Μολις ειδα το νεο επισοουδ.
Γαματο!Ο Κεννυ δινει ρεστα, οντας πρωταγωνιστης μετα απο πολλαααααααααα επεισοδια
Μολις ειδα το νεο επισοουδ.
Γαματο!Ο Κεννυ δινει ρεστα, οντας πρωταγωνιστης μετα απο πολλαααααααααα επεισοδια
Το είδα και εγώ εχθές!τα έσπασε (αν και είμαι φαν του Grey’s Anatomy :p)!Επιτέλους επέστρεψε ο Kenny (το τέλος ειδικά ήταν όλα τα λεφτά) και ελπίζω να αποκτήσει πάλι τον παλιό καλό του ρόλο!
Το επόμενο πότε θα είναι?
Παλι την Πεμπτη
hmm a ring that says you’ll be together but not have sex. Isn’t that a wedding ring?
τριπλό ban τώρα!![-X[-X[-X
Εγώ τώρα είμαι στο 11 κύκλο ακόμα.Έχω να δω ακόμα μερικά επεισόδια για να πάω στον 12.Αν και από ότι διαβάζω δεν είναι και ο καλύτερος κύκλος,αλλά δεν πειράζει.Αγαπάμε South Park!και δεν ξεχνάμε:The Are Not People,They Are Hippies!
Now playing: Three Days Grace - It’s All Over
via FoxyTunes
Mη μου σχολιάζεις το Grey’s Anatomy!Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές![-X
Btw η ατάκα “They Are Not People,They Are Hippies!” είναι κλασική!:lol:
-Ken, your girlfriend is a dirty slut…
-Yahooooo!!
εε τότε δεν έχεις και επίσημα γούστο![-X[-X
Now playing: The Gaslight Anthem - The Patient Ferris Wheel
via FoxyTunes
Πολύ γέλιο αυτή η σκηνή :lol:
ηλιθιο επισοδειο με κλασσικο ‘‘ηθικο διδαγμα’’ και μλκιες στο τελος παλι…αφου αποφασισουν σε τι κοινο θελουν να απευθυνθουν,ελπιζω να ειναι και η τελευταια τους σεζον αυτη και να μην το ξεφτυλιζουν αλλο…
Δυστυχώς έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2011.
Νεο επεισοδιο σημερα.Καλο ηταν, θίγει επικαιρο θεμα, περναει κλασικα καποια μηνυματα και τον Καρτμαν να τα χωνει στον Κα’ιλ:lol:
They took our joooobs!
μλκιουλα μου φανηκε και το σημερινο…:(…το κακο ειναι,πως ενω εχουν μια καλη διαθεση,σατυρας,παρωδιας κτλ,δεν ειναι αστεια…λειπει δλδ το αστειο καθαρα μερος,η πλακα…και ελεος,για αλλη μια φορα,με τα μηνυματα και τις μπουρδες…
μια χαρα το χτεσινο μαρεσε πολυ, εξυπνο αν και δεν ειχε τοσο γελιο…καλα παει η 13η σεζον μεχρι τωρα…πολυυυυ καλυτερη απο την 12η…
who is the coon??
They took are joooooooobs
tk r jbs
:lol:
΄Η το αλλο με τις τραπεζες που τους κλεβαν τα χρηματα
Aaaaaaaaaaand its gone
χαχαχαχα!επική ατάκα!
αυτό ήταν ωραίο επεισόδιο!το τελευταίο δε με ενθουσίασε τόσο…
Ύστερα απο ένα μεγάλο μάλλον διάλειμμα, συνεχίζω ξανά την εκτενή παρακολούθηση όλων των season του ΣΠ… Τώρα βρίσκομαι στην 8 και μπορώ να πω πως πάει απο το καλό στο καλύτερο, δεν έχει κάνει καμία κοιλιά ως τώρα!
Στην 7 σεζόν επεισόδια όπως το Casa Bonita, το Toilet Paper (προσκυνώ), αυτό με την αμερικάνικη ιστορία, αυτό που είχαν γίνει ντετέκτιβ, εκείνο που παράτησε τον Stan η γκόμενα και αυτό με το christian rock group του Καρτμαν είναι ΕΠΗ!
Βρε παιδιά την 8 και 9 season από που τις κατεβάσατε(αν το έχετε κάνει.)?
Έχω υπότιτλους, αλλά είναι ασυγχρόνιστοι …καμια βοήθεια??
Now playing: Streetlight Manifesto - Somewhere In The Between
via FoxyTunes
Tsk tsk, ντροπή. [-X
τα κατεβάζω χωρίς υπότιτλους. 8)
me efage to susthma mallon, mallon kai egw xwris subs autes tis 2 season…
ps.public