South Park

:wink:

AXAXAXXA, ήθελα να το πω και αυτό! Εντάξει, η στιγμή αυτή δεν υπάρχει.

man,η σατυρα σωστη και πετυχημενη…απλως δεν ειναι αστειο πια…νοτ φανυ…απλα το south park ξεκινησε ως κωμωδια και κατεληξε σε αποτυχημενη σατυρα επικαιροτητας(με 1 καλο και 10 ηλιθια επεισοδια)…αυτο:(…μακ,IT TOOOG AR JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!:stuck_out_tongue:

Ούτε αποτυχημένη είναι η σάτιρα… Ούτε δεν είναι αστείο. Απλά είναι διαφορετικό. Εγώ έχω γελάσει με πολλά καινούργια επεισόδια, τι να κάνουμε. :stuck_out_tongue:

οκ, είμαι χάχας και γελάω με το παραμικρό, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ,ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ :lol3::lol3::lol3:(<— παράδειγμα) :stuck_out_tongue:

εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως,γρομφ(που λεει κ ο Μαυρος Πιτ):stuck_out_tongue:

oυλπ:lol:…το ειχα ψιλιαστει…:lol::stuck_out_tongue:

tik errrr joooobssss

Αφιερωμένο στον φίλο μου Lupin. :smiley:

:lol3::lol3::lol3::lol3:XAXAXAXAXA,KYΛΙΕΜΑΙ ΚΑΤΩ…αλητη,με εκανες 1 τπ βραδυ να ξεσηκωθω και να φτιαξω ‘‘απαντηση’’…αυριο-μεθαυριο με το καλο φτανει το σκανερ κ τλμ εκει:p…

](http://imagefra.me/)[/IMG]
:p:p:p

AXAXAXXXAAXAA, έχω πεθάνει λέμε!!! :lol3::lol3:

Πω ρε μ’ έχεις κάνει πολύ σατανικό! :lol: Προσκυνώ! Λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις, THIS MEANS WAR! Περίμενε, και σου ρχεται συνέχεια! :stuck_out_tongue:

Για την ώρα, πάω να δω το Cat Orgy. :smiley:

Lupin <3

Ορίστε λοιπόν. Λέω να το ονομάσουμε The Great Battle Of The Old Versus The New Featuring Lupin, Ellanor, guest star Mackintosh, plus More, plus Dog

:lol3::lol3::lol3:χαχαχαχα,και ροζ μπλουζακι joy,χαχαχαχα…touche,που λεει και ο Cartmanuntil the next time:lightsabre:

Bλεμμα Makintosh,:lol::lol:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

χχαχαχαχαχα,ημο δεινοσαυρος ρε ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol:

Οσο οφτοπικ και να βγαινουμε,δεν μπορω παρα να μην σχεδιασω την απαντηση μου καποια στιγμη:p

Lupin, can’t wait. IT’ S ON λέμε. :lol:

Κατα τ’ άλλα, μια που το νέο επεισόδιο σχετίζεται με Ιάπωνες, ας θυμηθούμε μια απο τις κο-ρυ-φαί-ες στιγμές του South Park.

Και ναι, εδώ ο Lupin θα συμφωνεί απολύτως μαζί μου. 8)

:lol::lol:χτες το ειδα παλι…Προτιμουσα βεβαια το choice 2,ALABAMA MAN(smokes tobacco,beats his wife:lol:)…μεγαλο επεισοδιο,τεραστιο…αντε να δουμε και το καιρουριο…Goddam mogo®ians…

Με το καινουριο επεισοδιο , το σαουθπαρκ ξαναχτυπαει κορυφη…ειχα καιρο να γελασω ετσι με νεο επεισοδιο… δειτε το και πειτε γνωμες!

XAXAXAXAXAXAXAXA ΤΙ ΓΑΜΑΤΟ

Cant read my, cant read my
No he cant read my poker face

p p p p p p p poker face

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ

oh yeah! Περιμενουμε ακομη ποστ lupin και ellanor8)

Λοιπόν, μόλις το είδα.

1. Ωμό επεισόδιο, βία, αίματα.

2. Το τραγούδι του Καρτμαν ΚΟΡΥΦΑΙΟ (άνετα γίνεται και χιτάκι!). Απο τις κορυφαίες στιγμές της season ολόκληρης!

3. Η σάτιρα (αν ήταν σάτιρα δλδ) με το θέμα της μετατροπής σε τηλεοπτικό σόου και του ανταγωνισμού ανάμεσα στους ακτιβιστές πετυχημένη.

4. Είχε όμως και το απλά “καμμένο” στοιχείο, που φαίνεται στην αιτία για την οποία η γιαπωνέζοι σκότωναν τις φάλαινες και τα δελφίνια. Το επεισόδιο καταλήγει τελικά σ’ ένα καμμένο φινάλε (και με μια ωραία ατάκα του πατέρα του Σταν), που πιστεύω θα ικανοποιήσει τους φίλους του παλιού ΣΠ.

5. Α, χάρηκα που άκουσα και Smashing Pumpkins σε ένα σημείο. :stuck_out_tongue:

Το διασκέδασα. Δε μου άρεσε όσο 2-3 άλλα της σήζον πάντως (απο τα πρώτα), αν και νομίζω θα άρεσε στον περισσότερο κόσμο, λόγω των πολλών “κλασικών” south park στοιχείων που είχε. Είναι στα καλά της σήζον, αναμφίβολα.

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω άποψη Λούπιν…