In following with our decision to skip .torrent-files in the nearby future one of the biggest steps will come on the 29th of February. We will stop serving .torrent-files for all torrents that has has more than 10 peers from this date.
End of communication."
περιορίζονται κατά πολύ οι δυνατότητες των χρηστών. μην πω ότι εξαλείφονται κιόλας.
μπορεί τώρα να πεθάνουν τα πειρατικά σάιτ, αλλά πιστεύω πως στο άμμεσο μέλλον θα δημιουργηθούν άλλα. θα βρεθεί κάποια λύση. το ιντερνετ είναι τεράστιο και εκτεταμένο!
ρε συ δεν το κλεινουν, απλα θα αντικαταστησουν τα torrent files με magnet links, που απο οτι καταλαβα θα δημιουργει καποια προβληματακια στο downloading μεν αλλα θα τους βοηθησει στα νομικα δε. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε magnets αλλα τι στο διαολο απλο φαινεται. Τα μ torrent, vuze κλπ τα υποστηριζουν κανονικα. No big Deal! Παω να κανω λιγο research να δω τι παιζει ακριβως
πάντως, αν πρόσεξα καλά, από σήμερα έχει μόνο magnet links το thepiratebay. νταξ, καθυστερεί λίγο να πάρει μπρος, δε μπορώ να πω ότι βρήκα άμεσα κάτι άλλο άσχημο. θα δείξει…
Εγώ παρατήρησα μια σημαντική διαφορά και όποιος έχει τρόπο να μου πει λύση.
Όταν κατέβαζες αρχεία torrent με το που άνοιγε το mtorrent σου εμφανιζόταν ένα παράθυρο και μπορούσες να επιλέξεις τα αρχεία που θα κατέβαζες. Τώρα με τα magnet links αυτό το παράθυρο είναι κενό. Καμία ιδέα;
Δεν μου κάνει αυτό. Θέλω πριν κατεβάσεις το οποιοδήποτε αρχείο να το έχεις επιλέξει. Έτσι πρέπει να έχεις κατεβάσει ένα κομμάτι του τορρεντ για να δεις τα αρχεία.
Προς το παρον δεν μπορεις να το κανεις the old way. Παντως μαλλον στο επομενο update του μτορρεντ θα το εχουν αλλαξει οπως ειπαν, ωστε να μπορεις να επιλεγεις τα αρχεια που θες απο την αρχη.