ε όχι, νταξ, τα της FromSoft είναι άλλα παιχνίδια σε κάθε νέο walkthrough, απαξ και το πάρεις απόφαση να αλλάξεις class κτλ… το BB πρέπει να είμαι ΝG+6, στα άλλα Souls σίγουρα έχω κάνει 3 το κάθε ένα (πλην του 2 που με το ζόρι το τελείωσα)
Με το που τελειωσε το κανα uninstall
Mountaintops of the Giants τώρα, πολύ πιο δύσκολα από ότι οι περιοχές πριν.
Στο Castle Sol και στον Commander όπου έχασα με συνοπτικές διαδικασίες.
Στον Fire Giant έχασα σε δευτερόλεπτα.
νομίζω για Niall το παρακάτω είναι το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει κανείς
Δεν γίνεται τίποτα πάλι. Πετάω πόσα darts δεν νιώθουν. Και με 3-4 χτυπήματα γεια σας.
Πήγα Volcano Manor και πήρα επιτέλους χάρτη του Mt Gelmir γιατί ως τώρα πήγαινα στα τυφλά.
Θα δυναμώσω λίγο και θα επιστρέψω Mountaintops.
θέλουν κάμποσα darts αν θυμάμαι καλά, δεν θυμάμαι όμως να ήταν τόσα πολλά
Εκει ρε παιδια θυμαμαι οτι μεχρι να παρει μπρος ο Commander εγω κ το μιμικ τους ειχαμε καθαρισει. Μηπως εισαι κ συ απο αυτους που παιζουν σολο; Σας μισω😜
Πάντα με summon τα bosses και πλέον μόνο Mimic Tear +10.
Ο Commander έφυγε τελικά με τα πολλά. Η τακτική ήταν να φάω πρώτα τους δύο ιππότες του από μακριά με darts και μετά περιλάβαμε τον Commander. Δεν έπαιξε ποτέ να επιτεθεί ο ένας στον άλλον.
Σειρά έχει τώρα ο Fire Giant. Ζόρικα τα πράγματα.
Εγώ solo κατάφερνα νωρίς νωρίς να φάω τα summons του και μετά να επικεντρωθώ στον Commander. Για να φλεξάρω και λίγο, μέσα σε 2-3 προσπάθειες πρέπει να τον κατέβασα
Ομολογουμένως δύσκολο boss πάντως, θέλει πολλή προσοχή.
Έπος η σειρά!
Ωραία και καλά φτάσαμε ως εδώ και νόμιζα ότι είμαι overpowered για να προχωράω σχετικά εύκολα.
Αλλά ήρθε ο Maliketh να με προσγειώσει για τα καλά.
Οκ βγήκε μετά από 5-6 προσπάθειες.
UPDATE
Τέλος - σχεδόν - το Elden Ring. Και εξηγούμαι.
Τέλος εννοώ ότι έβγαλα Radagon και Elden Beast. Τις πρώτες φορές που τον δοκίμασα φάνηκε πολύ δύσκολος και ποτέ δεν είχα φτάσει στο Elden Beast. Μετά εξοπλίστηκα κατάλληλα με τα απαραίτητα talismans για holy, non-physical και physical damage negations και - κυρίως - μαξαρισμένο Blasphemous Claw που χωρίς αυτό δε γινόταν δουλειά. Εννοείται Mimic Tear. Και μπαίνω και τους βγάζω με την πρώτη!
Μετά αφιέρωσα χρόνο να μαξάρω το Sacred Relic Sword που παίρνεις από το Remembrance του Elden Beast. Τι μακελειό κάνει αυτό το όπλο!
Σχεδόν εννοώ ότι μένουν 2-3 πράγματα. Κυρίως
- αυτό με τους πίνακες που μαζεύεις οπότε πρέπει να πάω στις αντίστοιχες τοποθεσίες και να δω τι γίνεται με αυτά, είμαι περίεργος
- Dragonlord Placidusax που αν δεν διάβαζα το τόπικ εδώ δε θα τον είχα βρει
- Millicent quest, αν μπορεί να γίνει τώρα γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά.
και σαν νεούδι κ εγώ τελικά εγκατέστησα το bloodborne και άρχισα πριν κανα 2ωρο το ταξιδι στον κόσμο του.Είναι η πρώτη μου επαφη με souls game…
καλα θα πάει αυτό…
Οπλίσου με υπομονή στην αρχή και πίστεψέ με, όσο κουλό και αν ακούγεται τώρα στις πρώτες ώρες, από ένα σημείο και μετά θα το πηγαίνεις γ@@μιώντας, μόνο τα bosses θα σε κρατάνε λίγο πίσω…
Bloodborne έιμαι περιπου στο 60% και προχωραμε…!
Δύσκολο αρκετά, αλλά όχι τόσο όσο μου έλεγαν. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Παιχνιδι έπος, δισκάρα λέμε…!!!
Δεν συνεχίζει ετσι φιλε οσο προχωρας μονο ανεβαινει… +dlc…
Μην ελπίζεις, να είσαι σίγουρος.
Elden ring αξίζει σε ps4 slim ή να περιμένω κανα χρονάκι ακομα για το 5;
Αν πρόκειται να πάρεις το 5, ε περίμενε να το παίξεις άνετα εκεί. Δεν νομίζω να κάνει τρελή διαφορά πάντως, αν ανυπομονείς και δεν κρατιέσαι τότε πάρτο τώρα.