South Park

^αν μου έχουν μείνει 2-3 επισόδεια στο μυαλό από την 7η σαιζόν, τα συμπεριέλαβε στη λίστα της η ellanor όλα :slight_smile:

κορυφαία επίσης “the death of eric cartman”, “best friends forever”, “marjorine” κλπ κλπ κλπ

By far, το καλύτερο επεισόδιο Southpark είναι αυτο της 9ης season με τίτλο"Die Hippie, Die"…
απλά δεν υπάρχει!:bow::bow:

Now playing: Streetlight Manifesto - Kristina She Don’t Know I Exist
via FoxyTunes

Μην ευνουχιζεις κοσμο!

Το καλυτερο επισοδ ειναι αυτο που χεζει ο Καρτμαν απο το στομα

^Αυτό που λες είναι σιχαμένο!:stuck_out_tongue:
Εγώ πάντως τα βλέπω από εδώ http://www.southparkstudios.com/episodes/ και χωρίς υπότιτλους!
Βαριέμαι να τα κατεβάζω…

Είναι σιχαμένο ρε συ!Πραγματικά ελεεινό επεισόδιο!:expressionless:

Γιατί καλέ, αχ. Δε μου πάει το γυναικείο? * γκέι εμότικον που σηκώνει με νάζι το χέρι *

Ωπ! Δε το ξερα. Μια που κάνουν 10 αιώνες να κατέβουν, θα το τσεκάρω, μια που σήμερα το βράδυ δεν έχω να δω κάποιο νέο επεισόδιο να με νανουρίσει γλυκά. :stuck_out_tongue:

Κι όμως, είχε τρελό γέλιο. Και κοινωνικό μήνυμα. Εκείνο που εμένα με είχε αηδιάσει λίγο ήταν αυτό με το ποντίκι που χώθηκε στον κώλο εκείνου του γκέι. :stuck_out_tongue:

εδιτ. Είδα την εικόνα πάνω και μόλις φαντάστηκα τον Μακ να χέζει απο το στόμα όλα αυτά τα βρώμικα που τρώει.

Τα πιο σιχαμένα είναι αυτά τα επεισόδια, ειδικά αυτά με τον Mr. Hankey!Ούτε εγώ ήξερα ότι μπορείς να τα δεις με streaming…καλή φάση.

Now playing: Streetlight Manifesto - What A Wicked Gang Are We
via FoxyTunes

Ήδη ξεκίνησα να βλέπω ΣΠ με τον νέο τρόπο. Μέχρι να κατέβουν καληνύχτα.

Έχοντας δει 3 επεισόδια απο την σήζον 8, έχω να πω τα εξής.

Το επεισόδιο με τις άνιμε/νίντζα μεταμορφώσεις ήταν φοβερό μεν σαν ιδέα, αλλά αυτή η υπερβολική βία απέναντι στον Μπάτερς με ενόχλησε. Μπορώ να βλέπω ένα σωρό καφρίλες, αλλά τόση πια κακοποίηση ενός χαρακτήρα (και πειστική κιόλας, με τα κλάματα και όλα), δε ξέρω, κάτι δε μου έκατσε καλά. Αυτό το επεισόδιο πάντως θεωρείται γενικά ένα απο τοπ όλων τω εποχών στο ΣΠ, απο ψηφοφορίες και τέτοια. Πάντως είχε ωραίο γύρισμα και νόημα στο τέλος.

Το επεισόδιο πάλι με τα Πάθη του Χριστού και τους Εβραίους ήταν τέλειο! Και ναι, ήταν επιτέλους αυτό με τον Κάρτμαν-Χίτλερ, που καιρό ήθελα να δω αλλά δεν ήξερα ποιό είναι. Οι σκηνές με ρτον Χίτλερ απο τις τοπ-5 ίσως που έχω δει ως τώρα στο ΣΠ…

Το τρίτο ήταν αυτό με τους αντίπαλους χορούς, που βρήκα εξίσου πολύ καλό (μα τι τέλος ήταν αυτό!!!).

Και συνεχίζουμε…

^δεν ξέρω γιατί αλλά ο Μπάτερς μου αρέσει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας… Μια φορά πάντως θέλω να τον δω να βγαίνει από πάνω… :lol:

Ναι ! Give Professor Chaos παντοδυναμια !

Φαντάζεστε ένα επεισόδιο όπου κατά λάθος ο professor chaos θα κατακτούσε όλη τη Γη??? :lol::lol:

Νεο επεισοδιο σημερα…Terrance n Phillip ρε!

http://www.sinlesslinks.com/TV-Series/south-park/ για γρήγορα αποτελέσματα…

η http://www.southparkstudios.com/ για απλα κ HD πραγματα :wink:

Τραγικα ηλιθιο το σημερινο…αναρωτιεμαι αν τα βλεπουν πριν τα προβαλλουν…

true story

Απο τα 4 φετινα ποιο σαρεσει πιο πολυ?

βλαμμένο επεισόδιο το 4ο… η μόνη σκηνή που άξιζε ήταν στην αρχή, το “mad scientist laugh” του butters ενώ μάλιστα κρατούσε βιβλίο φυσικής… Πάμε ρε Μπάτερς μπας και κατακτήσεις τον κόσμο κάποτε…

the coon,αν και αυτο,αμα δεν ημουν και comic geek δεν θα μου αρεσε ιδιαιτερα…το κραζω συνεχεια ε?:p:lol:…ε,δεν μπορω,αμα μου βγαζουν τετοιες βλακειες…δλδ οκ,αλλαξαν το χιουμορ τους,το εκαναν παρωδια ταινιων και γεγονοτων,τις τελευταιες σεζονκτλ και ξεχασαν τις ατακες,την ωραια καφριλα(και οχι τις σημερινες μλκιες) και τους χαρακτηρες…τσατιζομαι γτ ημουν τοσο φανατικος με τη σειρα,που δεν παει αλλο,το εβλεπα απο τοτε που πρωτοεβαλα dsl δλδ και ξενερωνω τη ζωη μου,να το βλεπω να ξεφτιζει τοσο…στην αλλη την υπερμπουρδα με την οικονομια,ειχανε και αποψη κιολας,με αυτη την ηλιθιοτητα με τη κοτα…ελεος…τεσπα,για να μην το τραβηξω με το κραξιμο,θα ξαναπω,πως τα επισοδεια,εχουν διαθεση πλακας και χαβαλε,αλλα δεν ειναι αστεια…και οταν επιπλεον μπλεκουν τα ηλιθια ηθικομ@λ@κιστικα μηνυματα της πλακας και την γελοια αποψη τους περι του κοσμου μεσα,ε,αστο τοτε…παντως το σημερινο,ηταν μακραν το χειροτερο απο τα 4…και απο τα χειροτερα εβερ…ααχ,καλες εποχες σκοτ τενορμαν και cat orgy…