Soulfly - Enslaved

13 Μαρτιου ο νεος δισκος τους

Η μπάντα ηχογράφησε 14 τραγούδια, 11 από τα οποία θα είναι στον δίσκο και τα υπόλοιπα 3 θα είναι διαθέσιμα με την ειδική έκδοσή του. Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι οι εξής:

 1. “Resistance”
 2. “World Scum” (feat. Travis Ryan of Cattle Decapitation)
 3. “Intervention”
 4. “Gladiator”
 5. “Legions”
 6. “American Steel”
 7. “Redemption Of Man By God” (feat. Dez Fafara of Coal Chamber and DevilDriver)
 8. “Treachery”
 9. “Plata O Plomo”
 10. “Revengeance” (feat. Richie Cavalera of Incite, Zyon and Igor Jr. Cavalera of Lody Kong)
 11. “Chains”
 12. “Slave”
 13. “Bastards”
 14. “Soulfly VIII”

θα ειναι και η πρωτη φορα που ηχογραφει με τους 3 γιους του
Igor,Richie,Zyon

…το Omen μου άρεσε αρκετά…αναμένω κάτι καλό κιεδώ, αν και πολύ γρήγορα ξαναβγάζει δίσκο:):!:

αυτα ειναι γαμω το κερατο μου:D:yahoo::metal:

Βγήκε και το εξώφυλλο. Κάτι μου λέει οτι θα είναι καλό

[SPOILER]http://darko77.tumblr.com/post/16056243262/soulfly-enslaved-tracklisting-resistance-world[/SPOILER]

…από εξώφυλλο καλά πάει…πιστεύω και ότι θά’χει καλά τραγούδια:):!:

γαμαει το εξωφυλλο :thumbup:

πολυ καλο το εξωφυλλο!

Γαμάτο το εξώφυλλο και τα σχετικά αλλά πραγματικά τώρα τη φωτογραφία της μπάντας την είδατε?? :lol::lol: δηλαδή το μούσι του θεούλη αριστερά ποιος το σκέφτηκε?? είναι σαν ο Σεφερλής να φοράει ψεύτικη γενειάδα. Δεξιά έχουμε τον Linkoln και τα μαλλιά του Cavalera μου βγάζουν την ακατάσχετη επιθυμία να τα κόψω και να τα κάνω γουνάκι σε πλαστικό μπουφάν νεο-καγκουρο-hipster.

λιγα λογια για το line up

ο ορισμος της ασχημιας.

στην αρχη αναρωτιομουν για ποιον λογο ο αριστερα κρατουσε στο χερι του ενα σκουπακι για το μπανιο

:lol::lol::lol::lol:

Soulfly World Scum
καινουργιο τραγουδι

wow 8O

Αυτό δεν το περίμενα!

Death metal στα γεράματα? :lol:

…και αρκετά καλό:):!:

Είμαι ο μόνος που θα ήθελε κάτι πιο groovy από δαύτους? Υπάρχουν και οι Cavalera Conspiracy για αυτό το στυλ.
Σκατά, πάλι γκρινιάζω :frowning:

Αν σκεφτείς την παραγωγικότητα του Καβαλέρα από τότε που ξεκίνησε τους Σόουλφλάι σε συνάρτηση με την ποιότητα των δίσκων που βγάζει, αυτό που θα “πρέπε” να λες είναι “εγώ θα ήθελα κάτι πραγματικά καλό”.

Μπορεί να μην είναι πρωτότυπο ή στο ύφος των αρχικών Σόουλφλάι, αλλά είναι πρώτη φορά που ακούω τραγούδι τους μετά από το primitive και λέω “wow”. Φυσικά Μαξ είναι αυτός, για αυτό κρατάμε μικρό καλάθι καλού-κακού.:lol:

έχει βγάλει “Prophecy” και “Dark Ages” και ενθουσιάστηκες με αυτό; μάλλον δεν ανήκεις στην πλειονότητα…

Shadowking, δε θα είσαι ο μόνος που θα γκρινιάξεις με αυτό το άλμπουμ.

Ακριβώς το Dark Ages για παράδειγμα ήταν κορυφαίος δίσκος, όμως μετά από αυτό σαν να ακούω μια από τα ίδια σαν κάπου να χάθηκε η έμπνευση ή να “βολεύτηκε” με αυτό το όλο και πιο thrash ύφος. Δεν ξέρω. Οκ δεν είναι κακό κομμάτι φυσικά αλλά φοβάμαι πως και αυτό θα το φάει η σκόνη όπως και το προηγούμενο…

Μάλλον γούστο λέγεται αυτό, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το τι αρέσει στην πλειονότητα. Για την ακρίβεια δεν μου φαίνεται ότι ενδιαφέρει κανέναν. :wink:

Το prophecy, αν και συμπαθέστατο αλμπουμ, δεν μου λέει κάτι παραπάνω. Οκ, έχει κάποια ωραία τραγούδια, αλλά δεν έχει κάτι που να μου έχει μείνει, καθως είναι μια μείξη soulfly των 2 πρώτων και chaos ad.

Το dark ages και αυτό αρκετά καλό, ίσως καλύτερο από το προηγούμενο(λόγω arise επιρροών μάλλον), αλλά και πάλι δεν το λες και τρελό άλμπου. Όντως έχει 2-3 κομμάτια για “wow”(frontlines, fuel the hate,carved inside, σε σημεία arise again), αλλά πάλι έχει κάτι που του λείπει ή ακόμα καλύτερα έχει κάτι που θα έπρεπε να λείπει.Τα ίδια vocal lines που έχουν σχεδόν όλα τα αλμπουμ του καβαλέρα.

Εν τέλη όμως, αν βάλω να ακούσω soulfly, θα βάλω τα 2 πρώτα και όχι κάτι άλλο. Γιατί τα Prophecy και dark ages τα έχουν γράψει oι sepultura και καλύτερα και πιο πριν.
Εν πάση περιπτώση, αυτά είναι γούστα. Καποιου μπορεί να του αρέσει το dark ages περισσότερο απ όλα και για αυτό δεν μπορεί να πεί κανείς τίποτα σε κανέναν,εμένα μπορεί να μου αρέσει το primitive περισσότερο για άλλους λόγους κοκ.

Το νέο κομμάτι απλά μου ακούστηκε αρκετά διαφορετικό σε σχέση με άλλα πράγματα που έχει γράψει ο Μαξ για τους soulfly ή τουλάχιστον πιο εμπνευσμένο και ορεξάτο από το πρόσφατο παρελθόν.