South Park VS. Family Guy

ξέρω ότι για πολλούς από εσάς δεν υπάρχει καν δίλημμα, για μένα όμως υπάρχει και είπα να κάνω ένα μικρό δημοψήφισμα.

Ων τεράστιος φαν South Park και ιδιαίτερα των Eric Theodor Cartmann, Randy Marsh και φυσικά του τρισμέγιστου Chef, ένιωσα την πίστη μου κάπως να κλονίζεται όταν αντιμετώπισα το φαινόμενο που λέγεται Peter Griffin…

για πείτε

Futurama>Family Guy>South Park

Οπότε, εν προκειμένω Family Guy, αν και ο Σεθ κρατάει πια τα καλά του για American Dad.

Ε λογικά το South Park θα υπερισχύσει αλλά είμαστε die hard family guy fans αν και η καινούρια σεζόν είναι σκατά, μεγάλη απογοήτευση.

Πρωτα εμαθα το south park αλλα μονο απτη ταινια και λιγα επισοδεια.
Μετα εκαψα φαμιλυ και το λατρεψα πραγματικα αλλα τελειώνοντας τη παρακολουθηση ολων των σαιζον south park μπορω να διαλεξω με ευκολια

Γενικα υπαρχει στορυ στο 90% των επισοδειων,ενω στο φαμιλυ στο 10%,ασκει καλυτερη κριτικη και βγαζει πιο πολυ γελιο συνολικα.
Το φαμιλυ γκαι στηριζεται στις θεικες random σκηνες που οι περισσοτερες γαμανε αλλα συνολικα υστερει,όντας σε μεγαλο ποσοστο αντιγραφη απο σιμπσονς.
Για περισσοτερα σας παραπεμπουμε στο cartoon wars sp επισοδειο 8)

Ε, κάτι λείπει απο δω.

[SPOILER]SIMPSONS και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν (και θα ακολουθούν). Κανένας δε μπορεί να συναγωνιστεί τον Hοmer, κανένας![/SPOILER]

Κατα τ’ άλλα όσοι διαβάζουν το σχετικό θρεντ ξέρουν καλά οτι είμαι South Park φαν, οτι δηλώνω οπαδός του “Cartoon Wars” episode (με την γνωστή κόντρα με το Family Guy), και οτι παίζει να έχω δει το κάθε επεισόδιο καμιά 60αριά φορές τα τελευταία δύο χρόνια.

Πάντως το Family Guy δεν το κατέχω και τόσο ομολογώ, λίγα μόνο επεισόδια έχω δει.

εδιτ. Keeper, κάνε ένα resize παρακαλώ στην εικόνα και πόσταρε την πάλι.

Ριχνω την ψηφο μου ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΗΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

τρελο ντερμπυ μεχρι τωρα

εγω δεν ξερω ακομα, το σκεφτομαι

το τοπικ ειναι μοναχα ο,τι λεει, μην μπλεκετε αλλες σειρες

συγκρουση γιγαντων stewie vs. cartmann :stuck_out_tongue:

Family Guy έχω παρακολουθήσει αποσπασματικά και ενώ δεν είναι κακό, το ψιλοβαριέμαι.

Το South Park είναι ιδέα και στάση ζωής. Οπότε…


υπερβολικα εξυπνη σειρα! ειχα καει πριν καιρο αλλα τωρα σταματησα γιατι δεν εχω ελληνικους υποτιτλους #-o

κανενα διλλημα ομως!!αν και το sp μας εχει απογοητευσει τις τελευταιες σεζον…δεν συγκρινεται το χιουμορ του με το ανυπαρκτο του φαμυλι γκεη…ποιο κρυοκωλο και απο τον κωλο του ice man

απο την κατα τ’αλλα αθλιοτητα εξαιρειται ο στουι που θελω κ γω να κυβερνησει τον κοζμο καποτε(α…και ο σκυλος…αυτοι μονο ομως.τελος)

South park

BTW American Dad>Family Guy

Ετσι ο Μακιντος κανει τη σωστη προπαγανδα στο θεμα…Σαουθ ασυζητητι αν και οντως μετα την 7-8 σεζον επεσε πολυ και αλλαξε αρκετα χαρακτηρα…

Πραγματικά θέλει μικροσκόπιο για να το δεις!

Νταξ υπάρχει σύγκριση;

Το χιούμορ του South Park είναι κλάσεις ανώτερο.

Αδυνατώ να περιγράψω με λόγιατο πόσο μεγάλο θεωρώ το South Park.

Και ό,τι είπε (ή μάλλον έδειξε) ο Μacintosh για τον τελειότερο φανταστικό χαρακτήρα έβερ. Καλός και ο Χόμερ αλλά ο Καρτμαν είναι εικόνισμα για όσους θα θέλαμε να’μαστε τόσο πολιτικά ανορθόδοξοι σε μια άλλη πραγματικότητα.

Και για όσους λένε ότι έπεσε το South Park, μετά απ’την 8η σεζόν, την ενδέκατη την θεωρείτε έστω μέτρια ξέρω’γω;

E τα χουμε ξαναπεί άπειρες φορές αυτά, με επεισόδια όπως Guitar Queer-o, Cartman Sucks, Night of the Living Homeless, More Crap & Imaginationland την 11 οι φυσιολογικοί άνθρωποι τη θεωρούν [I]τουλάχιστον[/I] καλή.

Είπα φυσιολογικοί άνθρωποι, δε μας βλέπει τώρα και ο αμπαλότερος των άμπαλων (είναι στρατό) επομένως εκφράζομαι ελεύθερα. :stuck_out_tongue:

Ρε καμμένε, αν πέσει κανάς σέρβερ με όλες αυτές τις φωτό, θα ξέρουμε και τι έφταιξε επιτέλους. Ο κώλος του Καρτμαν είναι πολύ βαρύς για το φόρουμ.