South Park

It had its moments.

Στα συν του επεισοδίου και η εμφάνιση μετά απο καιρό (αν δεν κάνω λάθος) των officer Barbrady, Jimbo και Ned (ειδικά ο τελευταίος είχε να εμφανιστεί χρόνια!)

ρε μιλαμε για κορυφη επεισοδιο!

Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο από SP.Επέστρεψε ο παλιός κάφρος Cartman και όλη η ιδέα του επεισοδίου ήταν πρωτότυπη.Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.:slight_smile:

Ψιλοκαλο το σημερινο.

Χαχα, ΓΑΜΗΣΕ το νέο! Παίζει να μου άρεσε περισσότερο και απο το προηγούμενο. Ναι, το λέω με σιγουριά, το αγαπημένο μου της σήζον so far.

Για όσους τρέμουν στην ιδέα του South Park να κάνει σάτιρα σύγχρονων καταστάσεων βέβαια (κάτι που έκανε το τελευταίο), ένα έχω να πω: screeew you guys, nia nia nia. Δε πιάνει πάντα η σάτιρα στο ΣΠ, αλλά όταν πιάνει είναι πραγματικά καλή. Το επεισόδιο θα το χαρακτήριζα ως το μικρό αδερφάκι του “Over Logging” episode βασικά.

O Σταν μου θύμισε τον εαυτό μου. :stuck_out_tongue: Κορυφαία σκηνή, εκεί που ο Καρτμαν δείχνει τα livecams στον Kyle και όλοι την έχουν βγάλει έξω και τον παίζουν. :lol:

ΥΓ - Παρεμπιπτόντως, το επεισόδιο ήταν καλή αφορμή να βάλω να δω το “Tron”, την ταινία πάνω στην οποία και βασίστηκε…

ΕΤΣΙ ΡΕ. Μονο και μονο που εχωνε ακαταπαυστα στο μισητο κωλοφεησμπουκ το καρακαταφχαριστηθηκα.

Καλούτσικο ήταν αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το Σάουθ Παρκ που έχω αγαπήσει.
Στο προηγούμενο γούσταρα λίγο με Κάρτμαν αλλά περισσότερο γούσταρα με τις υπερκαφρίλες του Ράντι που μου θύμισαν καφρίλες εφάμιλλες των πρώτων σεζόν.
Το σημερινό μου έβγαλε και πάλι μια επιτηδευμένη σάτιρα. Το γεγονός όμως ότι καταπιάνεται με κάτι τόσο επίκαιρο όσο το Φέισμπουκ (που κι εγώ το απεχθάνομαι), το κάνει να φαίνεται καλύτερο από προηγούμενα παρόμοια επεισόδια.
Πολύ θα ήθελα πάντως να το δουν μερικοί φίλοι μου…

τα δυο τελευταια ηταν πολυ καλα.παλι υπεροχος εστω και με μικρο ρολο η μεγαλη αγαπη,ο ραντι.βεβαια χειροτερο απο το προηγουμενο αλλα και παλι καλο.

o μονος λογος που θα κατσω να το δω σε λιγοι,λογω περιεργιας κυριως…

ωραια,το ειδα,καλη μαλακια,σατυρα νηπιαγωγιου ‘‘οι εικονικοι σας φιλοι δεν ειναι σημαντικοι,οι αληθινοι μετρανε’’ κτλ…Great waste of time,ωραια μπουρδα και η σκηνη με το Τρον,γενικα καλη φαση,χαρηκα απο την αποψη οτι ,μιας κ το εχω κοψει φετος και μολις διαπιστωσα πως αυτο που θεωρηθηκε καλο,ειναι μια βλακεια και μιση,ε,το Χ που εφαγε δεν πηγε χαμενο τλκ:)

A,επισης,αν μπορει καποιος,εστω και σε πμ,να μου υποδειξει καποια αστεια σκηνη:p

Άρα και εμείς που θεωρήσαμε έξυπνη και πνευματώδη τη σάτιρα του επεισοδίου είμαστε βλάκες sir Lupin? Αφού έχεις δηλώσει πως δεν σου αρέσει (γενικά) η κοινωνική σάτιρα στο SP, δε καταλαβαίνω ποιό το νόημα να χαρακτηρίζεις τη σάτιρα του συγκεκριμένου επεισοδίου ως παιδιαρίστικη. Λες και σου φαίνονταν καλύτερες οι υπόλοιπες σάτιρες του SP.

To επεισόδιο δεν ήταν απο τα αστεία, ήταν όμως έξυπνο, και για μένα το κορυφαίο της σήζον ως τώρα. My opinion, of course. 8)

η σκηνη που προειπε ο ελλανορ,με τον τυπα που βρισκουν στην καμερα να μην την παιζει και μολις του λενε οτι ψαχνει για φιλο,αυτος παει πισω και κατεβαζει το παντελονι του.

επισης οι σκηνες που ο ραντυ ζηταει απο τον γιο του να τον κανει φιλο στο facebook και οταν εκεινος του λεει οχι τον ρωταει:δηλαδη δεν ειμαστε φιλοι πια?

τεσπα αυτα ειναι γουστα κυριως οποτε no problem:)

Αυτο ρε παιδι μου, ειναι μερικοι εδω μεσα που αν δε τους αρεσει κατι, αμεσως ηλιθιο και παιδικο (ειδικα αυτη η λεξη και οι σχετικες της, ΑΜΑΝ) το βγαζουν και υπονοειται και “Σας αρεσε ε? Μπραβο μαλακες”…ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι αυτα.

Ρε,το να βαζεις τωρα να μαλωνει η Wendy με τον Stan επειδη δεν αλλαξε το status του στο Facebook ή να νιωθει ο αλλος ασχημα που δεν του κανει Friend request,δλδ πραγματα που ναι,συμβαινουν σημερα,In our face,ειναι τραγικα αλλα και ηλιθια προφανως σαν αιτιες καυγα,ολο αυτο εν τελη,ειναι σατυρα???

Το να δειχνουν απλα αυτο που γινεται καθε μερα μεσα στη μουρη μας?Δραματοποιημενο ντοκιμαντερ σε μορφη καρτουν ισως.:p,σατυρα κοινωνικη ειναι αστειο να θεωρηθει…μα δεν σατυρισε τιποτα…απλα μας εδειξε καποια αρνητικα του fb,που και τα ξερουμε ολοι και τα κατακρινουμε…αλλα αυτο,απλα τα εδειχνε…δεν σατυρισε κατι,το κατεκρινε κσερωγω καπως…λες κα εβλεπα ντοκιμαντερ ηταν…

Η φαση με το Τρον,ηταν μια κρυαδα και μιση…ουτε καν αστειο…και το Ντισνεικο φιναλε,με το κακομοιρο παιδακι που απεκτησε τλκ φιλους και εγινε χαρουμενο,κερασακι στη τουρτα…

Τεσπα,My opinion και μενα,εξακολουθω να πιστευω πως η ‘‘σατυρα’’ δεν υπηρξε ποτε,ή εστω και αν υπηρξε,ηταν παιδιαστικη και πουλο ξανα σε sp,κατεβασα σχεδον ολες τις σεζον simpsons και here we go σιγα σιγα…

(σατυρα και πετυχημενηκαι αστεια και γενικα :bow: το sp εκανε, σε επεισοδια οπως κατι super best friends με cults,θρησκειες κτλ,σε christian rock hard,σε Biggest douche in the universe με μαγους,γιουρι γκελερ κ λοιπους αστειους κτλ,και ας μην αρχισω για προηγουμενες σεζον καν…)

(πνευματωδης σατυρα οκ,πασο,γουστα ειναι αυτα,εγω διαφωνω,αλλα οκ…)

το προηγουμενο τουλαχιστον σου αρεσε?:stuck_out_tongue:

πολυ κουραση το καινουριο…παντως το προηγουμενο ηταν πολυ ωραιο, απ οτι φαινεται για τετοια λιγα επεισοδια θα ψαχνουμε τωρα

λολ,δεν το βλεπω πια ρε,αυτο το ειδα επειδη διαβασα Τρον και ψηθηκα…

[SPOILER]γκαηζ,δεν θελω να προσβαλω κανενα ε,δεν θεωρω κανενα ουτε βλακα ουτε τιποτα επειδη αυτουνου του αρεσε και το βρηκε πετυχημενο και εγω το αντιθετο…απλα ως γνωστον,ειδικα σε sp,μου αρεσει να χωνω αβερτα-και με τη πρωτη ευκαιρια- απο τοτε που πηρε την κατω βολτα:p:p:p

οχι τιποτα αλλο,αλλα ξαναεβλεπα τα προηγουμενα ποστ μου,και διεκρινα ενα μικρο awake μεσα τους και τρομαξα λιγο:p…

[/SPOILER]

Moυ ρθε καύλα να δω τώρα southparκ…Το τελευταίο που χα δει ήταν εκείνο με τις νεροτσουλήθρες και τα κάτουρα στο οποίο έκλαιγα γιατί 5 μήνες πριν είχα “τσακώθει” μ’ ένα φίλο για τον ίδιο λόγο. Εγώ του λέγα πως ακόμη και τώρα άμα λάχει κατουρώ σε μια πισίνα και αυτός το βρισκε αδιανόητο.

Προτείνετε κανα καλό επισοδιάκι

Καλά διέκρινες, αλλά να προσθέσω και κάμποσο απο true-barbarian-metal spirit, b-movies style. Απο κείνα που δεν ανέχονται οτιδήποτε το “φολς” και το παρεκλίνον. :stuck_out_tongue:

Και μια που αναφέρεσαι πολύ στο “έγινε σαν τα disney” τον τελευταίο καιρό, πάρε ένα εντελώς οφφ-τόπικ αλλά απόλυτα ΤΙΜΙΟ disney στριπάκι, απο τις παλιές καλές εποχές. Δημιουργός του ο Floyd Gottfredson φυσικά. Και ναι, ο Μίκυ αποπειράται να αυτοκτονήσει! Πιστεύω και ο queen rulez θα το βρει ενδιαφέρον. :stuck_out_tongue:

Πάρε δες τα Proper Condom Use, Child Abduction is not Funny, Red Hot Catholic Love, The Wacky Molestation Adventure, Are You there God, It’s Me Jesus, Casa Bonita, You Got Fucked in the Ass KAI ΝΙΩΣΕ. 8)