Σορρυ, νομιζα παρακολουθουσες το Τhread του Scream
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=594500&postcount=47
Σορρυ, νομιζα παρακολουθουσες το Τhread του Scream
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=594500&postcount=47
Το έβλεπα το τόπικ αλλα δεν μου παίζουν τα youtube…
SHINEDOWN Singer Says SOUNDGARDEN Reunion Is Coming - June 23, 2009
According to The Pulse of Radio, SHINEDOWN singer Brent Smith spoke with England’s Kerrang! magazine at the Download festival two weekends ago about the possibility of a SOUNDGARDEN reunion. Smith said, “There’s talk of a reuniting of SOUNDGARDEN in the States soon. I know actually someone specific who told me that, who is actually specifically in their organization. Kinda told me that they’re talking about it.”
Kerrang!'s interview with Brent Smith can be viewed below.
An inside source told The Pulse of Radio a couple of months ago that a SOUNDGARDEN reunion tour was in the works for the summer of 2010, and that all four members of the band were tentatively interested.
SOUNDGARDEN broke up in 1997 after a five-album, 12-year career. The group was one of the key acts of the Seattle “grunge” scene and one of its biggest exports, along with NIRVANA, PEARL JAM and ALICE IN CHAINS.
Frontman Chris Cornell recorded three albums with AUDIOSLAVE after SOUNDGARDEN’s demise and has also embarked on a checkered solo career. Drummer Matt Cameron plays in PEARL JAM, while guitarist Kim Thayil and bass player Ben Shepherd have kept lower profiles.
Cameron, Thayil and Shepherd staged a partial reunion at a recent Tom Morello show in Seattle, playing a handful of SOUNDGARDEN songs with Tad Doyle singing.
πηγη blabbermouth
απλα λογος να γινεται…
Listening to: Pearl Jam - Wishlist
via FoxyTunes
Λιγο απιθανο μου φαινεται για την εποχη που αναφερει ειδικα καθως προβλεπεται να ειναι αρκετα απασχολημενοι οι Pearl Jam τοτε αρα και ο Matt Cameron:-k
Όταν ήταν να βγει το Down on the upside έπαιρνα κάθε μέρα σε ένα δισκάδικο και ρώταγα αν ήρθε. Όταν ο μαγαζάτορας είπε ναι έτρεξα. Με ρώτησε “Εσύ είσαι που μας έσπασες τα αρχίδια;” (εντάξει δεν είπε ακριβώς έτσι ο άνθρωπος) Με την πρώτη ακρόαση έπαθα τεράστια πλάκα. Φανταστικός δίσκος. Τώρα ακούω Βadmotorfinger. Tί έπος θεέ μου
Υ.Γ: Το Load μου αρέσει πολύ αλλά δίπλα στο Down on the upside είναι μηδαμινό
ΤΙ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ.
δε ξερω ποιο απο τα down on the upside/superunknown ειναι καλυτερο (κ το badmotor ειναι δισκαρος ΑΛΛΑ ειναι 1/4 κλικ παρακατω) μιας κ στο μυαλο μου τα εχω σαν διδυμα αδερφακια.αν επαιρνα το ενα μαζι μου 8α παρω κ το αλλο.
δεν θα πω αλλα.απλα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που πρεπει να υπαρχουν σε καθε δισκοθηκη που θελει να λεγεται δισκοθηκη.
δυσκολευτηκα τρομερα αλλα τελικα ψηφισα το down on the upside γιατι ειχε τις λιγοτερες ψηφους απο τα 2 κ ειναι το πιο σκοτεινο/70s απο τα 2
ps : boot camp …
ps 2 : μη συγκρινετε ρε κομματια ψυχεδελικης μελωδικης μεγαλειοτητας σαν το black hole sun με κλαψομουνιες τυπου creep - radiohead θα πεσει φωτια να μας καψει
ps 3 : υπαρχει οντως κομματαρα με τιτλο creep αλλα ειναι αυτο απο stone temple pilots
Γιατί δεν ψηφίζει κανείς το Louder Than Love ρε; Μεγάλη δισκάρα επίσης…
Καλύτερο άλμπουμ των Soundgarden θα ήθελα να ήταν το επόμενο. Κριμα ρε Κορνελ…
…έτσι:):!:
Τι να διαλεξω και τι να πω για μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες απο τα '90s.
Ειμαι αναμεσα στο Badmotorfinger και στο Superunknown.Το Down On The Upside δεν με κερδισε ποτε ολοκληρωτικα αν και ειχα ενθουσιαστει οταν βγηκε.(Ακομα θυμαμαι μια δηλωση του Cornell οτι στο Ty Cobb χρησιμοποιησαν μαντολινα για να του βγαλουν την πανκια! )
Μαλλον θα διαλεξω το δευτερο… Αν και τα Outshined, Jesus Christ Pose,Rusty Cage,Room a Thousand Years Wide (πω πω τι κομματαρες! ) και καμποσα ακομα με στοιχειωνουν και δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι αυτος ο καλυτερος δισκος τους.
Αλλα θυμαμαι οτι στο Supernunknown (αν δεν με απατα η μνημη μου το Metal Hammer του ειχε βαλει 6, τοσα ηξεραν τοσα ελεγαν), συνεχεια ανακαλυπτα καινουργια πραγματα.
Κορυφαια μπαντα που μας αφησε στο ζενιθ της και μας στερισε ετσι την συναυλια που ειχαν κλεισει για το καλοκαιρι του 1997 στο πρωτο ουσιαστικα Rockwave.( το 1996 λεγοταν Rock of Gods).
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
[SIZE=“6”]ΚΛΑΙΜΕ[/SIZE] 8O
Αν είναι σαν το re-union FNM, καλοδεχούμενο.
Ο Κορνέλ με τον πάτο που έπιασε πρέπει να καλοφτιάχτηκε τώρα.
nothing to say
:yahoo::yahoo:
Τσιμπιέμαι και ναι είμαι ξύπνιος.
Μάλιστα.
Alice In Chains, RATM, Faith No More και τώρα Soundgarden.
Λες να αναστηθεί κι ο Cobain όπου νάναι?
Καλή Χρονιά!
Δακρυα συγκίνησης…το καλυτερο νεο που θα μπορουσε να ανοιξει την δεκαετια που μολις μπηκε…καλη χρονιά σε ολους/ες…