South Park

Πάντως εγώ που συνεχίζω την 8η σεζόν έχω να πω πως είναι απο τις καλύτερες ως τώρα… Τα επεισόδια με το Michael Jackson, το Wall Mart και το φοβερό με τους μετανάστες απο το μέλλον ήταν απλά τέλεια!

Ο Μπάτερς είναι ο κλασικός χαρακτήρας-αιώνιο θύμα, που γι’ αυτό τον λόγο σου ξυπνάει μια συμπάθεια. Κάτι αντίστοιχο ίσως με το Κογιότ (απο άποψη θυματοπόιησης). Πιστεύω γι’ αυτό αρέσει και ο Κένυ πολύ. Δε μιλάει πολύ, είναι χαριτωμένος με την κουκούλα και όλα, σαν αρκουδάκι ένα πράγμα, πεθαίνει και κάθε τρεις και λίγο. Πως να μη γίνει συμπαθής στον κόσμο.

H 8η ειναι απο τις τελευταιες καλες…εχει και το τελευταιο που ειναι απαιχτο…απο κει και μετα,μιση σεζον καλη και η αλλη μιση χαλια,μεχρι την προτελευταια και την τωρινη,που δεν βλεπονται…

Ωχ…

βεβαια τωρα που σε προετοιμασα για τα χειροτερα,οταν φτασουν ισως να μην σου φανουν εν τελη τοσο τραγικα,οπωτε…cheers!!!:D:D:D

Χαχα, τώρα μάλιστα… :stuck_out_tongue:

Δε βαριέσαι, σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια γαμάτα ανάμεσα τους, επομένως δε χάνουμε και τίποτα! (έτσι κι αλλιώς θα τα βλεπα ολα, χοχο)

Αν σου πω οτι το Coon ηταν το μονο που δεν μαρεσε?

Παντως οσον αφορα τις αλλαγες που εχουν κανει σε σχεση με τα πρωτα, σκεψου λιγο…

Κανουν αυτο το πραγμα 13 χρονια…Εσυ δεν θα βαριοσουν αν εφτιαχνες επεισοδια στο ιδιο μοτιβο επι δεκαετια και βαλε?

Εγω το βλεπω απο την οπτικη οτι κανουν αυτο που θελουν.Αν θελουν μπορουν πολυ ανετα να κανουν ενα επεισοδιο με τις κλασικες ατακες ‘screw you guys’, τον Κενυ να πεθαινει, τον Σταν να ξερναει κλπ κλπ και να χαρουμε ολοι.
Αλλα θα ειναι αναμασημα.

Η 12η σεζον ηταν οντως αισχρη, αλλα ειναι μια σειρα, δεν γινεται να πηγαινει τρενο, καπου θα κανει κοιλια.
Μεχρι στιγμης η 13η για μενα τα παει καλα.Ξεπερναει 12η και 11η και αν συνεχισει ανοδικα θα εχω ελπιδες και για τις ερχομενες σεζον.

Ναι ρε,καταλαβαινω τι λες και συμφωνω μαλιστα,πως ουτε εμενα μου αρεσει το αναμασημα…απλα,ειμαι της λογικης του οτι οταν στερεψει η εμπνευση(δεν τους εχω ικανους πια να κανουν ενα επεισοδιο με τα παραπανω κλασσικα που λες…),το τελειωνεις…με κουραζει η ολη μανια που πιανει τους παντες,του να σατυριζουν προσωπα,καταστασεις και ταινιες,οταν δεν εχουν κατι να πουν…και στο how i met your mother,ιδια φαση,τελειωνουν οι ιδεες,δωστου σατυρα…το πιο ευκολο πραμα που μπορει να κανει κανεις,ειναι σατυρα των παραπανω σημερα…το να κανει ομως κωμωδια καθαρη με ιχνη σατυρας,οπως οι πρωτες σεζον,δυσκολο…το major boobage,πως το λεγαν,ειναι απο τα αγαπημενα μου επεισοδια,παρολο που προερχεται απο την πιο αθλια σεζον τους…κι ομως,καποιος που δεν εχει δει το heavy metal,δεν θα πιασει το αστειο και τον χαβαλε…ετσι εχει καταντησει ολη η σειρα…τεσπα,ναι,οντως,13 χρονια ειναι πολλα,και οι simpsons καναν κοιλια και ολοι κανουν,μετα απο τοσο καιρο…ελπιζω σε βελτιωση και σε μια πιο εμπνευσμενη συνεχεια…:slight_smile:

Υ.γ κοιτα,αυτο πχ με το μικυ,οκ,γελασα…απλα με ενοχλει που καναν μια τεραστια στροφη στο υφος της σειρας και αρχισαν να περνανε κ καλα μηνυματα και νοηματα και βλακειες,που τα μισα ειναι και βλακωδη…

Μηνυματα παντα περναγανε, ακομα και στις πρωτες σεζον…μην ξεχνας την κλασικη τοτε φραση ‘you know guys, i learnt somethin today’ :stuck_out_tongue:

Στις τελευταιες σεζον δυστυχως δεν ξεχωριζω επεισοδια αλλα στιγμες μονο…:frowning:

ναι,αλλα οχι με τοσο διδακτισμο,οσο κανουν τωρα,ωρες ωρες…(αν και τα μυνηματα των πρωτων,ειχαν γελιο,πεταγονταν καμια καλη καφριλα μετα κτλ…)

αυτο ακριβως,μαλλον το εθεσες πιο σωστα απο μενα σε μια μονο γραμμη…

μετριο το τελευταιο!!!

Πάντως αυτή η φράση μου έχει λείψει…
Το τελευταίο ήταν μέτριο και συμφωνώ με τον Lupin ότι πιο πολύ από όλα μου άρεσε το the coooon…:lol:
Έχει χάσει λίγο το χιούμορ της η σειρά σε σχέση με τις αρχές αλλά το βρίσκω φυσιολογικό.

dark times…

Πιστεύω πως για το καλό της εκπομπής έπρεπε να είχαν σταματήσει στην 11 season.Αναξάρτητα από συμβόλαια και όλα αυτά.
Στην 12 season πρέπει να είδα ολόκληρα 2 επεισόδια, τα υπόλοιπα τελείως μα τελείως βαρετά…

Now playing: Flogging Molly - Black Friday Rule
via FoxyTunes

στην δωδεκατη αυτα που μου αρεσαν πολυ ητανε

αυτο με το ιντερνετ
αυτο που μαστουρωνανε με το κατουρο γατας
το 2πλο επεισοδειο με τις περουβιαν φλουτ μπαντς
αυτο με τον μπαρακ ομπαμα
και λιγο λιγοτερο αυτο με την μπριτνευ και αυτο που σατυριζανε το νεο ιντιανα τζοουνς

αυτά ήταν τα 2 που είδα.:D, που πιστεύω ήταν και τα καλύτερα.Ειδικά αυτό με το Ιντερνετ.
Αυτό με το Μπάρακ το έφτασα μέχρι το 15λεπτο
Για τα υπόλοιπα κάτω από 10λεπτο

Now playing: Three Days Grace - I Hate Everything About You
via FoxyTunes

Απο 12η αυτο με τον Καναδα τα σπασε ολα

Im not your buddy friend

im not your friend buddy…

:lol::lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Im not your buddy guy

Im not your guy buddy !

Ρε μίζεροι, το επεισόδιο πριν 2-3 βδομάδες με την οικονομική κρίση τα έσπασε όλα. Από τα καλύτερα.