Soulfly Live Athens-Thessaloniki 13-14 Μαρτίου

Καλημέρα σας! Το περιμένω πως και πως το live αυτό! Την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει δεν μπορούσα να πάω λόγω ατυχήματος. Αυτή την φορά δεν το χάνω ο κόσμος να χαλάσει! (ύστερα και από την εμπερία να δω live πέρυσι τους αδελφούς Καβαλέρα…)

Στα + η αλλαγή του χώρου στο Γκαγκάριν! :slight_smile:

Δεν παλεύεται από πολλές απόψεις “το κουτί του Ελληνικού Κόσμου”… [-X

γκαγκαριν??γαμω!!γαμω το parking αεροπλανων που πηγαμε στο kreator!!!ουφ!

Αυριο την κανω κι εγω για Αθηνα παιδες…Θα τα σπασουν οπως παντα…!!!

Μήπως ξέρει κανείς για το ποίοι μπορεί να είναι oi Special Guests στο live? :-k

Οι Incite, δεν τους ξέρω και δεν μπορώ να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες δυστυχώς.

Οι Incite είναι η η μία band στην αφίσα αναφέρεται και μία ακόμη band ως Special Guests! :-k

Αλήθεια? Δεν την έχω δει την αφίσα…ενδιαφέρον!

Ξέρει κανείς τι ώρα θα βγουν οι soulfly ? περίπου …

Κατα τις 21,00-21,30 λογικά…

ok, thanx

σιγουρα ειναι γκαγκαριν παιδια???

Ναι!!! www.didimusic.gr

τη γρίπη μου μέσα…:frowning:

και εσυ την άρπαξες??!!και εγω κρυολόγησα,αλλα μεχρι το Σάββατο πιστευω θα είμαι οκ!!
μα τι κωλόκαιρος ειναι αυτός?!αντι να κανει ζέστες,κανει κρύα…[-X

εφτασε η ωρα,παμε να τα σπασουμε!!!

μολις γυρισα απο το live!!!οι soulfly γαμησαν κ εδειραν απλα!!!παιξαν βεβαια λιγο αλλα…

Λιγο?? Απλα λιγο??? Πιο πολλες μπλουζες φορεσε ο Μαξ απο οσα τραγουδια παιξανε ολοκληρα…
Jumdafuckup? 30 sec
Creeping death 15 sec
Eye for an eye 1-1,5 min
BLOODY ROOTS πουθενα…
Policia πουθενα…
Γιατι νομιζετε οτι αφου τελειωσε το λαιβ μειναμε κ κοιταζαμε την σκηνη??
Δεν εχω παραπονο παντως, οσο παιξαν, παιξαν πολυ γαματα!
Το παρηγορο ειναι οτι πηρα αυτογραφο απο Μαξ!!!

Κοολασσσηηηη μαγκεςςς … μεγα παθος στο live απο το κοινο … εγω τους ειδα πρωτη φορα live ( δεν μετραει το Rockwave ) …ας μας πουνε και παιδια που ηταν το 2004 … εγω παντως καραγούσταρα …
Το μονο μικρο ξενέρωμα ήταν που δεν επαιξαν το Roots ( ή έχασα την μπάλα ??? :stuck_out_tongue: ) …αλλα δεν πειραζει … ο Μax ειναι απλα θεος …

Ελα ρε τρελε … αυτα ειναιιιιι … :D:D

Και εκει ομως εφαγα ψιλοξενερα… Το εισητιριο το εδωσα σε εναν τυπο, και αυτος τα πηγε στον Μαξ στο πουλμαν…
Ασε που ενα παλικαρι του εδωσε κατι μπουκλετς και αυτος πηρε μονο τα soulfly ενω τα sepultura του τα γυρισε πισω…