Μόνο εμένα έχει αρχίσει να με απογοητεύει το South Park?
Το επεισόδιο ήταν μέτριο(και δεν λέω κάτω του μετρίου γιατί είχε μερικές ωραίες σκηνές).
Πλέον όλα τα αστεία του είναι αναμενόμενα(είναι και πολλά τα χρόνια που παίζεται,πόση φαντασία μπορεί να έχει ο άνθρωπος?) και εμένα με κουράζει αυτό.
Γενικά οι τελευταίες σαιζόν είναι μέτριες.Ελπίζω σε κάτι καλύτερο.
Νταξ καλουτσικο το καινουριο…τα επη σταματησαν στην 11η, η 12η καλη, η 13η η χειροτερη μεχρι τωρα αλλα και παλι την παλευει. Ελπιζουμε σε ανακαμψη! Για μενα παραμενει το καλυτερο του ειδους παντως.
Ήμουν σίγουρη ότι αυτή η σκηνή θα σου άρεσε…#-o
Μέτριο επεισόδιο αν και μου άρεσε που συμμετείχαν πάλι (έστω και για λίγο) και τα τέσσερα μικρά!Ο διάλογος του Cartman στο τέλος με την τύπισα είχε πολλή πλάκα!:lol:
New York, October 12, 2009 ? Prostitution is on the rise in ?South Park? in an all-new episode titled, ?Butters? Bottom Bitch,? premiering on Wednesday, October 14 at 10:00 p.m. on Comedy Central.
Butters has made it all the way to the 4th grade without ever kissing a girl. All of his friends have been teasing him mercilessly. Butters is determined to catch up with the rest of the boys in his class.
Meanwhile, one overly dedicated cop wages war on Prostitution in South Park.
Ναι, είχε γέλιο το επεισόδιο, εγγύηση ο Butters! (είχαμε και καιρό να δούμε Butters episode - από το The Ungroundables, το οποιο επίσης είναι από τα αγαπημενα μου των τελευταίων seasons)
-Yes sir, I believe I know what you are saying! :lol:
Xaxa, το είδα και γω! Φάση είχε, όπως όλα τα επεισόδια με τον Μπάτερς - αν και δεν έκοψα και φλέβες κιόλας. Αρκετά καλό, αλλά όχι στα τοπ-3 της σήζον για μένα.