Soundgarden

*αμει και δερνει το Black Rain.
Μπορω να ξαναγινω 18 και να ακουω Soundgarden στο walk man (αφου εχω διαλυσει απο το αλεπαλληλα rec το διπλο κασσετοφωνο) μου και να νομιζω οτι θα εκραγουν τα μεσα και τα εξω μου ?
Οι Soundgarden απλα μας αποδεικνυουν για αλλη μια φορα ποσο σπουδαια μπαντα ηταν.

Το Black Rain είναι εκπληκτικό, κάτι που απορέει φυσικά και από την αύρα του Badmotorfinger όπως είναι λογικό. Αν κατάφερναν και έγραφαν τέτοια μουσική σε υποτιθέμενο επερχόμενο άλμπουμ, θα άγγιζαν το τέλειο.

το black rain δεν ειναι μισοαφημενο κομματι απο τα badmotorfinger sessions ?

αν ναι να μην εχουμε αυταπατες…

ενα νοστιμο κομματι που εμεινε απο τη χθεσινη πιτσα δεν εγγυαται ενα λουκουλειο γευμα αυριο…

Γεια σου ρε άνθρωπα με τα αποφθέγματά σου! :smiley:

Το Black Rain όντως προέρχεται από τα sessions του Badmotorfinger, αλλά μας έκανε να βλέπουμε (τελε)φαντάσματα.

Σκεφτείτε ένα νέο album κοντά σε αυτό τον ήχο, αν και πραγματικά ο ήχος που θα ήθελα να ακούσω από αυτούς σήμερα βρίσκεται στο Down On The Upside, οχι επειδή είναι καλύτερο, πιο αγαπημένο ή κάτι τέτοιο, αλλά διότι είναι ο δίσκος που περιέχει μουσική ωριμότητα και αυτή θέλω να εκλάβω από τους Soundgarden.

Can’t stutter when you’re talking with your eyes.

Ξέρουμε αν θα κάνουν νέο album?

Υ.Γ: Όταν μου είπε ένα φίλος ότι διαλύθηκαν του είπα ότι ήταν τεράστια ζημιά για τη μουσική. Οι Soundgarden τότε ήταν το κορυφαίο ροκ group και είχαν πάρα πολλά να δώσουν. Σήμερα φυσικά δεν πιστεύω ότι έχουν να δώσουν κάτι…

Ποτέ δεν μπορείς να το πεις αυτό με σιγουριά (βλέπε Alice In Chains - το ιδανικότερο παράδειγμα!) :wink:

Aυτο ακριβως!!!:wink:

Mε σιγουριά δεν το λέω. Σχεδόν σιγουριά :slight_smile: Το Alice in chains πολύ καλό αλλά βέβαια δεν συγκρίνεται με τα παλιά τους. Μακάρι και οι Soundgarden να κάνουν έστω κάτι ανάλογο

http://www.rocking.gr/news/Pleon_kai_episima_Oi_Soundgarden_douleuoun_panw_se_neo_uliko/8867/

Eξαιρετικα νεα! Οχι γιατι πιστευω οτι απαραιτητα οτι βγαλουν θα ειναι καλο, απλα επειδη αν βγει νεος δισκος θα κανουν και περιοδεια…

Εμένα είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα ever, αυτό που με νοιάζει είναι η περιοδεία.

Μολις τσιμπησα το live cd

Καλο.

Άν βγάλουν κάτι καινούριο θα προτιμούσα να είναι πιό κοντά στον ήχο του Superunknown παρά στο Down On The Upside π.χ. Άν βέβαια υπάρχει η προοπτική προσέγγισης Badmotorfinger δεν το συζητάμε… :roll:

(τα πιό πίσω δεν τα αναφέρω καν - θεωρώ δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να το πάνε προς τα κει)

Δεν ελπίζω σε καλό δίσκο

Να ελπίσεις! Θέλω το grunge μου πίσω! :stuck_out_tongue:

Δεν έχουμε ανάγκη από δίσκο, από συναυλίες έχουμε ανάγκη. Άντε, να έρθουν Ευρώπη και να έρθουν και Ελλάδα για να δει ο Cornell τα πεθερικά του και την κουμπάρα του τη Βίσση :D!

…και ντουετάκι “Black Hole Sun” ? :wink:

Κανένα ντουέτο, του επιτρέπουμε να την έχει κουμπάρα αλλά αν την ανεβάσει στη σκηνή δίπλα στον Kim, τον Ben και τον Matt θα φάει ντομάτες, εγώ ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο θα βάλλω :lol:!

Μπορεί να σε προλάβω - μη με υποτιμάς :wink:

[SPOILER]Spam τέλος. Πάμε για τη μπάντα τώρα :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

To ive i5 απροσδοκητα καλο …

Μάλιστα. Με βάζετε στο τριπάκι τώρα.