Την κατάφερα χθες την Rennala, στην οποία παρατηρήθηκε το εξής παράδοξο. Την πρώτη φορά που την έφαγα, την βλέπω να πεθαίνει, χαλαρώνω και εκεί σε νεκρό χρόνο απλά ένα μαλακισμένο summon της έρχεται, με χτυπάει, πεθαίνω και εγώ. Τσαντίστηκα αρκετά, μετά την σκότωσα αέρα, απαιτούσα εκδίκηση
Αν και παίζω με το Moonveil Katana (έπος), εδώ χρειάστηκε το Uchi με bloody slash που έχω (μάλιστα από +4, το πήγα +12 για αυτή την μάχη και βοήθησε τα μέγιστα). Κατάλαβα αρκετά νωρίς πως δεν έχει νόημα να παίξω με μαγεία και με την αλλαγή όπλου, η μάχη έγινε πολύ πολύ βατή. Θα ήθελα να βρω την Ranni τώρα, δεν την έχω συναντήσει ακόμα.
Γενικά επειδή παίζω τυφλά, δεν μου είναι εύκολο να ακολουθήσω κάθε quest και έχω βρει διάφορους NPCs για τους οποίους έχω κάνει μεν πράγματα αλλά δεν έχω ολοκληρώσει τα questlines τους. Ίσως χρειαστώ guide για κάποια από αυτά ή έστω hints.
Ώρα να εξερευνήσω Δυτική Liurnia και την περιοχή της πάνω από το Divine Tower (εκεί γύρω που είναι και το Church of Vows) και μετά βουρ για Caelid.
Ξεκίνησα χθες βράδυ να εξερευνώ Caelid γύρω στα 70+ lvl (αρκετά παλέψιμο και οι εχθροί δίνουν μπόλικα runes, έχω ανεβεί levels ψιλοεύκολα). Αλλά ρε παιδιά, μόνο εμένα με κάνει να νιώθω τόσο άβολα αυτή η περιοχή; Είναι 100% horror experience, οι εχθροί, ο σχεδιασμός του κόσμου, η μουσική, τα πάντα συμβάλλουν στο να νιώθεις πως δεν πρέπει να βρίσκεσαι εκεί. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο ούτε να με “πιάσει” τόσο, αλλά μου πήρε αρκετή ώρα να ξεθαρρέψω.
Τέλειωσα την εφιαλτική Caelid (υπερμάχη με Radahn αλλά δεν με ζόρισε τόσο) και μετά αποφάσισα να πάω Dragonbarrow. Black Blade Kindred η πιο δύσκολη μάχη μου μέχρι στιγμής, με ζόρισε πάρα πολύ και ήμουν και 90+. Πολύ ωραίο boss πάντως αλλά έπρεπε να το μάθω στην εντέλεια. Επίσης, τρελά kudos για το Divine Tower of Caelid. Το ψάξιμο, το platforming, ο σχεδιασμός γενικά έχει πολύ ενδιαφέρον + το boss fight εκεί κάτω μέτρησε πολύ.
Αφού ξεστράτισα τόσο, είπα να δω τι γίνεται underground και έτσι κατέληξα Siofra River 103 level. Αν ήξερα πως είμαι τόσο OP, θα ερχόμουν νωρίτερα, μιλάμε για party. Πολέμησα αυτό το καψερό το Ancestor Spirit και σχεδόν δεν χρειάστηκε να ρολλάρω
Και εγώ στον αγώνα είμαι. Προσπαθώ να βγάλω άκρη στον εφιάλτη της underground Leyndell. Έφαγα Godfrey, Morgott, εξερεύνησα τα πάντα πάνω. Μου μένουν τα πάντα μετά την πρωτεύουσα, ενώ από τα πριν έχω αφήσει μόνο Volcano Manor (έχοντας όμως εξερευνήσει ενδελεχώς την περιοχή τριγύρω).
Γενικά τις τελευταίες 2 βδομάδες το πήγα πιο χαλαρά, γιατί μπούχτισα λίγο, τώρα ξαναβρήκα όρεξη και από χθες το πήρα ζεστά και πάλι. Να πω επίσης πως από ένα σημείο και μετά γίνεται αρκετά βατό το παιχνίδι. Στα 136 level που είμαι, ακόμα και τα bosses δεν με ζορίζουν πολύ. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες όμως, περιμένω το endgame stuff για να δω τι ψάρια πιάνουμε
Κ εγω ετσι νομιζα μεχρι που εφτασα τα endgame σκηνικα. Με την Μαλενια γονατισα κ αναγκαστηκα να καλεσω co op. Μαλιστα μετα απο πολλες αποπειρες, αποτυχημενες, βρηκα εναν Let me solo her:) , ρεπλικα του πρωτου, κ αυτος με βρακακι κ κατανα κ οντως μου την καθαρισε στο διλεπτο κ ξαλαφρωσα.
Έτσι πίστευα και εγώ, πλην της Malenia βέβαια.
Τα bosses προς το τέλος τα έβγαλα σχετικά εύκολα και πίστευα ότι θα τελειώσω όμορφα και ωραία, ειδικά από τη στιγμή που έβγαλα και την Malenia.
Δεν περίμενα ότι τα υπόλοιπα main bosses θα με δυσκόλευαν ιδιαίτερα.
Αλλά όπως φανηκε δεν είχα υπολογίσει στον Radagon/Elden Beast…
Να πω πως τα Subterranean Shunning Grounds είναι ότι πιο, μη επιτηδευμένα, old school έχω παίξει σε σύγχρονο παιχνίδι. Απίστευτο level design, βγαλμένο κατευθείαν από ένδοξες 90ς στιγμές dungeon crawler παιχνιδιών. Σωστός λαβύρινθος με τα όλα του, η ικανοποίηση δε από την ανακάλυψη κάθε shortcut ήταν ένα υπέροχο feeling.
Με έχετε τρομοκρατήσει με την Malenia, έχω πολύ μεγάλη απορία να δω για τι δυσκολία μιλάμε. Προβλέπεται δράμα.
Κανένα γρήγορο rune farm για να ανέβω από level 71;
Μέχρι τώρα πάω στα trolls στο Stormhill που το καθένα δίνει 1k (1.2k με το scarab) όποτε σε κάθε γύρα έχω 5-6k.
Αυτο ειναι το πιο κλασικο. Εγω μεχρι την μεση πηγαινα στο Farum Greatbridge κ τρωγα με στελθ, επικινδυνοι, ολους τους μικρους που γυροφερνουν εκει βορεια της γεφυρας. Καμια δεκαρια μου δινε ενα 15κ, αλλα ηθελε υπομονη κ ενα δεκαλεπτο.
Μετα βρηκα το Root facing cliffs στα Deeproot depths που χει διπλα δυο ακινδυνα fire breathing tree like τερατα που δινουν καπου 3,5κ το ενα. Σε ενα λεπτο τα τρως κ τα δυο κ το site of grace ειναι δεκα μετρα απο κει.