thanx!
Νταξ,ντισνευ εννοω απο πλευρας των συνταγων των ταινιων τους κυριως, προφανως
οπου χρειαζεται πολυ περισσοτερο απο ενα στριπακι ή καποια ταινια μεμονωμενη,για να διορθωσει τοσα χρονια και τοσες ταινιες ακαταπαυστης βλακειας και αμερικανιλας
Και επιμενω παλι:p,οτι το φιναλε αγγιξε Ντισνεικη βλακεια και αφελεια,για ακομα μια φορα…
οφτοπικ,αλλα και στα κομιξ ακομα,περαν των κλασσικων-τους οποιους συνεχιζει να αγνοει ο περισσοτερος κοσμος- που νιωθουν γενικα και ειναι τιμιοι,η γενικοτερη εικονα των Ντισνεικων κομικς που περναει συνεχως προς τα εξω,ειναι και αυτη απαραδεκτη-και παλι,δυσκολα καποιοι Μπαρκς,Ροσα,το παραπανω στριπακι κτλ,μπορουν να αλλαξουν αυτο…
ναι,ψηνομαι να ανοιξω τοπικ κατα της κωλοπολυεθνικης που εχει κανει πουρε το μυαλο των παιδιων του μισου πλανητη,αλλα αλλη στιγμη:p:p
αρκετη κακια και χολη για σημερα μαλλον εριξα:lol:
o κουιν το ξερει ηδη ρε!
ή ειμαστε εμπειροι ή δεν ειμαστε:p
πλακα πλακα κυριως σε αυτο το στριπακι βασιζοταν η γενικοτερη απαιτηση μου για γκοντφρεντσον στο κομιξ.
εντιτ:τωρα ειδα τι εγραψε ο λουπιν
γενικοτερα παντως νομιζω οτι μιλαει για τις ταινιες ντισνευ ο λουπιν και οχι για τα κομικ
Να ανοίξεις θρεντ, αμε, να γράψω τη γνώμη μου για το θέμα. Ψήνομαι. Έχω και δω τις διαφωνίες (και τις συμφωνίες) μου μαζί σου, προτιμώ να τις αναλύσω στο κατάλληλο θρεντ όμως. Εν ανάγκη γράψτο σε κάποια απο τα υπάρχοντα δισνεικά θρεντς, έχουμε κάμποσα.
εδιτ. Ένα μικρό σχόλιο μόνο με αφορμη το ποστ του queen rulez. Οι ταινίες με τα κόμικς δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση.
δεν ειπα το αντιθετο.απλα το σχολιο του μιλαγε κυριως για τις ντισνεικες ταινιες.
Dont mind about Lupin, he s got some sand in his vagina
Δεν διαβασα τα προηγουμενα post γιατι ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια και δεν εχω δει ακομα το 3ο… Καλο το Sexual Healing αλλα και το The Tale of Scrotie McBoogerballs, με το δευτερο νομιζω να ειναι λιγο καλυτερο… Τι κραξιμο εφαγε η Sarah Jessica Parker? :lol::lol2: Και καλα της κανανε, μου την δινει ελεεινα… Πολυ γελιο ο Μπατερς με τα γυαλια και το σοφιστικε στυλακι… Και απο το πρωτο ελιωσα με τον ‘‘εξωγηινο’’ που εχει εξαπλωσει τον ιο που κανει τους αντρες πολυγαμικους… Αλλα και το καινουριο παιχνιδι της EA Sports με τον Tiger Woods φαινεται γαματο… Θα παω να το αγορασω αυριο… :lol3::lol2:
Ναι αλλά ξέχασες κάτι πολύ, πολύ γαμάτο…
Επίσης…, ναι είναι γεγονός, tribute των Simpsons στο South Park!
They mostly come at night
mostly
Την κατάρα μου νά 'χεις που με κόλλησες με το remix βραδιάτικα!!!
Νιανια νια Νιανια νια. βρε πηγαίντε για ύπνο και αφήστε το southpark
ΑΥΤΗ δε βλέπει!
Stone her to death!!!
Btw πολύ μέτριο με φάνηκε το τελευταίο…
ΚΑΡΦΙ :bleh::bleh:
Το επόμενο θα έχει ουκ ολίγες επανεμφανίσεις… τουλάχιστον όσο αφορά τους celebrities… μέχρι και Mecha-Streisand είδα.
εδιτ. Να απολογηθώ για το εν λόγω ποστ μου στην deadmemories.
edit no 2. Ορίστε, μερικά επεισόδια South Park μόνο για την deadmemories, για να μη λέει τι του βρίσκουμε. Ωραία μεν αλλά χωρίς πολλές καφρίλες και τέτοια. Δες κάποια, ή όλα, απο τα παρακάτω επεισόδια.
Raisins, Marjorine, Ginger Kids, Casa Bonita, South Park is Gay, Christian Rock Hard, The Return of the Fellowship of the Ring to the two Towers, Bebe’s Boobs Destroy Society, The Wacky Molestation Adventure, Cat Orgy, Two Guys Naked in a Hot Tub, Chinpokomon.
Αν ούτε αυτά σου κάνουν, South Park is not your thing, definitely.
Επεισόδιο Raisins στο σημείο Non-Conformist Coffee
http://www.southparkstudios.com/clips/154322
Ο Stan φοράει μπλούζα Νevermore
btw ωραίο επεισόδιο αυτό
Οταν εγω σου ελεγα κατσε δες, κοροιδευες