SOUL CAGES Live in Athens 3/11 Larisa 2/11

Eat Metal Records proudly presents:

GERMAN PROGRESSIVE METAL LEGENDS:

SOUL CAGES live in Athens / Larisa

ΑΘΗΝΑ:
Κύτταρο club
Special guests:
FORTRESS UNDER SIEGE + AGNOSIA
Τιμή εισητηρίου : 17euros

ΛΑΡΙΣΑ :
Stage club
Special guests:
BLACK FATE
Τιμή εισητηρίου : 15euros

Ώρα έναρξης και για τα δύο live : 20:00

Ean mporei kapoios na svisei ta palia post pou legane gia maio, kai na mou pei episis pos mporo na valo thn afisa…thanx in advance…

Εισιτήρια μόνο πόρτα;

eishthria kai apo trith-tetarth , propolhsh kai gia larisa (rock music store) kai athina (no remorse, sirens, shiva, metal era ).

episis gia athina iparxei kai h parakato epilogh:

Προσφορά που ισχύει μέχρι Τρίτη βράδυ.
Αγόρασε το εισητήριο σου με PAYPAL, 15 ευρω, και δώρο η αφίσα του live, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της μπάντας.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα:
info@eatmetalrecords.com (gia na sas doso to paypal email, ktl info…)

Tetarth ta eishthria tha vriskontai sta diaskadika tou kentrou (sirens,no remorse, shiva, metal era), aki apo pempth sth larisa …osoi pistoi…

ελα η λα-λα-λαρισα σιγα σιγα :smiley:

στη λαρισα εχει εισιτήρια απο το μεσημέρι στον θωμα.
η μπάντα μετά το Live θα πίνει μπύρες στο μεταλλουργείο(λίγα μέτρα μετά το αρχαίο θέατρο)

Για Αθήνα τελικά δε θα παίξει προπώληση, τα εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Κυττάρου απ’ τις 19:30 τη μέρα του λάιβ στην ίδια τιμή.

Πιθανότατα θα στηρίξουμε και θα απολαύσουμε το λάιβ :smiley:
Τι ώρα υπολογίζεται να τελειώσει εφόσον ξεκινήσει όντως 8?

η μπάντα, όχι εσύ

Τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ. ΖΗΛΙΑ για σήμερα.

Τι εγινε ρε παιδια?Κανενα νεο?Αντε,λιγες ωρες μεινανε να ερθουμε σε επαφη με [SIZE=“7”]Μ[/SIZE]ουσικη και παλι

Εν τάχει. Συναυλία αντάξια του ονόματος τους και άμεσα συγκρίσιμη με τις πρόσφατες των Fates & Shadow, παρά τον μέτριο ήχο. Το setlist δύσκολα θα άφηνε κάποιον ανικανοποίητο. Όλα τα κλασσικά (λεκτικός πλεονασμός για ένα συγκρότημα με μόλις 4 δίσκους) εκεί. Αυτό που πραγματικά απογείωσε το λάιβ για μένα ήταν το πραγματικά οικογενειακό κλίμα (ελέω και της χαμηλής προσέλευσης). Το συγκρότημα πραγματικά απολάμβανε το λάιβ και αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο. Στο τέλος μια παρέα αρκετά ενθουσιωδών οπαδών κυριολεκτικά δεν τους άφηνε να κατεβούν από την σκηνή με αποτέλεσμα να παίξουν 3 τραγούδια επιπλέον.

Καλά να περάσετε απόψε.

Η αρχη εγινε με τους Black Fate οι οποιοι επαιξαν περιπου μια ωρα.Καταπληκτικη εμφανιση απο ολους,την παρασταση εκλεψε ομως ο Gus Drax στην κιθαρα,καταπινε πλανητες λεμε!Ενας απο τους καλυτερους κθαριστες της γενιας του.Μοναδικος και ο Βασιλης Γεωργιου που τραγουδουσε με φαρυγγιτιδα,αυτο ομως δεν τον σταματησε.Δεν εχασε ουτε νοτα,φοβερος!Μπραβο!Επαιξαν και 3 κομματια απο την επερχομενη κυκλοφορια τους τα οποια ακουστηκαν πολλα υποσχομενα.

Στη συνεχεια στη σκηνη ανεβηκαν οι Soul Cages χωρις πολλες φανφαρες,intro κτλ.Απλα ανεβηκαν,ειπαν ‘‘χαιρετε,ειμαστε οι Soul Cages απο τη Γερμανια’’ και ξεκινησαν.Καλος ηχος,πραγμα που δεν το περιμενα,ημουν προεροιμασμενος να ακουσω progressive live με ηχο Darkthrone λογω stage αλλα ολα OK,υπηρχε η απαιτουμενη ευκρινεια και μπορουσαμε να διακρινουμε ολα τα οργανα.Καλυψαν ολα τους τα album,φυσικα και το καινουριο το οποιο και τσιμπησαμε με 10 ευρω.Πολυ ωρα πανω στη σκηνη,επικοινωνια,χιουμορ(περιεργο για Γερμανους) και γενικα ολα καλα.Δε δινουν και πολλα live οποτε ηταν ιδιαιτερως ορεξατοι που στο τελος δε χρειαστηκε να φωναξει πολυ ο κοσμος για να ξαναπαιξουν το Waiting (απο το Moon) και ακομα ενα η δυο(δεν θυμαμαι).Την ειχανε καταβρει και δεν ηθελαν να αφησουν τη σκηνη!Χαχα!
Γελιο στη φαση του τελευταιου κομματιου που πριν ακομα τελειωσει η Beate(πληκτρα/φωνητικα) εφυγε σφαιρα απο τη σκηνη και πηγε τρεχοντας στην τουαλετα!Κοντεψε να πεσει η κοπελα!
Να μην ξεχασω οτι οι τριπλες φωνες που κανουν ειναι κατι μαγικο!Οσοι μπορειτε πατε σημερα και δεν θα χασετε.

Cheers σε Deckard και milaber22 που γνωρισα,και σε Crimson Idol που ειδαμε ακομα ενα live παρεα(αληθεια ηταν,δεν το ειδες στον υπνο σου!!!Χαχαχα!),την αλλη φορα να πιουμε και καμια μπυρα!

Τωρα εχω αρχισει σιγα σιγα να το συνειδητοποιω. Αααχ…

Double post αλλα ποση ωρα επαιξαν περιπου;

1 ωρα και 40 λεπτα σιγουρα,ισως και λιγο παραπανω.

Μια χαρά διάρκεια. Ελπίζω σε κάνα-δυο κομμάτια παραπάνω σε 'μας που 'μαστε και πρωτεύουσα :stuck_out_tongue:

Μπα,χθες τους τελειωσαν τα προβαρισμενα κομματια και επαιξαν δυο-τρια δευτερη φορα ως encore ας πουμε.

Α όπως οι Atlantean Kodex…δεν πειράζει. Θ’ ανέβει Stargazer και θα τραγουδήσει δημοτικά άσματα :stuck_out_tongue:

ΥΓ Ο τραγουδιστής των Black Fate είναι το παλικάρι που έκανε οντισιόν για τους Kamelot, τελικά δεν επελέγη αλλά όταν ανέβηκαν τα κομμάτια που τραγούδησε, μαζεύαμε σαγόνια απ’ τα πατώματα?