Soulfly Live Athens-Thessaloniki 13-14 Μαρτίου

Λοιπόν…
Παίξανε Wasting Away από Nailbomb! Και μόνο γι’ αυτό άξιζε τον κόπο!
Η μπάντα πολύ δυναμική, με μεγάλη απόδοση γενικά. Τρελό κέφι από τον κόσμο επίσης.
Αλλά… μία ώρα με το ζόρι;;;;

Στο Fuzz πόση ώρα είχανε παίξει θυμάται κανείς;

Οσο και σημερα αν θυμαμαι καλα(αντε 2-3 παραπανω)

Σου 'χω μεγαλυτερο ξενερωμα.Το εν λογω τραγουδι ΥΠΗΡΧΕ στο playlist(το επιασα και σας το λεω)και δεν επαιξε.
Αν θελετε τη γνωμη μου ηταν μια δυνατη εμφανιση ανωτερη απ’αυτη του 2006(σε ηχο περισσοτερο)αλλα μου εδωσε την εντυπωση της αρπαχτης.Τεσπα,next time.

Υ.Γ.Πολυ καλοι οι Incite

Και εγω ειδα το χαρτι με το σετλιστ και ειδα παρα πολλα τραγουδια γραμμενα αλλα οχι παιγμενα… Το Arise/dead embryonic cells δεν το ειχε αλλα το παιξαν…

Και μένα αυτήν την εντύπωση μου έδωσαν. Βασικά έκλεισαν κάπως απότομα. Χωρίς ένα καληνύχτα βρε αδερφέ. Και σχεδόν χωρίς encore. Εκτός αν θεωρηθεί encore το τελευταίο κομμάτι μετά τις βλακείες του ντάμμερ.

Μια φίλη μου είπε να γράψω ότι τον έπιασε κόψιμο τον Max και έφυγε τόσο απότομα. :stuck_out_tongue:

Οι Incite καλοί, αλλά δεν την πολυπάλεψα με τα φωνητικά.

Τουλάχιστον παίξανε Refuse/Resist, Arise, Troops of Doom και κάποιο άλλο μάλλον που δεν κατάλαβα.
Οι αποδόσεις των κομματιών φοβερές (όταν δεν τα κόβανε :frowning: )

Μάλλον εμένα λες… με το καπέλο… :stuck_out_tongue:

Καλώς ήρθα και στο forum btw…

Λοιπόν… πρώτη φορά τους είδα (ήθελα να τους δω χροοοοοοοοονια) και μου μείναν ανάμικτα συναισθήματα…

Στα θετικά ότι παίξαν πολύ δυνατά όσο παίξαν…
Max μορφάρα… ότι και να πω λίγο…
Παίξαν και το Arise… ω ρε μάναμ σφαγή… under a pale grey sky… WE SHALL… ARIIIIIIIIIISEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Αρνητικά κάμποσα…
Η μικρή διάρκεια του live… 1 ώρα και κάτι…
Περιμέναμε ότι στάνταρ θα βγουν για encore αλλά @@… μείναμε με το πουλί στο χέρι… :frowning:
Η απουσία του Roots…
To μόνιμο πρόβλημα στα ντραμς… τι σκατά φτιάχναν λύναν/δέναν/κολλάγαν όλη την ώρα…?
Ο Rizzo που παρατησε στην μεση το solo του Bring it και αραξε πίσω… γιατι ρε τσουτσέκι!!!

Setlist λίγο χύμα και ανακατεμένα όπως τα θυμάμαι…

Βlood fire war hate
Unleash
Eye for an eye
Prophecy
Mars
Babylon
Frontlines
Back to the primitive
Bring it
Jump da fuck up jam
Creeping death jam
Μαλακίες του Nunez με το κοινό
Arise
Refuse/Resist
Cockroaches (Nailbomb)
Wasting away (Nailbomb)

+Μερικά ακόμα που σίγουρα ξεχνάω τώρα…

ΥΓ 1 Που ήταν το καθιερωμένο drum jam που ανεβαίνει κοσμος και κοσμάκης με τυμπανα και γίνεται ούγκα μπούγκα φάση? Που ήταν οι βραζιλιάνικες σημαίες για ντεκόρ…? Μας ξεπέταξαν ψιλό μου φαίνεται…
ΥΓ 2 Respect στον μπασιστα τον Burns που μετά το live κατέβηκε και μιλαγε/φωτογραφιζόταν/υπέγραφε αυτόγραφα στον κόσμο κτλ… κάτι άλλες ντίβες ήταν από ώρα στο πούλμαν… :pPp
ΥΓ 3 Incite δυνατοί αλλά ο γιος καβαλέρα θέλει να γίνει anselmo στην θέση του anselmo… ουστ μόγγολο… ήθελες να ανοιξουν και pit για πάρτη σου από το δεύτερο κομμάτι… LOL… ξεκαβάλα…
ΥΓ 4 Oleeeee ole ole oleeeeeee soulflyyyyy soulflyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Αυτά… :smiley:

Λοιπόν τώρα που είναι πρωί και τα πράγματα είναι κάπως πιο καθαρά…70 λεπτά ρε μ@λ@κες??? Με το ζόρι??? Είναι δυνατόν??? 35 ευρώ για 70 λεπτά??? Οι Metallica που είναι δισεκατομμυριούχοι και θα μπορούσαν να κάθονται και να τους έρχονται λεφτά από τον ουρανό παίζουν 2,5 ώρες γαμώ το μπελά σας!!!

Αρκετά όμως με το κράξιμο, η απόδοση ήταν πολύ καλή, τα κομμάτια ένα και ένα!Τι να το κάνω το Roots ρε παιδιά εδώ ο άνθρωπος έπαιξε Arise/Dead Embryonic Cells!!! Kαι το Wasting Away-Nailbomb!!! Kαι Troops of Doom και Reuse/Resist και Frontlines και και και…Children of the Grave/Creeping Death, καλά πολύ λίγο τα παίξανε αυτά μην τρελαθούμε κιόλας. Ο ήχος σε γενικές γραμμές ήταν καλός αν και υπήρχαν κάποια προβλήματα με την κιθάρα και τα ντραμς. Οι Incite βαράγανε και μας ζέσταναν για τα καλά, αλλά όντως ο frontman θέλει να γίνει Anselmo στη θέση του Anselmo. To κοινό πολύ ζεστό και μιλάμε για αρκετό ξύλο, στα συν η προσέλευση του κόσμου, είχε ακουστεί ότι είχε μικρή προπώληση αλλά τελικά όλα καλά, σχεδόν γεμάτο ήταν το μαγαζί. A, ρε Max τι μαλλί είναι αυτό??? :lol:

70 λεπτα και 35 ευρω?Πολυ ψυχραιμα μου φαινεται τα παιρνουμε τα πραγματα πλεον και μας κοροιδευουν μεσα στην μουρη μας…

Εχω αρχισει να σσυμφωνω με καποιον που σε συζητηση εδωσε στον Cavalera το χαρακτηρισμο "ο Παπακωνσταντινου της metal σκηνης"και εξηγουμαι.

Ειναι η τριτη φορα που τον βλεπω και δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτος ο ανθρωπος παιζει κιθαρα,κι αυτο γιατι περα απ’του Rizzo δεν ακουγεται αλλη.

Γιατι ποιος σου ειπε οτι παιζει?!?!?!?!
Το ειχα και εγω αυτο απορια και προσεξα σε καποια τραγουδια τι ακριβως παιζει στην κιθαρα… Αυτο που εβλεπα ηταν ή τιποτα ή στην καλυτερη περιπτωση κρατουσε την εκτη χορδη κ την βαραγε… Βγηκε κ ο βλακας με την μπλουζα του Νικοπολιδη… Χαρηκα κ εγω οτι θα παιξει Umbabarauma! τιποτα ομως…

…για όλα αυτά που γράφετε… κι επειδή θυμάμαι με τέλειες αναμνήσεις το λαιβ στον Ελλήσποντο τότε… σήμερα δεν πάω πουθενά… κρατάω όρεξη για το άλλο Σάββατο και Rotting Christ! :roll:

Στο λαιβ αυτο νομιζω θα παιξουν τραγουδια μονο απ τα 3 πρωτα αλμπουμς τους …ετσι ειχε πει ο Σακης στο TV War

περασαμε καλα οσο επαιζαν,τα τραγουδια του max ειναι ολα για να σπασεις το μαγαζι!!!το κακο ηταν ο λιγος χρονος κ τραγουδια που δεν παιχτηκαν για να ισοπεδωθει ο χωρος!!!

…από τα 4 πρώτα… ωραία… γιατί εκείνη η Θεογονία μας έκανε να τα ξεχάσουμε τα παλιά τους…

αν δεν είχαν και την απόδοση που είχαν θα ήθελαν πολύ κράξιμο!!!
22:37 βγήκαν στην σκηνή 23:49 εξαφανίστηκαν!!! 72 λεπτά!!! 8O 8O
roots?policia?
jumpdafuckup πετσοκομένο…
την έκαναν χωρίς να πουν κουβέντα κι εμείς περιμέναμε…
ούτε ένα γαμωπανό με το όνομα δεν είχαν η έστω καμία σημαιούλα…
οκ,έπαιξαν άψογα και λυώσαμε ΟΣΟ κράτησε…αλλά εμένα μου έμεινε αίσθηση αρπαχτής και μάλιστα πιασοκώλικης…άντε να παίξουμε να την κάνουμε…

υγ 1. τους incite δεν τους ήξερα και με κέρδισαν!!πολύ καλοί!!
υγ 2. ο max παίζει να είναι ο πιό ακίνητος επιβλητικός τύπος που υπάρχει…

ρε αλανια ο μαν παντα 75 λεπτα παιζει κ καθολου παραπανω.και στο ροδον το 2003 ποθ το ειχα δει τοσο ειχε παιξει και στην υδρογειο το 2006 απλα το ενα λαιβ με το αλλο δεν συγκρινετε.το 2003 τα ειχα δει ολα το το 2006 μου φανικε μοθχλα και νομιζω οσο παει ετσι θα ειναι.μου κανει εντυπωση που δεν ωαρεσε innerself σχεδον παντα το παιζει.

πόση ώρα παίξανε oi incite?

Κάνα μισάωρο…

βάλε και κανά μισάωτο το soundcheck (των incite)!

Επίσης, υπήρχε και η διακοπή με τις βλακείες του ντράμμερ με το κοινό που κράτησε κανά δεκάλεπτο.
¶ρα βαριά μια ώρα παίξανε. Και όλοι συμφωνούμε ότι έπαιξαν καλά. Το τέλος μας άφησε παγωμένους.

Γιατί εγώ πιστεύω ότι όλη η περιοδεία γίνεται βασικά για προώθηση του Cavalera junior και των Incite? :-k

Μόλις γύρισα απο τον Μυλο…
Απο όσο διαβάζω παιδιά,και απο σας,πολλά παρόμοια συνέβησαν με αυτά της Αθήνας.
Μόνο που πρέπει να παίξαν περίπου 80 λεπτά.Ήμουν κάγκελο :smiley:
Καταρχην,οι incite είχαν αρκετή ωραία παρουσιά,γαμάτα ριφφάκια…η κληρονομικότητα του max φένεται…πορωμένος άγρια ο Richie Cav. αλλά και υπερβολικά ψωνισμένος.Ζητούσε πιτ,απο το 2ο κομμάτι χωρις να τους ξέρουμε.
+1 πουλούσαν το cd τους για 5 Ευρώ(αυτή είναι τιμή) και πέταξαν ενα cd στο κοινο.
Μετα απο ενα soundcheck+μερικα λεπτά,μπήκαν οι soulfly.Χαμός.
σμπρωξίματα στο full,pit,crowd surfing κλπ.Παίξαν αρκετά κομμάτια,αλλα κομμένα.Παίξτε ρε σεις,ολο το jumpdafuck up να γκαυλώσουμε…Ο Max όποτε ήθελε έπαιζε κιθάρα,όποτε δεν ήθελε,δεν έπαιζε.Το μαλλί,οχι η καλύτερη στυλιστική επιλογή…
Παίξαν κομμάτια wasting away,angel of death,creeping death,REFUSE/RESIST.Υπήρξαν μερικά προβληματάκια με το μικρόφωνο του Max,αλλα στην συνέχεια ολα ηταν οκ.Πολύ δυνατό feeling,αν και ετρωγε μερικές κραυγές…
η πιο τρανταχτή ηταν στο back to the primitive…
Κατα τα αλλα,όλα ήταν πολύ καλά…η τυπάδες που προσεχαν για crowd surfing ηταν φιλικοί και πάντα ντουλάπες…
ο Max είναι μορφή!!
Αμα θέλετε,εχω μπόλικες φωτογραφίες να ποσταρω!

Για φτιάξε κανά περιποιημένο rar ρε λεβεντιά… :smiley: