrent-files in the nearby future one of the biggest steps will come on the 29th of February. We will stop serving .torrent-files for all torrents that has has more than 10 peers from this date.

End of communication."

περιορίζονται κατά πολύ οι δυνατότητες των χρηστών. μην πω ότι εξαλείφονται κιόλας.

μπορεί τώρα να πεθάνουν τα πειρατικά σάιτ, αλλά πιστεύω πως στο άμμεσο μέλλον θα δημιουργηθούν άλλα. θα βρεθεί κάποια λύση. το ιντερνετ είναι τεράστιο και εκτεταμένο!

ρε συ δεν το κλεινουν, απλα θα αντικαταστησουν τα torrent files με magnet links, που απο οτι καταλαβα θα δημιουργει καποια προβληματακια στο downloading μεν αλλα θα τους βοηθησει στα νομικα δε. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε magnets αλλα τι στο διαολο απλο φαινεται. Τα μ torrent, vuze κλπ τα υποστηριζουν κανονικα. No big Deal! Παω να κανω λιγο research να δω τι παιζει ακριβως :wink:

να και κάτι που δεν περίμενα ποτέ να δω.

πάντως, αν πρόσεξα καλά, από σήμερα έχει μόνο magnet links το thepiratebay. νταξ, καθυστερεί λίγο να πάρει μπρος, δε μπορώ να πω ότι βρήκα άμεσα κάτι άλλο άσχημο. θα δείξει…

Δεν περίμενες ποτέ μια εταιρία (bitorrent inc) να θέλει να βγάλει λεφτά από το προϊόν της?

μετά από τόσα χρόνια που δε συνέβη κάτι αντίστοιχο (αν δεν κάνω λάθος), όχι…

Εγώ παρατήρησα μια σημαντική διαφορά και όποιος έχει τρόπο να μου πει λύση.

Όταν κατέβαζες αρχεία torrent με το που άνοιγε το mtorrent σου εμφανιζόταν ένα παράθυρο και μπορούσες να επιλέξεις τα αρχεία που θα κατέβαζες. Τώρα με τα magnet links αυτό το παράθυρο είναι κενό. Καμία ιδέα;

Έλα ντε!

Ε ρυθμίζεις ποια αρχεία θές να κατεβάσεις απο τον τορεντ σου απλό :smiley:

Εννοείς να πας μετά στην λίστα με τα αρχεία και να το ρυθμίζεις να κάνει skip ό,τι δεν θες;

Ναι αυτό ακριβώς :slight_smile:

Δεν μου κάνει αυτό. Θέλω πριν κατεβάσεις το οποιοδήποτε αρχείο να το έχεις επιλέξει. Έτσι πρέπει να έχεις κατεβάσει ένα κομμάτι του τορρεντ για να δεις τα αρχεία.

Μπορείτε απλά να κατεβάζετε από sites που δεν έχουν αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά λινκς.

Μπορειτε απλα να βαλετε vuze και να βγαλετε το υπερτιμημενο utorrent.

Καλυτερα να βαλω το 3ds max να κανει rendering απο το να τρεχω πρόγραμμα γραμμένο σε java.

τι διαφορές έχουν όλα αυτά τα προγράμματα;

Προς το παρον δεν μπορεις να το κανεις the old way. Παντως μαλλον στο επομενο update του μτορρεντ θα το εχουν αλλαξει οπως ειπαν, ωστε να μπορεις να επιλεγεις τα αρχεια που θες απο την αρχη.

παντως αυτο που λετε με την επιλογη αρχειων μονο στο pirate bay γινεται.σε αλλα εχεις ακομα την δυνατοτητα να επιλεγεις οτι θες

[B][I] FileServe can only be used to download and retrieve files that you have uploaded personally. [/I][/B]

:evil:

Τωρα το ειδες?Απο την πρωτη στιγμη εγινε αυτο.

5 μέρες πριν κατέβαζα απο αυτό. ενα dvd των system of a down.μια χαρά κατέβαζε