Τον ρουνο του φιλε πρεπει να τον ενεργοποιησεις στον πυργο του… Αν δεις το item λεει οτι πρεπει να βρεις τον πυργο και να ανεβεις πανω… Και εγω ειχα σκαλωσει στην αρχη… Εκει στο Stormveil προς την κατω μερια του προαυλιου.
Καλά χωρίς δεύτερη σκέψη το κατανάλωσα εγώ 20χιλιάρικα ήταν αυτά + το σφυρί του κλάιν γτ παίζω με ελαφριά όπλα + το dragon breath του το αγόρασα αργότερα από αλλού
Εχω κανει πολυ πραμα νομιζω στο Limgrave. 30+ ωρες, 52 λεβελ. Σιγουρα δεν εχω ασχοληθει με τον Crucible Knight, αλλα φαινεται δυσκολος.
Βασικα δεν πρεπει να ναι τοοοοσο δυσκολες οι λιμνες, οσο οτι εγω πηγα πρωτα μαλλον προς λαθος κατευθυνσεις. Εβλεπα ενα ωραιο μερος στα δεξια κ τελικα ηταν το Carian Study Hall κ το Divine Tower της περιοχης. Πετυχα την preceptor Miriam. Πολυ δυσκολη για το παρον melee build mou, k την ασχετοσυνη μου, οποτε ειπα να την παρω την περιοχη παλι απο την αρχη κ πιο ορθολογικα
Tον preceptor Miriam δεν εχει νοημα να τον παιξεις τωρα αφου ουτως ή αλλως ειναι κλειστος ο πυργος(btw δεν θες τιποτα περα απο ενα τοξο και αρκετα βελακια για να τον βγαλεις easy…).
Limgrave αν πηγες και προς τα δεξια του εκει στις αρκουδες και τερμα κατω ναι τοτε εισαι οκ για το academy…
Πωπω αγχος στο Academy. Oταν ανεβηκα πανω εκει στο Wheel ειχα μεινει με ενα δυο χτυπηματα και χωρις φλασκ. Ανακουφιση το site λιγα μετρα πιο περα. Εφαγα και τον Λυκο με την 5η. Καλα παμε
Μετά τον λύκο, έχεις την ευκαιρία για τρελό παρκουρ και ένα σωρό σημεία όπου θα βρεις καλά αντικείμενα, take your time πριν πας στο αναμενόμενο μέρος :p… ΑΝ ΚΑΙ, κατεβαίνοντας το Wheel έχει πολλές εκπλήξεις
Όχι ρε συ, τρώω συνέχεια ξύλο. Μου έχει χαλάσει τη διαθεση η κωλοπεριοχη
Και νόμιζα ότι είμαι σε καλό επίπεδο όσον αφορά τα stats μου αλλά δεν φαίνεται εδώ κάτι τέτοιο.
είναι δύσκολη περιοχή ακόμα και για υψηλό level ούτως ή άλλως… και εγώ την αποφεύγω -αν και είναι από τις αγαπημένες μου οπτικά, σαν να είμαι στο Eclipse του Berzerk είναι -
Θα σου έλεγα, είσαι καλό level, κάνε το quest της Ranni το οποίο συνδέεται με τον Radahn, αλλιώς ψάξε κατευθείαν τον Radahn και δώσε την μάχη (της ζωής σου )
Aλλά οκ, ψάξε καλύτερα στην περιοχή κατακόμβες αν είναι και dungeons, έχει πολύ πράμα και καλά οφέλη…
Καλα Caelid αν ειναι να καθεσαι και να ασχολεισαι με τα σκυλια,πουλια, δρακους στην αρχη θα απογοητευτείς πολυ… εκει σκοτώνεις κανα 2-3 για να δεις τα drops τους και μετα εμπρος καλε μου τορεντ…
@Lupin το quest του Commander O 'Neil εννοεις την βελονα? ή ειχε και τιποτα ακομα?
Btw το μονο πραγμα που βαρεθηκα να ασχολουμε στο παιχνιδι ειναι τα dungean με chariots… Ειδικα προς το τελος εεε αι γα@$σου…