South Park

Ρε το imaginationland ειναι επος…και γενικα μετα απο τις δυο πρωτες σεζον και μεχρι και 12η ειχε πολλες καλες στιγμες η σειρα…τωρα στα τελευταια δυο τρια επισοδια λιγο εχει χαλασει αλλα και παλι μια χαρα ειναι

Τελευταία έχει ανοδική πορεία το southpark, η 13η σαιζον είναι αρκετά καλή… γέλασα με το τελευταίο γιατί απλά ΜΙΣΩ το φεστιβάλ καθυστέρησης smackdown…

νταξ καλο ητν

γελασα πολυ οταν εσκασε για πρωτη φορα ο cartman ως bad irene!!!
LOLOLOL

επισης η απεικονιση των rednecks ειναι θεικη!!!

ΤΗΕΥ ΤΟOK HIS JOB!!!
THEY TOOK HIS DOG!!
THEY BROKE HIS JAW!!!

LOLOLOL

Lupin, το Imaginationland είναι ΕΠΟΣ
[SIZE=“7”].-[/SIZE]

(έτσι, μια μεγάλη τελεία και παύλα για να γίνει αντιληπτή :P)

Πάρ’τε το χαμπάρι, το South Park δε στηρίζεται τόσο στο χιούμορ των πρώτων seasons πλέον. Έχει άλλο στυλάκι. Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου, οι αγαπημένες μου σηζονς είναι απο την 5 ως την 11. Η 13 χωρίς να ναι τοπ, πάει καλά. Για τα δικά μου γουστα τουλάχιστον. :stuck_out_tongue:

Βάζω να ξαναδώ το τελευταίο.

TK R DDD JB

:stuck_out_tongue:

:thumbup:

Όσο αφορά τις καφρίλες, νομίζω πως συνεχίζουν να υπάρχουν, απλά είναι και αυτές λίγο αλλιώτικες σε σχέση με τις αλλότινες. Δεν ήταν κάφρικο το επεισόδιο με το γιγαντοχέσιμο του πατέρα του Σταν? :stuck_out_tongue: Ή το άλλο που πήγε ο Καρτμαν και έχεσε στην έδρα για να τον στείλουν detention? :lol:

ορίστε, τα παραδείγματα με τα σκατά έφερα, αλλά τι να γίνει :stuck_out_tongue:

Και όλη αυτή η βία, με τα σφαγμένα παραμυθοπλάσματα, τους βιασμούς, τα μάτια που κρέμονταν απο τα κοριτσάκια, κλπ στο Imaginationland? :stuck_out_tongue:

(όμορφα πράγματα χζαχαχαχ)

:lol::lol::lol::lol:
Πόσο καμένο ήταν αυτό???

Το σημερινό καλούτσικο ήταν,όχι κάτι το ιδιαίτερο.Γέλασα αρκετά.:slight_smile:

Επιτέλους άρχισε να ξαναπεθαίνει ο Kenny:lol:

Δεν με ενοχλει η αλλαγη στο στυλ και υφος των επεισοδιων, με ενοχλει η ελλειψη εμπνευσης.

Δηλαδη, εχεις χτισει τοσους χαρακτηρες, υπαρχει ενα τεραστιο backround(πλεον) για καθε εναν απο αυτους, και αντι να το εκμεταλευτεις, πας και γυρνας οτι να ναι επεισοδια.

Οι πιο αστειες σκηνες στο λαστ επισοουδ ηταν οι ολ ταημ κλασικ.

1. πεθαινει ο κεννυ
  2. εκει που πινει νερο οταν ολοι πινουν σοκολατα
  3. οι ρεντνεκς με την κλασικη ατακα

Για να μην ακουγομαι κλαψιαρης σαν τον Λουπιν, να πω οτι μαρεσαν το The Ring & Dead Celebrities, στα οποια γελασα αρκετα:D

Δε ξέρω, εμένα μου φάνηκαν ιδιαίτερα εμπνευσμένα και τα The Coon, αυτό με την οικονομική κρίση, αλλά και το Fishticks…

Περί ορέξεως…

oυφ,κακογουστοι:p…τελικα μαλλον τα παιρνω γτ ειμαι ο μονος π του αρεσουν οι 1-6 περισσοτερο απο τις αλλες…θτχιουπιντ τερντς,που λεει η Σελι(+Mackintosh c-l-opyright:p)

-you must be Shelly.I think your brother is great

-My brothers is a thtupid tuuuurd

μαλλον γιατι πετυχες το σαουθ παρκ στην αρχη του , που τοτε ηταν κατι πρωτοποριακο και σου εχουν μεινει οι εντυπωσεις απο τοτε.
αντικειμενικα οι καλυτερες σεζον ειναι απο 4 και μετα (μεχρι 11, αλλα θα δειξει)

Η σεζονς που το ΣΠ πιανει ταβανι ειναι 4-7.

Τελοοοοοοοος

:lol::lol::lol::lol:

νταξ,ναι,το south park το ξεκινησα απο την αρχη και τα ειδα ολα με χρονολογικη σειρα(αν και εβλεπα και σιμπσονς απο πιο παλια φανατικα)…εχεις δικιο,ειναι και αυτος ενας παραγοντας που κανει πολλους να γουσταρουν μετεπειτα σεζον πιο πολυ απο τις αρχικες…μαλλον μαρεσει το χυμα-οτιναναι των πρωτων σεζον…μου βγαζει αβιαστο χιουμορ διχως προσπαθεια και επιτηδευση,οπως σε αλλες μετεπειτα σεζον…απο την 9 περιπου και μετα,8 ολοτελα,το βλεπω απλα για να περναει η ωρα…

παντως ρε γμτ,ειναι κριμα σε επεισοδια οπως πχ τα save the rainforest,scott tenorman,good times with weapons,erection day κτλ,να υπαρχουν σκουπιδια σαν αυτο με τον Ιντιανα Τζοουνς,το Παντεμικ κτλ…πιστευω πως οσο διαφορετικα κριτηρια και να εχουμε στο χιουμορ μας,ολοι πανω κατω αντιλαμβανομαστε ενα μεγαλο χασμα και μια κατακορυφη πτωση ποιοτητας και εμπνευσης…

σε χαλανε ρε μουργο εσενα τα cat orgy,chimpokomon,hooked on monkeyphonics,tweeg vs craig,gnomes,mary christmas charlie manson κτλ κτλ??:p:p8)

εμενα μου αρεσε σχετικα το τελευταιο.οσοι βλεπουν σμακνταουν καταλαβαινουν το χιουμορ που κανει σε αυτο το επεισοδειο και το θεωρω πολυ εξυπνο(το χιουμορ του)

Ρε ακούστε να δείτε τι παίζει με το τελευταίο. Λένε όλοι “wrestling”, πάει ο άλλος ο διευθυντής του WWF και λέει “α, εξαιρετικοί wrestlers αυτοί” κλπ, αλλά στην ουσία αυτό που κάνουν όλοι είναι να δίνουν reality παραστάσεις! :lol: Γιατί μου έκλεψες την γκόμενα, πήγα στο Βιετνάμ και τώρα έχω καρκίνο κλπ. Μέχρι και χορό κάνουν με χορωδίες! Σαν μεξικάνικη σαπουνόπερα ένα πράγμα! Κανένας δεν παλεύει!

Ακόμα και στη φάση που ψάχνουν να βρουν έναν νέο υποψήφιο και περνάνε απο audition διάφοροι, εκεί που πάει ο άλλος και αρχίζει να τραγουδάει ένα cheesy gay song, τα παιδιά λένε μεταξύ τους “α, πολύ καλός wrestler αυτός”. Όταν μαθαίνουν πάλι πως θα έρθει να τους δει ο διευθυντής του WWF, αρχίζουν όλοι και κάνουν σαν γκέι τινάζοντας τα χέρια (“oh my god, oh my god, oh my goood”). :stuck_out_tongue:

Και ο άλλος ο καημένος που είναι όντως αθλητής εκείνου που είναι πραγματικά το wrestling, πάνε όλοι και του λένε για “γκέι πορν”! Μόνο στο τέλος που αρχίζει τα δραματικά ενθουσιάζεται ο διευθυντής και του λέει “είσαι ο καλύτερος απο τους wrestlers”. :lol:

Στις ΗΠΑ λένε “wrestling” και εννούν όλοι το κατς, που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα. Το επεισόδιο το σατύρισε εξαιρετικά αυτό. Το να μη το βρήκατε αστείο, οκ, δεκτό (εγώ γέλασα πάντως), αλλά μη μου λέτε πως δεν έχει έμπνευση, γιατί αυτό είναι άλλο. :stuck_out_tongue:

THEY TOOK HIS JOOOOOOOOOOOOOOOOOOB