Ναι, το καταλαβαίνω αυτό, πολλοί το γουστάρουν αυτό όπως κι εσύ, κανένα πρόβλημα.
Για μένα μακριά και αγαπημένοι, αλλά καταλαβαίνω το appeal που βγάζει σε άλλους.
Για το bed of chaos συμφωνώ, ήταν μέρος μιας ευρύτερης προβληματικής και rushed περιοχής, δεν τα ξεχνάμε αυτά. Έχει όμως και αγαπημένα bosses το DS1 σε όλη τη σειρά.
Συνέχεια της όλης φάσης λοιπόν εδω κ 2 βδομάδες, ds2 σε χαλαρούς ρυθμούς κ όσο αντέξουμε…καλα παει μεχρι στιγμής. Παίζω με knight full str κ dex και τα πρώτα bosses πέφτουν σαν χαρτόνια.
Βεβαια θα προτιμούσα κάτι σε range dps καθώς βλέπω οτι ειναι op σε διάφορα βιντεάκια αλλα οκ.
Υποθέτω knight δεν μπορεί μα συνδιάσει κάποιο spell, έτσι;
Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, μετά το 2ο που με δυσκόλεψε σε σημεία αρκετά πιο πολύ απο το πρώτο, το 3ο μέρος φαινεται αρκετά υποσχόμενο. Μου μοιάζει παρα πολύ με bloodborne. Να δούμε πώς θα πάει. Knight με claymore και σφάζουμε χωρίς δισταγμό…!
darklurker έπεσε πολύ αίμα και δάκρυ.
γενικά υπήρξαν αρκετά σημεία που σκεφτόμουν να το παρατήσω, όχι τόσο σε bosses, αλλά κυρίως στο υπόλοιπο gameplay, σε κάποια σημεία απλά δεν γινόταν να το περάσω. κόντεψα να βγάλω αυχενικό απο το σφίξιμο…
το καλό είναι οτι έπαιξαν αρκετές μέρες χαλαρές μέσα στις γιορτές απο τα πάντα, οπότε ασχολήθηκα με το gaming λίγο παραπάνω και βγήκε(ωραια που ειναι να αισθανεσαι οπως παλια…).
τωρα ειμαι στην αρχή του 3, έχω ρίξει μόνο 2 bossakia εύκολα, πολύ smooth μου φαίνονται τα πάντα χειρισμός κινηση μάχες gameplay, ατμόσφαιρα πιό άρρωστη απο τα άλλα 2 και γενικά έχω σκοπό να το ξεζουμίσω.
γενικά περνάω dark souls φάση εδώ και 3 σχεδόν μήνες, δεν ξέρω πως θα καταφέρω να παίξω κάτι άλλο μετά απο αυτά…
Ωραιος φιλε! Darklurker και μενα με ειχε ξεφτιλισει χαχα. δεν ειχα και τα καλυτερα stats για τετοιο boss αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες την ειχα βγαλει.
Ναι ειναι ειναι η καταρα των souls δυστυχως ή ευτυχως. Ο,τι παιξεις μετα τουλαχιστον σε αναλογο υφος φαινεται πολυ υποδεεστερο!
Τα DLC του 2 τα ειχες παιξει??? Επειδη ειναι τρομερα τα συγκεκριμενα.
ερώτηση για τους παλιούς του ds3.
είμαι πριν τον nameless king και μετά στο καπάκι soul of cinder. έχω κάνει τα πάντα μέχρι εκείνο το σημείο, για να μπω dlc θα πρεπει να τους έχω ρίξει πρώτα ή μπορώ να κάνω την ζωή μου λίγο ευκολότερη κάνοντας τους skip για λίγο και να επιστρέψω αργότερα αφού καθαρίσω το περιεχόμενο απο τα 2 dlc?
Τους έκανα skip τελικά και βρέθηκα snowfield, πέφτει καλό ξύλο αλλά δεν μασάμε. Δοκιμάζω με τον knight διάφορα weapons αλλά για κάποιο λόγο καταλήγω πάντα claymore +10 με φουλ strength.
Προχωράμε…
Πάντως να πω την αμαρτία μου περα απο το dlc του bloodborne ολα τα αλλα τα εχω παίξει καπως διεκπεραιωτικα, δεν τα εχω ευχαριστηθεί οσο το core game…
Και επίσης ειναι τα μονα dlc που εγω παίξει γενικότερα περα απο αυτα του mass effect.
Συνεχίζω την παιχνιδάρα και είμαι κοντά στο τέλος.
Πηγαίνω πιο γρήγορα τώρα (η εμπειρία παίζει ρολο) και τώρα ετοιμάζομαι να αντιμετωπίσω ξανά την υπέρτατη θεότητα της τριλογίας.