Νομίζω η γνώμη του outlaw με καλύπτει αναφορικά με τη συναυλία που επέλεξα να μην παρακολουθήσω. Το Μαξ τον είχα κάποτε πολύ ψηλά. Αν όντως έκανε αυτό που γράφει ο Destroyer, τι να πω. Κρίμα.
Aυτο με τα εξωφυλλα που λεει ο Destroyer ειναι κατι που ο Max κανει αρκετα χρονια τωρα.
Γιατι ρε φιλε,με ποιο δικαιωμα εχεις αποκηρυξει το παρελθον σου?το παρελθον ειναι παρελθον και δεν αλλαζει(ενα σαν το δικο σου θα το θελανε πολλοι)
Και στο φιναλε αν εισαι τοσο χαλασμενος απο τους Sepultura γιατι παιζεις ακομα στα live σου?
Κριμα πραγματικα,ηλπιζα οτι με τους Cavalera Conspiracy θ’αλλαζε τη σταση του σε αυτο το θεμα αλλα τελικα κι αυτο αντι για ελπιδες μου εδωσε να καταλαβω ποσο αρπακολα την εχει δει μια απο τις αγαπημενες μου φωνες.
Απλα μια προειδοποιηση:Κρατηστε επιφυλακτικη σταση ακομα και απεναντι στην αγαπημενη σας μπαντα,η απομυθοποιηση ειναι μια πιθανη καταληξη.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Εντάξει ας μην γινόμαστε υπερβολικοί. Δεν με ενδιαφέρει η στάση του απέναντι στους Sepultura και να σας πω και κάτι πιο πολύ θα με χάλαγε να δώ ένα reunion από αυτούς γιατί ξέρω ότι θα γίνει για τα φράγκα. Η στάση του γενικά είναι τίμια. Και στην τελική οι 3 τελευταιές δουλειές των Soulfly αλλά και ο δίσκος των Cavalera Conspiracy καλύπτει ένα μεγάλο μέρος από αυτό που στο μυαλό μου έχω σαν Sepultura.
Σωστός χ 1000:wink::!:
Σωστός, απλά επειδή μιλάμε για τον Max Cavalera, η στάση του απέναντι στους οπαδούς (των Sepultura και τους δικούς του) είναι που απασχολεί.:-k
Πολύ περισσότερο από τότε που έφυγε ο Ίγκορ, πείστηκα ότι αυτό το re-union δε θα γίνει ποτέ.
Τους οποιους δε δειχνει να υπολογιζει ιδιαιτερα.
Οσο για το reunion εγω προσωπικα πιστευω πως καποια στιγμη θα γινει,ετσι για τις μπιζνες της υποθεσης.
Παιδεσ πηγα και στα δυο τα live (αθηνα-θεσσαλονικη) και μπορω να πω πω οι τυποι τα εσπασαν ως συνηθως !!! Τι να πω για τον Μαξ,ο τυπος ειναι μια μπαντα μονος του !!! Λιγο πολυ τα των συναυλιων τα ειπατε σε προηγουμενα ποστ…Εγω θελω απλα να πω καποια πραγματα που δεν τα εγραψε κανεις…
1.Συμφωνω απολυτα πως 35 ευρω ειναι απειρα για 80 λεπτα…Ασχετο αν ειναι η αγαπημενη μου μπαντα και θα τα εδινα και για λιγοτερα…ΑΛΛΑ τοσο παιζουν-τοσο παιξανε…Ειναι λιγο,συμφωνω…Δεν φταινε αυτοι ομως αν ο καθε περιεργος βαζει 35 γιουρα το εισητηριο τους…Τους εχω δει και με 25 και με 27 ευρα…Στην Αμερικη το φθινοπωρο εκαναν live με 20 δολλαρια !!! Αλλα εδω ειναι Ελλαντα !!!
2.Για τα μπουκλετς των Sepultura δεν το κανει τωρα,το κανει απο τοτε που εκανε τους Soulfly…Δεν το βλεπω σε φαση οτι αποποιειται το παρελθον του…Σε συνεντευξεις επι Soulfly αναφερεται πολυ συχνα σε ιστοριες ποθ του εχουν συμβει με τους Sepultura…
3.Οσο για τη σταση του απεναντι στους οπαδους του,αν δεν γνωριζετε τοτε καλυτερα να μην μιλατε…Εκτος αν θεωρειτε υποχρεωση του να κατεβαινει μετα τα λαιβ στο κοινο και να υπογραφει 1000 αυτογραφα καθημερινα…Εγω παντως δεν την εχω…Οποιος τον εχει συναντησει απο κοντα ξερει καλυτερα…
4.Για το Roots που ειπαν καποιοι,κι εγω ηθελα να το ακουσω αλλα τους εχω δει στην Ελλαδα 6 φορες και το επαιξαν τις 4…Ειναι λογικο καποιοι να μην τους εχουν ξαναδει και να θελουν να το ακουσουν αλλα υπαρχουν και αλλοι που το εχουν ξανακουσει και θαθελαν κατι αλλο…Εγω για παραδειγμα επαθα την καραπλακαρα μου με το Nailbomb medley !!! Απιστευτο !!! Θα μου πειτε οτι το Roots ειναι υμνος,εχετε δικιο αλλα δεν ερχονται και πρωτη φορα στη χωρα για να παιξουν μονο τα κλασσικα !!! Btw, το Propaganda που επαιξαν στη Θεσσαλονικη ηταν καραγαμαααατο !!! Τα εσπασε !!!
5.Στην Αθηνα ειχαν πολλα προβληματα,κριμα…Απ’οτι εμαθα αργησαν πολυ να φτασουν…Στη Θεσσαλονικη τα πραγματα ηταν καλυτερα απο τεχνικης αποψης και ειχε και το μηχανημα με τους καπνους το οποιο εφτιαξε πολυ καλη ατμοσφαιρα !!!
Σε γενικες γραμμες (σαν εμφανιση και οχι απο πλευρας τιμης,συνθηκων κτλπ) πιστευω οτι ηταν πολυ καλοι…!!! Τους εχω δει και σε καλυτερη φαση αλλα με ικανοποιησαν !!!
φιλε μου ηταν το Mars το τραγουδι και ειχε τεχνικο προβλημα με την κιθαρα του…το ξεκινησε αλλα δεν τραβουσε…Στη Θεσσαλονικη το επαιξε ολοκληρο…!!!
Παίξανε το Propaganda στη Θεσ/νίκη??? Ε, όχι!!!Απ’ότι καταλαβαίνω πρέπει να ήταν καλύτερα από την Αθήνα…
πότε θα καταλάβετε οτι εσείς εκει κάτω είστε … :–
ok,δεν αντιλέγω,αλλα δεν μπορει να είναι αυτο το κριτήριο για να μην παίξουν το roots.και το refuse είναι κλασικό,αλλά πάντα το παίζουν.Εγώ σαν πρώτη φορα που τους βλέπω,θα ήθελα πολύ να παίξουν το roots παρά κατι porrada κλπ
πολύ γαμάτη ατμόσφαιρα,και θα θέλαμε και λιγο παραπάνω encore…ξενερώσαμε όλοι στο τέλος+μερικα κομμάτια τα πετσόκοβαν.
@delinquent ετοιμάζω το rar!θα το ποστάρω οσο πιο γρήγορα γίνεται!!
Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι ο Cavalera μίλησε σε αθλητικό σάιτ για μπάλα. Πολυτάλαντος!
Πάντα μιλάει για μπάλα ο Max! Να έπαιζε και κάνα κομμάτι παραπάνω καλά θα ήτανε…
παντως είναι φαν της Barca…Στην σαλόνικα,εμφανίστηκε προς το τέλος με μπλούζα barcelona και έλεγε
“οε,οε,οεοε Soulfly Soulfly”
παρτε και το rar
Συμφωνώ και με τα δύο! Χα χα!
Ευχαριστούμε Meraklis για τις φώτο!
Ομολογω οτι οταν τον ειδα στην Αθηνα να βγαινει με φανελα της εθνικης με το νουμερο 1 εφαγα ασχημη φλασια !!! Μετα οταν γυρισε πλατη και ειχε σβησει το “Νικοπολιδης” με κολλητικη ταινια,ενιωσα οτι αποκατασταθηκε η ταξη !!! χαχα
το πιο κουλο ομως ειναι πως στο λιαβ της Θεσσαλονικης δεν ηταν Μπαρτσελονα η φανελα !!! Αλλα Πανιωνιος !!! χαχαχααχα επαθα την πλακα μου !!! Και μαλιστα πρεπει να ηταν και αρκετα παλια !!!
Τον αθεόφοβο!!Μορφή πάντως!!
κανα καλό site με φωτος του soulfly-cavalera έχετε?
Με φωτος γενικα και απο παλαιοτερα τουρ www.soulflyweb.com
Εχει τουρ φωτος απο το 99 μεχρι το 2007 νομιζω
Οσο για το λαιβ της Θεσσαλονικης εχω και γω κατι ψιλα…Μαλλον θα τα κανω κι εγω ενα ραρ…
Βλέπω δύο Καβαλέρες να συζητάνε κι έχω πάθει κρίση ταυτότητας!
Αδέρφια είστε;