καλά δεν φαντάζεστε πόσο με ψήσατε να πάω να κάνω μια μπλούζα αύριο κι’όλας…
Now playing: In This Moment - This Moment
via FoxyTunes
καλά δεν φαντάζεστε πόσο με ψήσατε να πάω να κάνω μια μπλούζα αύριο κι’όλας…
Now playing: In This Moment - This Moment
via FoxyTunes
Γιατί άλλαξες πάλι το άβαταρ σου παιδί μου?
δεν ξέρω μου αρέσει καλύτερα αυτό…τα χρώματα είναι πιο ζωντανά σε αυτήν,και βλέπω καλύτερα τον Kenny…:roll:
Now playing: In This Moment - He Said Eternity
via FoxyTunes
Καλά, αλλά αν σε πω καμιά μέρα Νεφέλη μη παρεξηγηθείς!
xaxaxa όχι όχι δεν θα παρεξηγηθώ…:p:p:lol::lol:
Now playing: Nuclear Blast Allstars - Slaves To The Desert (Feat. Hansi Kόrsch [Blind Guardian])
via FoxyTunes
εγω τοση ωρα η νεφελη νομιζα πως ηταν
ομτζ…όχι δεν θα παρεξηγηθώ,ακτός αν στο τέλος που βγει το όνομα και το συνηθίσω…:p:p
Now playing: In This Moment - Ashes
via FoxyTunes
να προσέχεις τότε
εντιτ: http://www.youtube.com/watch?v=hGdgADyS8BI&feature=related
εδώ ο cartman τα σπάει!!!
να μαι και γω!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!θεά!
το είχα ξεχάσει αυτό!φοβερό επεισόδιο!
έλα μα μαζευτεί η παρέα του Southpark!
χάρηκα υπερβολικά μήπως?:-s:-s:p
πω καλά που το θυμήθηκες!!!πάω να δώ την ταινία χαχαχα!!!
άρχισα την 6 season και άνοιξε με πολύ καλό επεισόδιο…όπως πάντα ο cartman τα σπάει και ψάρωσα πραγματικά όταν είδα το Kenny(Butters)…
Now playing: Edguy - But Here I Am
via FoxyTunes
sorry για το διπλό ποστ…
λοιπόν σήμερα τελείωσα την 7 season και μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η καλύτερη μέχρι τώρα…
ο Cartman όπως πάντα άψογος/κωλορατσιστής του κερατά/κακομαθημένος κοκ…
μόλις στο τελευταίο επισόδειο πέθανε ο Kenny για πρώτη φορά σε αυτή τη season…καυ αυτό με ευχαρίστησε λίγο αν και σύγχρονος μου κακοφάνηκε…
Now playing: Equilibrium - Des Sangers Fluch
via FoxyTunes
Όταν το ξεκίνησα από την αρχή (γιατί είχα δει χύμα επισόδεια) είχα τελειώσει και τις 11 season μέσα σε ένα μήνα και κάτι (και έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι λόγω της σχολής…) Αυτό νομίζω τα λέει όλα.
βλέπω μόνο τυχαία επισόδεια, καθώς μερικά είναι τοσο αηδιαστικά που δεν τα παλεύω… Και μερικά που έχουν έντονο πολιτικό περιεχόμενο (με ροπή ρεπουμπλικανική) δεν μου αρέσουν… Υπάρχουν βέβαια, κάποια που είναι ΕΠΙΚΑ:
the death of eric cartman
best friends for ever
lil crime stoppers
και άλλα πολλά… Cartmanland… lololol…
το πιο αστείο σημείο ever… cartman joins NAMBLA… που μιλάει στο ίντερνετ με έναν τύπο:
Cartman: [chatting with an older man] “I’m eight and a half inches.” Whoa, this guy’s tiny. He must be a dwarf.
[types]
Cartman: “I don’t want to be friends with a midget. Midgets piss me off.” Frowny-face.
είναι γαμάτος, έχει άποψη για τα πάντα, αλλά όταν η συζήτηση είναι sex-related δεν καταλαβαίνει τπτ…
πάντως, το πιο αστείο επισόδειο σε καρτούν είναι για μένα το “PTV” του family guy…
http://www.sinlesslinks.com/TV-Series/south-park/
…γιατί καλά είναι και τα streaming, αλλά άλλο πράγμα το full-screen.
ps: δείτε επειγόντως Le petit tourette, season 11 episode 8.
Σε 22 μερες νεο επισοουδ
Σιγά μην το θυμάμαι. Να μου το πεις τότε.
για να δουμε τι θα λεει η 13η σεζον, γιατι η 12η ητανε μαλλον η χειροτερη εβερ… :?
1301 - The Ring
Kenny and his new girlfriend go to a Jonas brothers’ concert. Thinking it’s his way into her heart and other body parts, Kenny takes his new girlfriend to a Jonas brothers concert. his dream of taking their relationship to the next level is crushed when the Jonas brothers give them purity rings.
:D:D:D:D