Souls Series

Εκει πιο κατω απο το lake of rot τον astel, naturalborn κλπ συγκεκριμενα κατω απο τον καταρρακτη που μπαινεις σε ενα φέρετρο

Εγώ χρησιμοποιώ συνεχώς τους λύκους.
Οι τρεις φίλοι μου με έχουν βοηθήσει αρκετά :grinning:

2 Likes

αααα ναι ρε :stuck_out_tongue:

ότι πιο bloobborne υπάρχει στο παιχνίδι indeed

1 Like

Πάει και ο Mοrgοτt the Omen King
Τρομερό boss, επική μάχη, επικότατο summon σε Melina και όσο περνάει το παιχνίδι για εμένα το lore/story του είναι κατά πολύ ανώτερο και των 3ων DS, οκ του Sekiro και ίσως στο τέλος κοντράρει στα ίσα και του Bloodborne…

το mimic tear μόλις το έφτασα ένα +5/+6 επίπεδο, δεν συγκρίνεται με τα άλλα Spirits, μόνο και μόνο που heal-άρει και μόνο του ή κάνει τα Ashes που έχω βάλει στο όπλο (+το καλό του ΑΙ) αρκεί… στη παραπάνω μάχη, μπήκα ‘‘γυμνός’’ πρώτη φορά και οκ είναι 2hit-kill η φάση αν είσαι κάτω από 80l, την δεύτερη φορά με το παραπάνω summnon + το mimic tear, η μάχη τελείωσε στο 4λεπτο -χωρίς βέβαια να παίζω χαλαρός, πάλι 2hit-kill ήμουν :stuck_out_tongue: και έπεσε τρελή στρατηγική στα χτυπήματά μου…
Δεν έκανα ακόμα το update που από ότι κατάλαβα ‘‘ρίχνει’’ το mimic tear σε απόδοση -γιατί εύκολα γίνεσαι OP σε κάποιες περιοχές μόλις το κοτσάρεις και το ανεβάσεις 3-4 επίπεδα, η αλήθεια είναι- αλλά τι να πω, είναι απόλαυση, μου αρέσει πολύ η μάχη μαζί του σε τέτοια βαρβάτα bosses…

Tώρα πρέπει να παίξει πολύ ξεκαθάρισμα που έχω αφήσει πίσω, πριν τραβήξω προς τα εκεί που έμαθα ότι πρέπει να πάω… Volcano Manor, get ready to be…tarnished

brian-baumgartner-badumtss

2 Likes

ωραιοοος…Και εγω κατι τετοιο εκανα εβγαλα πρωτα αυτον και μετα πηγα volcano…

Δεν ξερω αν το εχεις κανει αλλα παρε ενα κλειδί για τα sewer απο τον τυπο στο roundtable δεν θυμαμαι ονομα(που ειναι σαν invader) Πολυ κακη περιοχη αλλα ωραιο boss…

btw εγω ετσι κραταω για προσωπικο αρχειο τα clip απο τα bosses…

https://youtu.be/TcqQJf2-_Fs?t=128 Praise the Jellyfish σε λεω μαζι με προ nerf bloody slash…
Παντως ναι μερικα boss τα εφαγα και με mimic μετα το nerfαρισμα μονο και μονο να μου κανει καποιες μαγειες ακομα και ετσι μετραει αλλα δεν ειναι jelly… :rofl:

1 Like

I must defile moreeee :stuck_out_tongue:

Είπα να του την χαρίσω αλλά δεν άντεξα
(Btw, αν και έπρεπε να το περιμένω γιατί λίγο πολύ φαινόταν, έφαγα τρελό jump scare λίγο πριν φτάσω σε αυτόν, έξω από το δωμάτιό του με το κωλοχέρι :stuck_out_tongue: )

I hear u thought και επενδύω σε jelly από αύριο να το δω και αυτό

1 Like

To Mimic Tear τι κανει; Σε ντουμπλαρει; Παντως το jelly ειναι σαν να τρολλαρει. Καθεται εκει αμεριμνο. Αντεχει πολλαααα χτυπηματα κ στωικα δηλητηριαζει αργα αλλα σταθερα τον αντιπαλο

1 Like

ναι σε ντουμπλαρει με οτι έχεις equipped την ωρα του summon.

1 Like

Τι κανατε μετα το Carian Manor k την συναντηση με Ranni? Πρεπει να παω Cαelid για να συνεχισω στο πλατο? Siofra κτλ?

Το παιχνίδι έχει σιγουρα πολλά bugs και δεν αναφέρομαι σε τεχνικά θέματα…

Επίσης απεχθάνομαι Lake of Rot και οτιδήποτε έχει να κάνει με Scarlet Rot… :face_with_symbols_over_mouth:

Το boss πάντως είναι τελείως Bloodborne όπως είπατε. Σε 100 level ομως δεν μπορώ ακόμα…

Bugs? Εννοεις στο πως φερονται αντιπαλοι; AI κτλ;

Μπορει να το λεει κυριολεκτικα εχει μυρμήγκια, σκαθαρια, κατσαριδες… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Νομίζω εισαι οκ και για siofra…

1 Like

Siofra για να βρεις τον Blaidd να τα πείτε, μετά μιλάς στον Seluvis που μέσω ενός γράμματος θα σε στείλει στον Selen ο οποίος με τη σειρά του θα σε ενημερώσει για τον Radahn και ότι πρέπει να πας στο Redmane Castle…έχει μια πύλη για teleport μπροστά στη γέφυρα για το Redmane, μόνο έτσι μπαίνεις, νομίζω όμως ότι αυτή η πύλη είναι κλειστή, πριν μιλήσεις στον Blaidd…μετά ανοίγει και πας κανονικά -ισως μπορείς να σκιπάρεις δηλαδή και τις συναντήσεις με Seluvis/Selen και μετά τον Blaidd στο Siofra, να πας εκεί αμέσως

Κάνε αυτά για αρχή και μετά τα υπόλοιπα, σιγά σιγά :stuck_out_tongue:

1 Like

Μωρε καταλαβα τι πρεπει να κανω πανω κατω, απλα εχω προβλημα να κατευθυνθω. Εχω μαθει τοσο διαφορετικα. Ειναι πολυ φρη στην προσεγγιση κ κολλαω με διλημματα του τυπου κ τωρα προς τα που;;;
Θα ακολουθησω την συμβουλη σου για να με σωσω απο ανουσιο roaming επι της παρουσης

A ναι οκ κατάλαβα… γενικά πάντως το roaming δεν πάει χαμένο, πάντα θα ανακαλύπτεις κάτι.

Οκ πάντως ναι, το Elden Ring ακολουθεί το BotW/Rdr2 μοντέλο open world gameplay, βασικό στόρυ και όλα τα άλλα τα βρίσκεις μόνος χωρίς κουκίδες/κατευθύνσεις/οδηγίες κτλ… αν σε ζορίζει αρκετά, βάζε pins στο χάρτη και notes, βολεύει πάρα πολύ στο να μην χαθείς. Είναι μια αν μη τι άλλο διαφορετική προσέγγιση στο γενικότερα κορεσμένο open world gameplay, που εύκολα μπορεί να σε κάνεις να χαθείς με την τόση ελευθερία που σου δίνει… εγώ είμαι στις 80 ώρες αλλά το πάω υπερβολικά αργά για να μην χάσω το παραμικρό

Έχει πολλά ζουζούνια… :smile:

2 Likes

Κ γω παω πολυ αργα νομιζω. Απολαυση. Βασικα εχει μια πολυ ιδιαιτερη μιξη τουρισμου/εξπλορεησον οπου απολαμβανω οτι βλεπω με φοβερα anxiety spikes οταν χωνομαι καπου😁

1 Like

image

1 Like

Δεν ξέρεις τι θα πει πάω αργά, trust me.
Δοκίμασε κανά 3πλο coop με ανά 2 λεπτο/μο disconnects και θα καταλάβεις.

10/10 κατά τα άλλα το παιχνίδι, γελάει ο κόζμος.

1 Like

Μαλλον παραπαω αργα. Πηγα 75ο level στον Radahn και τον εβγαλα με την πρωτη χωρις καν να κανω ρησπεκ για το ροτ. Με το αγαπημενο μου Claymore με το bloody slash του, την Scaled Set armor απο το Volcano manor και αρκετο τρεξιμο περα δωθε. Βασικα εχω κανει vigor build. Εχω 40 με το ταλισμαν του Radagon και ειναι καπου 1500 hp. Κανενα χτυπημα του δεν μου βγαλε πανω απο το 1/3.

Παντως εκει στο Altus Plateu αρχισα να δυσκολευομαι παλι και να τρεχω συχνα πυκνα.
Εν τω μεταξυ επιτελους αρχισα να πιανω και το lore. Πολυ μ αρεσει

2 Likes