Τελικά όσο πιο πολύ βλέπω το “Fishsticks” τόσο μου αρέσει. Οι σκηνές με τις φαντασιώσεις του Καρτμαν (που σφάζει τον δράκο ή τα jewbots!) είναι φοβερές! :lol:
Πω, δε βλέπω την ώρα για τα επόμενα… Τα έχω λιώσει στις επαναλήψεις.
Τελικά όσο πιο πολύ βλέπω το “Fishsticks” τόσο μου αρέσει. Οι σκηνές με τις φαντασιώσεις του Καρτμαν (που σφάζει τον δράκο ή τα jewbots!) είναι φοβερές! :lol:
Πω, δε βλέπω την ώρα για τα επόμενα… Τα έχω λιώσει στις επαναλήψεις.
11 μερες!!!
Dont forget to bring your towell…
Απλα δειτε το!!!
χαχαχαχα…but i don’t get it!
Neither do I…
χαχαχαχα…γαμάτο…thnks για τη σκηνή
Και info για το νεο επεισοδιο: The boys bring in professional ghost hunters to investigate evidence of paranormal activity in the Broflovski House in an all-new episode of “South Park” titled, ?Dead Celebrities,?
Να δουμε…προβλέπω Michael Jackson (ουπς…sorry, mrJefferson) επιστροφή στο South Park…
Ki εμενα αυτο μου πηγε στο μυαλο κατ ευθειαν για μαικλτζακσον…αιντε να δουμε
Μολις ειδα το επεισοδιο!(7 το πρωι, ποσο τελειωμενος παιζει να μαι:lol:)
[SPOILER]Nooooooo you re ignoraaaaaaaaaant χαχαχαχα
Μετριο επεισοδιο ειναι η αληθεια, αλλα σε 2-3 σκηνες γελασα με την ψυχη μου.
Εκει που οι κριτες ξερω γω τραβαγαν μαλακια με τις μικρες, ή εκει που σκαει μυτη απο το υπερπεραν ο M J αχχαχα.
Στην αναμονη παλι για το νεο επεισοδιο την επομενη βδομαδα! [/SPOILER]
Το είδα κι εγώ. Μαλακία μου φάνηκε. Πφφφφ. Γενικά πάντα μαλακία μου φαινόταν το South Park
Χμ…ναι…μέτριο ήταν, μόνο κανα-δυο σκηνές άξιζαν…
Χαχαχα, ρε, είχε μερικές σκηνές άπαιχτες!
[SPOILER]
ΡΕ, το συνειδητοποιείτε, τρώγανε βρώμικο στο Σάουθ Παρκ! Άκου τσιποτλ! Αχαχαχαχχ :lol:
Η σκηνή που οι άλλοι κατουριόντουσαν πάνω τους είχε τρελά γέλια. Όσο αφορά τον Mj, εντάξει, απο τον τίτλο και μόνο είχε πάει ο νους μου σ’ αυτόν, δεν έπεσα έξω. 8)[/SPOILER]
…και η κατρακύλα συνεχίζεται. Πραγματικά, το απόλυτο μηδέν. [-X
Ακόμα και η 12η σεζόν είναι επική μπροστά στη φετινή. Για να μη μιλήσουμε για 7η ως 10η…
Πάλι καλά που υπάρχει και το family guy για να βλέπουμε ωραία καινούρια επεισόδια.
Το southpark ξαναλεω,απο 7 μεχρι και τωρα,ζητημα να μαζευει 10 καλα επεισοδια…και το σημερινο μλκια ηταν,χοντρη-και περιμενα να το δω ολη μερα δλδ:(…(αλλα απο 7 και πισω εκμηδενιζει ολες τις αλλες σειρες με χαρακτηριστικη ευκολια).
Παίδες, διαφωνώ. Για μένα το ΣΠ έπιασε το peak του στη μεσαία περίοδο του, ενώ η σήζον 11 ήταν μια απο τις κορυφαίες. Η μόνη που δε μου άρεσε ως τώρα ήταν η 12, απο την οποία ξεχώρισα 3 επεισόδια ξέρω γω.
H τελευταία τα πάει αρκετά καλά ως τώρα, χωρίς να είναι απο τις καλύτερες. Εχει όμως κάποια γαμάτα επεισοδιάκια. 8)
cancelled
crime stoppers
christian rock hard
CASA BONITA
MORMONS
awsome-o
passion of the jew
wal-mart
cartman’s incredible gift
CRITTER XMAS
die hippie
GINGER KIDS
trapped in the closet
CARTOON WARS
tsst
warcraft
TOURETTE
imaginationland
over logging
breast cancer
I rest my case 8)
Fixed
:lol::lol:
Nooooooo, you re ignoraaaaaaaaaant
Lupin, πας και ξαναβλέπεις 5 φορές στα καπάκια το Trapped in the closet, γράφεις 100 φορές “Υπόσχομαι να μάθω μπαλίτσα” (Bart-style) και μου ζητάς ταπεινά συγγνώμη
Εκτός αν δεν έχεις ψάξει πού ακριβώς αναφέρεται ο τίτλος του επεισοδίου, in which case συγχωρείσαι αλλά πατάς εδώ.