Απλα γαματο… Θελω και εγω τετοιο… Εβλεπα προχτες με τον αδερφο μου το Pink Eye με τον Kenny που εχει επιπεφυκιτιδα και ειναι σαν επιδημια ζομπι, οποιον δαγκωνεις γινεται ετσι και λιωσαμε… Κορυφαια σκηνικα ο Cartman που ειχε ντυθει Χιτλερ και βαλανε να του δειξουνε επιμορφωτικο βιντεο και αυτου γυαλιζανε τα ματια του και εσκασε ενα χαμογελο να… Και μετα πηγε να τον ‘‘συμμορφωσει’’ η Principle Victoria και τον εκανε Κου Κλουξ Κλαν… :lol: Επισης στο τελος που ο Kyle σκοτωνει τον Kenny για να σταματησει η επιδημια και λεει ‘‘O my God, I killed Kenny’’, ‘‘You bastards’’…
παλικαρια…
δωστε τα φωτα σας…
λεω να αρχισω και εγω να βλεπω South Park
εχω μια ερωτηση…
τις βλεπω πολλες τις σεζον και φοβαμαι μην κανει καμια τρελη κοιλια…
τι παιζει,?
ακομη και στις σεζον που δεν ειναι τοοοσο γαματο ειναι σε καποιο καλο επιπεδο…??
ρε, δες τα ολα απο την αρχη
μονο στις τελευταιες 2 κανει κοιλια
ok… thanx…
α, και συμβουλη
να τις δεις με τη σειρα για να κατανοησεις καλυτερα την εξελιξη της σειρας μεσα στα χρονια
προβλεπω επικες μονομαχιες παλι:p…
1-6 season πατανε κατω το συμπαν,απο το πρωτο episode μεχρι και το τελευταιο,ανεβαινει σταδιακα και σκιζει κ@λους…7-8 ψιλοκαλες,εκει αλλαζει σταδιακα το southpark και γινεται πιο παρωδια ταινιων και καταστασεων κτλ…αλλα το εχουν γενικα και εκει ακομα…απο κει και μετα,9 μεχρι και την τελευταια,ειναι γτπ καβαλα,το πολυ 10 επισοδεια να μου αρεσαν…εμενα παντα:p…
ΑNyway,δες πχ 3η και 4η,και αμα σαρεσουν,δες και τις υπολοιπες μεχρι 6,και μετα 7-8…ε,μετα…θα σου που αλλοι λογικοι λογικα που τους αρεσαν:p(ellanor,χιπης αμπαλος,γνωστος προβοκατορας και τραμπουκος εδω:lol::lol::p)…
μην ακους τον λουπιν, ειναι φανμποη του ‘‘παλιου-καλου’’ σαουθπαρκ
Χα! Άλλη μια επική μονομαχία! Εγώ είμαι ο προβοκάτορας ρε ή εσύ απλά είσαι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ???
Δηλαδή πως είναι δυνατόν να θεωρείς “ψιλοκαλή” μια απο τις κορυφαίες έβερ seasons, την 8? 8O:p Καλά, το οτι θεωρείς για τον πέο την 11 ας μη το σχολιάσω (πάλι! :PP)
Κατα τ’ άλλα ο ασυφτάος μίλησε σοφά. Πάρ’τες δες’ τες όλες, με τη σειρά. Ειδικά απο την 3 και έπειτα αρχίζει το καλό το πράμα. Η χειρότερη όλων, η 12.
Παρεμπιπτόντως, σε λίγο καιρό ξεκινάει η 14η!!! Τι να περιμένουμε άραγε? Έχουν μείνει τίποτα καλές ιδέες στο κεφάλι των δημιουργών του? I can’ t wait…
Τελειώνω την 6η σεζον και θέλω πίσω τον Kenny :-s
Θα τον εχεις στην 7η
ειρηνη…:!:
μια ερωτηση εκανα…
και φυσικα με την σειρα…
αλλιως δεν εχει νοημα.
καπου εδω μεσα νoμιζω εχω δει μαχες South Park - the simpsons…nice…
θα γινει χαμος…
crimson_Idol κατα την γνωμη μου πρεπει να τις δεις ολες, μα ολες… Απο την 9 και μετα κανει κοιλια σε καποια επεισοδια, αλλα γενικα εμενα μου αρεσουν ολες… Δυσκολευομαι απιστευτα να πω ποια ειναι η αγαπημενη μου, ισως καποια απο τις 6-7, ισως και οχι… Ολες ειναι [SIZE=“3”]ΕΠΙΚΕΣ[/SIZE]… Ανυπομονω καθε φορα να αρχισει η καινουρια σεζον…
θα το κανω …
απλα εχω ενα προβλημα…
βρηκα τις σεζον στο thegreekz…
αλλα ενα ποστ λεει πως απο την δευτερη σεζον και μετα οι υποτιτλοι ειναι οτι ναναι…:?
και προσπαθω να το βρω απο αλλου…
και οχι απο τορρεντ γιατι καθε φορα που το βαζω, για 4-5 μερες το ιντερνετ απλα ειναι για τα μπαζα…
κανονικα κατεβαζω με 1,5 Mb/s αλλα μετα το τορρεντ(αφου εχει τελειωσει το download) η γραμμη χαλαει και δεν ειναι ουτε το 1/3 που ειχα πριν.
και ετσι δεν το ρισκαρω…
Δεν θες υποτιτλους για southpark…δες τα απο τα απειρα online-streaming sites που υπαρχουν…
Οχι ρε συ, πρεπει να τα εχει και να τα βλεπει καθε στιγμη, ασχετα απο το αν εχει ιντερνετ ή οχι…
δεν μπορω ρε μλκ μακιντος να αντισταθω,στο κολλημα της μερας…
Μιτς Κοννορ,χαχαχαχα:lol::lol::lol:
Oooohhh Ben, you make me almost forget about tacos n boritos
Μαλακα με Μιτς Κονορ κλαιω και χτυπιεμαι!
Running from town to town, playing with people’s lifes.
But I am tired…Lost a kids his precious time, a company millions, destroyed a carrier, and mostly i am sorry for you Ben
XAXAXAXAXA