South Park

15:45

bitches!!!

Αν υπάρχει ένα επεισόδιο που θα το χαρακτήριζα ως το “πιο καμμένο εβερ”, τότε σιγουρα είναι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=2k64w3354kE&feature=related :lol:

Όσο αφορά το νέο, έχω ένα καλό προαίσθημα, σαν θέμα τουλάχιστον προσφέρεται για πολύ γέλιο…

το καλυτερο επισοδιο εβερ ειναι το redhotcatholic love
the catholic boatttt:dance:

καλο…

αλλα δεν ειναι Towelie!:lol:FUNKY TOWN

over logging ρε

did u see the spooky ghost?the ectoplasm

η το επισοδιο με το συνδρομο τουρετ?
‘‘me an ma cousin touched each others weeeeeeners!’’
‘‘it’s criss hansen.AHHH!(boom)’’

γενικα το σαουθ παρκ εχει απειρες κορυφαιες στιγμες.

αγαπημενο τραγουδι το prostite, και μετα ενα απο το mr hankeys christmass classics

I’m gonna make love to ya woman
gonna lay ya down by the fire
And caress your womanly body
make ya moan and perspire
Gonna get those juices flowin’
we’re makin’ love gravy, love gravy,
lovelovelovelovelove gravy
love, luh…

rip Chef

απο τα πιο καμμενα επεισοδια ειναι το scott tenorman must die!

:lol::lol::lol:χεζομαι στο γελιο οταν αρχιζει τις φανκιες,και ειδικα αυτο…

Καμμενο οχι ρε,κατα γενικη ομολογια το καλυτερο επεισοδιο της σειρας ισως8)
Καμμενο ειναι ο Towllie,μακραν(που και με αυτο,λιωνω στο γελιο:lol::lol:)

Συμφωνάω. Άλλο καμμένο, άλλο καλύτερο. Το Σκοτ Τενορμαν είναι άνετα στα τοπ-5 έβερ! (εδώ Lupin συμφωνούμε πέρα για πέρα!)

Πάω να δω μήπως βρω πουθενά το καινούργιο τώρα, νομίζω ήρθε η ώρα του, χεχεχε…

Θέλω κι εγώ το καινούριο :frowning:
Btw alex, χωρίς γ, ε…

Τι παπαρια το νεο επεισοδιο

Στο μονο σημειο που γελασα ηταν εκει που πιναν καφε και ολοι ειχαν παραγγειλει απο κατι εκτος απο τον Κεννυ που επινε νερο

Είστε κακόγουστοι ε. Γάμησε το νέο! :lol:

Ναι και αυτη η σκηνη.Γενικα ομως ηταν οτι να ναι

Δε ξέρω, εγώ γελούσα συνέχεια. :roll:

Ωραιο ηταν, βεβαια φανηκε οτι δεν μπορουσαν να βγαλουν πολλα απ την ιδεα που χαν να ασχοληθουν με το wrestling και το τραβηξαν πολυ σε σημεια, αλλα καλο

εκει ειχα διπλωσει απο τα γελια:lol::lol::lol:…αλλα γενικα παπαριτσα κλασσικη τελευταιων σεζον…αν και πολυ αμερικανικο το θεμα-και οποιος εχει παρακολουθησει γενικα WWE παιζει να γελασει πιο πολυ ή να νιωσει καλυτερα τη σατυρα-,ειχε καποιες μικροστιγμες αλλα και παλι:-k[-X…απλα δεν ειναι αστειο πλεον…

3 πραματα:κοψτε τη γ@μημενη ‘‘σατυρα’’ της επικαιροτητας και των ταινιων-δεν το εχετε!!(το Pandemic,imaginationland-αποθεωση της μ@λ@κιας και του ανευρου χιουμορ- κτλ, μου καθονται στο λαιμο ακομα)…ξαναγραψτε επισοδεια με βαση τους διαλογους και οχι με σκοπο να βγει επικη διαθεση και σασπενς της πλακας που και καλα θα περνιεται για πολυ αστειο(ναι,παπ@ριες σαν αυτη τη παρωδια των 300 εννοω)…και τελος,ξεχαστε το χιουμορ του στυλ κανω-οτι-πιο-ακυρο-υπαρχει-και-ολοι-συμπεριφερονται-νορμαλ-πλην-των-ηρωων-που-πιανουν-αμεσως-την-ακυροτητα…το σαουθ παρκ ειναι σκατα πλεον,χαλαει το καλο του ονομα…ουτε καφριλες δεν εχει πια…(αααχ,καλες εποχες propert condom use)…τι σκατα,γτ πως και δεν τους εχουν κοψει ακομα??ποσες σεζον θα ειναι επιπλεον,ξερει κανεις?

ελανορ,σταματα να βλεπεις southpark,μου χαλας το αρνητικο βαιμπ που προσπαθω να χτισω λιθαρακι λιθαρακι:p:p

Εχουν αλλες 2-3 σεζον στα σιγουρα.

Οποιος δεν ξερει τον απο πανω γιουσερ, μπορει ανετα να εχει σχηματισει την αποψη οτι μισει το σαουθπαρκ!

[δραματικη μουσικη με βιολι αλα καρτμαν σε something wall-mart this way comes]μα επειδη το λατρευω το south park,γιαυτο τα λεω αυτα…:(…εχει καταντησει πλεον να συναγωνιζεται το Family guy σε μ@λ@κια-και να τον πινει τις περισσοτερες φορες κιολας-…

μην με κανεις ignore ε?:oops::-s:p

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZE!!! Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…:lol: