Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30 στο MTV!!
κι επίσης στο http://www.southparkstudios.com/
Έχοντας τελειώσει και τη σήζον 10, έχω να πω απλά πως καταθέτω τα σέβη μου. Ήταν μια απο τις καλύτερες seasons. Ειδικά το επεισόδιο με την παρωδία του WoW ήταν απίστευτο, δικαίως βραβεύτηκε, πραγματικά ένα απο τα κορυφαία ΣΠ και ορισμός εφυούς κινουμένου σχεδίου… Απο κοντά και τα φοβερά Cartoon Wars, τα επεισόδια που ο Κάρτμαν πάει στο αθειστικό μέλλον και το οικολογικό που ο Kyle μετακομίζει στο San Fransico.
Στο καπάκι είδα και το Kyle sucks Cartman’s Balls (Imaginationland, κοινώς), στην εκδοχή της ταινίας. Εντάξει, τι να πω. ΕΠΟΣ. Προσκυνώ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, κάπου εδώ ξεκινάει και η κατρακύλα, όπου πέφτει η ποιότητα των επεισοδίων υποτίθεται… για να δούμε. Γιατί ως τώρα το ένα είναι καλύτερο απο το άλλο.
Και πάλι, το ότι έγιναν 10 (συν) κορυφαίες σήζον δεν είναι λίγο. Να θυμίσω πως στους Simpsons υπήρξε μια παρακμή γύρω στη σήζον 10, που κράτησε τέσσερις σχεδόν seasons! Κάπου στην 15 άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους πάλι (τώρα πρέπει να βρίσκονται στη 19!)
Αν δεν κάνω λάθος μόλις τελείωσε η 21η.Δεν είμαι σίγουρος.
Όσο για το Southpark δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Και οι 11 season είναι αρκετά καλή, τουλάχιστον εμένα μου άρεσε.
Όπως είχα πει την 12η είδα ελάχιστα επεισόδια ολόκληρα και όπου να ναι θα αρχίσω και την 13η.
Now playing: John Williams - Enter Lord Vader
via FoxyTunes
Η 11η εχει το Canada on strike το οποιο θεριζει, οπως και το overlogging
Mack, τα επεισόδια που λες βρίσκονται στην 12.
Όσο αφορά εμένα, τελειωσα και την παρακολούθηση της 11ης και μπορώ να πω πως ως τώρα καμία παρακμή δε διέκρινα… Δύο επεισόδια απο όλη τη σεζον δε μου άρεσαν, όλα τα υπόλοιπα τα βρήκα απο πολύ καλά ως κορυφαία. Μη μου πείτε πως δεν κορυφαία καφρίλα αυτό με την μεγαλύτεrη κουράδα? Ή πως δεν είχαν τρελό γέλιο αυτό με τις ψείρες (ειδικά το φινάλε με την Αντζελίνα Τζολί…), ή το πασχαλινό με τον Πέτρο-κουνέλι, ή εκείνο που ο Καρτμαν είχε σύνδρομο Turet? Ή αυτό με τους άστεγους αλα νύχτα των ζωντανών νεκρών! Ή το Guitar Hero. Για να μην αναφερθώ ξανά στο Imaginationland που ανήκει σε αυτή τη σήζον.
Με λίγα λόγια, άλλη μια φοβερή στην πλειοψηφία των επεισοδίων σήζον του ΣΠ… Και πάμε στην επόμενη…
Μπουρδα το σημερινο
πω ρε πουστη…το εχουνε γαμησει το θεμα στη 13…πολυ ανεμπνευστα…whyyyyy!!!
Το μονο ωραιο στο τελευταιο episode ειναι οτι σατυριζει την επικαιροτητα… μεχρι εκει ομως.
δε μαρεσε :S
To περίμενα χειρότερο με αυτά που λέγατε αλλά εντάξει, καλό μου φάνηκε. Σίγουρα δεν είναι αστείο όσο τα πρώτα αλλά δεν ήταν και τόσο χάλια!:-s
H 11η είναι ίσως η καλύτερη ever ΙΜΟ. Τώρα βλέπω τη 13η και δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε…
από δω το πάμε από κει το πάμε για τον Ιάσωνα μιλάμε συνέχεια…:lol::lol::lol::lol:
Now playing: Blind Guardian - Somewhere Far Beyond
via FoxyTunes
Βράδυ απο κείνα που βαριέσαι. Τι να κάνω λοιπόν, ας κάνω μια αναδρομή στα αγαπημένα μου επεισόδια του SP. Θα προσπαθήσω να πω τα 20 αγαπημένα μου, απ’ όλες τις season.
Λοιπόν:
Two Guys Naked In A Hot Tub (s3)
Chinpokomon (s3)
Do The Handicapped Go To Hell (s4)
The Wacky Molestation Adventure (s4)
Scott Tenorman Must Die (s5) (ίσως η κορυφαία στιγμή του Καρτμαν)
Professor Chaos (s6)
Red Hot Catholic Love (s6) (καφρίλα)
Child Abduction Is Not Funny (s6)
The Return Of The Fellowship Of The Ring (s6)
Toilet Paper (s7)
I’m A Little Bit Country (s7)
Casa Bonita (s7)
The Passion Of The Jew (s8 ) (άλλη μια κορυφαία στιγμή του Καρτμαν)
Goobacks (s8 )
Somenthing Wall-Mart This Way Comes (s8 )
The Death Of Eric Cartman (s9)
Two Days Before The Day After Tommorow (s9)
Ginger Kids (s9)
Make Love Not Warcraft (s10)
Cartman Sucks (s11)
Night Of The Living Homeless (s11)
More Crap (s11)
Imaginationland (s11)
Guitar Queer-O (s11)
Over-Logging (s12)
The Coon (s13)
Πφ, βγήκαν πάνω απο 20 τελικά…
M’ αυτά και μ’ αυτά, η σήζον 11 συγκεντρώνει τα περισσότερα αγαπημένα απο μένα ως τώρα…
I’m A Little Bit Country (s7)
Red Hot Catholic Love (s6) (καφρίλα)
Do The Handicapped Go To Hell (s4)
Επηηηηη
Φανατική κ γω του SP, αγαπημένα επεισόδια ξεχωρίζω 2:
Cow Days και Chickenlover
H 13η season τεράστια απογοήτευση, περιμένουμε καλύτερα φέτος…
Τον Οκτώβρη θα προβληθεί η συνέχεια της 13ης, δηλαδη εχει συνεχεια η απογοήτευση:p
:thumbup::thumbup:
DUR TUK TUR TUR .Α και chaaaaaaaaaaaaaaaaaaange.Κορυφαιες στιγμες νομιζω.Μαζι με τον θανατο του Τενορμαν
Ποιο episode ηταν ετουτο?
ρε ξερει κανεις που μπορω να την βρω???
Ή απο τορεντ