Πολυ ευκολοτερο μου φανηκε προσωπικα (Το επαιξα μετα απο 1+2).
Εχει ομως ενα τεραστιο αρνητικο. Πρεπει να κανεις farming τα moongrasses που θα καταντησει ενοχλητικη τη διαδικασια πανε-ελα αλλα οκ ειναι ευκολοτερο. Υπαρχει ενα cheat που σε βοηθαει να κανεις εξοικονομηση χρονου με εναν εμπορα στο Nexus. Οταν κανεις storage 1 moon grass, μετα πατας κατι συγκεκριμενο (δεν θυμαμαι ακριβως τσεκαρε στο νετ) σου βγαζει πολλα moon grasses. Εγω απο ενα σημειο και μετα το εκανα αυτο γιατι με ειχε κουρασει παρα πολυ το πανε-ελα απλως για farming. Το βρηκα φουλ χασιμο χρονου. Οποτε οταν το εκανα επαιρνα πανω μου μονο 10 moon grasses και οχι περισσοτερα. Δεν ειχα ομως πουθενα προβλημα στο demon’s souls με εξαιρεση μια πιστα που κλασικα ειναι γεματη με δηλητηριο. Τα bosses ειναι γαματα αλλα εφοσον εχεις ηδη την εμπειρια απο τα προηγουμενα θα τα βγαλεις πανευκολα. Να πω οτι θα προτεινα να παιξεις το original παρα το remake αν μπορεις. Αν οχι οκ πηγαινε με το remake. Περιττο να πω οτι και το demon’s souls ειναι παιχνιδαρα τρελλη.
Ωράίος. Θα το ψάξω. Το ψήνω να για αρχές καλοκαιριού. Σίγουρα θα παίξω το remake γιατι βλέπω οτι τα γραφικά του ειναι επος.
Αυτο το διάστημα παίζω doom eternal. Σφαξιμο μέχρι τέλους. Απιστευτα νοσταλγικό στυλ παιχνιδιού. Η κυριολεκτική έννοια του σωστού βιντεογκέιμ.
Doom Eternal ο,τι πιο αρτιο εχω παιξει σε fps. Αδρεναλινη στο επακρον. Ο,τι επαιξα μετα το Doom Eternal μου φανταζε μια απο τα ιδια.
Παιξε και τα DLC του. Μετρανε ασχημα και βαλανε και νεα mechanics.
Πραγματικα εχω απορια πως μπορει να κανουν το επομενο.
Οσο για Demon’s Souls remake ναι συμφωνω οτι τα γραφικα ειναι επος αλλα ειναι και αυτο που με χαλαει προσωπικα. Το original σου βγαζει μια μουντη μιζερια και σαπιλα και αυτο το στοιχειο εχει εξατμιστει με το remake που το κανανε υπερβολικα κρυσταλλινο και πιο ‘‘παραμυθενιο’’. Ευτυχως ομως δεν αλλοιωθηκε το gameplay κτλ.
Αλλα ακομα και αυτο που αναφερω σχετικα με τα γραφικα ειναι θεμα αισθητικης και γουστου. Οποτε περι ορεξεως εν τελει.
Εγω εβαλα το F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Τρομερη εκπληξη το απολαμβανω τρελλα.
Anor Londo (στο Dark Souls) πόσες ώρες έφαγα σε αυτούς τους knight archers. Περισσότερη από το boss της περιοχής.
Δεν ξέρω…ίσως τελικά ο Darkeater Midir να είναι το όριο μου…
8 χρόνια μετά ζω το ίδιο έργο
Αδιανόητα OP, το πιο δύσκολο boss για εμένα σε όλα τα soulsbornering παιχνίδια, πιο δύσκολος και από την Malenia.
Τουλάχιστον η Malenia είναι εκπληκτική σαν boss, απο τις κορυφαίες στιγμές όλων των παιχνιδιών, ο Midir είναι τραγικός, δεν βγάζει νόημα ο σχεδιασμός του.
δεν εχω αποψη για malenia αλλα Midir είναι οντως απο τα πιο δύσκολα fight και χρονοβόρο τελείως.
αλλά…
συγκριτικά με κάποια bosses απο το ds2 μου φαίνεται παιδικό party…
Αυτό για μένα είναι το δυσκολότερο στοιχείο του βασικά. Χρειάζεται πολλή υπομονή, ακόμα με περιμένει μαζί με τον Slave Knight ώστε να το τελειώσω το ρημάδι το DS3
Darkeater Midir has finally fallen!
Υ.γ Με τόξο μόνο σε όλη τη μάχη, ο μόνος τρόπος που μπορούσα…
Μεγάλο χτικιό και το μόνο σε όλα τα souls που δεν έχω καταφέρει.
Με mage και pestilent mist (και τρεχάλα γύρω γύρω) τον έχω φτάσει στο 1/5 healthbar στην καλύτερη😅. Απλά, δεν…
Παρασκευή, αντίο ζωή.
Εγω Θα το κρατήσω για μετα. Δεν εχω διάθεση για souls αυτη την περίοδο
Έχει 10 bosses λέει…με λίγα λόγια παίζουμε κανονικό παιχνίδι.
Εκανα το λαθος και το ξεκίνησα. Μπεος μονο…
Έχω παίξει λίγες ώρες, είμαι χαμενος στο διάστημα ακόμα…και τρώω ξύλο…
Πρώτα απ’όλα μου πήρε λίγη ώρα να ξαναμπώ στο κλίμα, gameplay, λειτουργίες κτλ μετά από τόσο καιρό.
Τώρα ψάχνομαι στον χάρτη, ακόμα δεν έχω βρει κάποιο boss.
Συνεχίζουμε!
Εγω το ξαναπιασα απο την αρχη πριν κανα διμηνο για να μαι ετοιμος, αλλα τελικα το καψα στην πορεια. Ειμαι καπου στην μεση μετα τον Ρανταν. Δεν ειμαι τελικα για τετοια παιχνιδια. Οχι γτ ειναι δυσκολο. Μια χαρα το χω παει παλι. Απλα για καποιο λογο μου δημιουργει πολυ υπερενταση και τελικα δεν νιωθω οτι βγαινω κερδισμενος απο την εμπειρια. Ξερω οτι μετα απο κανα διμηνο θα με ξαναπιασει η αναγκη να δω τα μερη του και λογικα θα ξανασυνεχισω με σκοπο σε καποια φαση να φτασω και στο dlc.
Ξεκιναω elden ring για πρωτη φορά. Πληρης εκδοση με dlc για ps5.
Καλή μου αρχή.
Αν και ξέρω τι να περιμενω εχοντας παιξει τα souls, για δωστε κανα καλο tip μπας και φαω λιγοτερο ξυλο
Δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγιση. Το YOU DIED δεν το γλυτώνεις
Η φιλοσοφία ίδια είναι και εδώ, οπότε αν έχεις λιώσει με dark souls, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, όσον αφορά το leveling, τα consumables, κτλ.
Καλή αρχή !!!
Έχω μπει στο DLC, για καμιά ωρίτσα, ίσα να πάρω μια γεύση. Είναι υπέροχο το άτιμο !!!