ναι, πρέπει να το κάνεις αν θες να ξεκινήσεις το quest της Millicent
Καμια καλη πανοπλια δεν παιζει ρε γαμωτο? Τοσο καιρο ημουνα με την Godric και τωρα εχω μια του Flaming Priest. Eιναι καλυτερη απο οποιαδηποτε σπεσιαλ εχω βρει ως τωρα. Εχω πει οτι ειναι παιχνιδαρα? Εν τω μεταξυ τσαμπα φοβομουνα. Διαπιστωσα οτι ενω εχω τα μισα σετινγs maximum και τα αλλα μισα σε high, ο μεσος ορος fps ειναι 54. Και δεν εχω και αισθητες αυξομειωσεις. Κομπλε
Καλή πανοπλία λες ε;
Ήρθε η ώρα να μάθεις τι σημαίνει Fashion Souls.
Χαχα…γκουγκλαρα. Παει κ η Ρεναλα. Με δυσκολευει η ελλειψη αισθησης κατευθυνσης σαν ιδεα. Δεν εχω συνηθισει τοσο αφηρημενη προσεγγιση σε κουεστ κτλ. Εχω μπροστα μου την μιση και περιοχη των λιμνων ανεξερευνητη κ δεν ξερω που να παω. Επος😛
Εγώ έχω χαθεί τελείως πια…
Έλεγα να πάω με τη σειρά κάθε περιοχή αλλά αυτό δεν γίνεται, μιλάμε για χαοτική κατάσταση στον χάρτη… Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω.
Άφησα την Caelid για την ωρσ γιατί μου έσπασε τα νεύρα και τώρα την ψάχνω στην Volcano Manor.
@Red_Viper ασε απο πανοπλιες και εγω με του σαμουραϊ ειμαι απλα εχω το κρανος του λυκου…
την ρεναλα παντως αλλαξα και εβαλα μια απο ενα μαγακι για να εχω μεγαλο def σε magic γιατι ημουν οδοντογλυφιδα αλλιως…
@pao1979 ΜΟΛΙΣ τελειωσα το Volcano Manor γενικα λιγο κουραστική περιοχη αυτη μεσα στο καστρο… Που εντελώς τυχεα βρικα το περασμα γιατι ημουν offline(ενταξει το γαμησαν λιγο που μου ήθελε roll για hidden wall αλλα οκ ειναι optional πες…)
Και το boss θα μπορουσε να ειναι καλυτερο σαν gameplay και οχι yhorm vol2…
Full για το end game τωρα…
@Lupin καλα που ειπες αυτο για το quest του Commander O 'Neil γιατι ειχα ξεχασει να επιστρεψω στον npc για την βελονα…
Αν και απέφευγα να πάω με ότι έχω ακούσει το προσπάθησα σήμερα.
Εμ…τον έκανα με την τρίτη προσπαθεια
Και τις δύο πρώτες δεν πρόλαβα να πάω κοντά του, με έφαγε με τα projectiles και λοιπά.
Αλλά όταν πήγα κοντά, είχα φέρει και κάποιους φίλους μαζί, κανένα πρόβλημα…
Συνεχίζουμε!
dragon rot breath δύο φορές μια σε κάθε φάση του και πέθανε χωρίς μια σπαθιά
Το lore του είναι το αγαπημένο μου στο παιχνίδι μαζί με της Ranni
Και τώρα υποφέρω με τον Crucible Knight…τι είναι αυτός ρε!
Τον πρωτο λες στο Limgrave?
@Lupin αυτο?
Για μενα απο χτες αυτο που με σωσε και ειναι game changer for now ειναι οτι επιτελους καταφερα να κανω το Claymore μου απο +5 σε +11. Οτι optional boss και serious fight εχω βρει ως τωρα βγηκα αλωβητος. Πορευομαι για Carian manor. Ειμαι πισω απο εσας φανταζομαι. 63 level still in Liurnia
Όχι, αυτόν μετά τον Radahn όταν επιστρέφεις στο Redmane Castle.
Εμφανίζεται μαζί με τον Misbegotten Warrior.
Είναι ζόρι αλλά τελικά τους έκανα, τώρα συνεχίζω στην Nokron.
χαχα ξεχασα να βαλω το λινκ…
αυτο λες?
ω ναι
ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, με έχει βοηθήσει πολλές φορές σε πολλούς εχθρούς
Διαβαζω τωρα γι αυτο. Λογικα δεν θα ναι τοσο δυνατο για μενα που θα χω τα μινιμουμ απο τα ατριμπιουτς του. Ακομα δεν ειμαι σιγουρος πως λειτουργουν ολα αυτα τα spells. Δεν εχουν πολλα στατς
Εγώ ανέβασα τα stats που χρειάστηκαν (intelligence και faith? δεν θυμάμαι) ίσα ίσα για να γίνει available για χρήση… και είχα τρομερά αποτελέσματα σε διάφορα δυνατά bosses και εχθρούς… θεωρώ ότι αξίζει 100% πάντως, τσέκαρέ το κάποια στιγμή
Tελεια. Θα το δοκιμασω. Υπαρχει παντα και η Ρεναλα για ρησπεκ στην αναγκη
πφ με αυτά και αυτά έχω παίξει αυτή τη βδομάδα 2 ώρες με το ζόρι, τώρα θα ανοίξω λίγο να συνεχίσω την Ranni
Ένα πράμα θα σας πω επίσης -αν και κάπου διάβασα ότι βγήκε ένα νέο patch που επηρεάζει το παρακάτω ως προς την απόδοσή του-:
Mimic Tear.-
Το καλύτερο Spirit του παιχνιδιού, όποιος είναι Nokron να ψάξει τα πάντα μέχρι να το βρει
Κατι διαβασα κ γω οτι μειωσαν την ισχυ του. Μεχρι εδω που χω φτασει το upgraded jelly μου κανει θαυματα. Καθεται εκει κ της τρωει με τις ωρες κ εγω αλωνιζω
Ειναι το jellyfish πολυ μπροστα απο το δεύτερο ειναι υπερtank εγω οπου βρισκω σκουρα παντα με first try το βγαζω μαζι με jellyfish… εκτος απο (spoiler για βουνα) commander neil ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ με τα αοε του…
Φιλε ψαξε καλα nokron εχει bossαρα φαση bloodborne αλλα ειναι πολυ κρυμμένο και ειναι must για το quest της…
Btw δεν λεγαμε κατι αλλο χθες… σημερα αλλαξα πανοπλια μια πολυ καλη για dex επιτελους!..
Ποιο λες;