Εσύ όλο κάφρικα επεισόδια πρότεινες
i’m not going to live in a third world country with all the conformists…:lol::lol:
απίστευτη η κριτική σε αυτό το επεισόδιο…
αγαπάμε southpark!!!
χαχαχα!εμένα μου έχουν λείψει οι παλιές τους καφρίλες πάντως!
Το τελευταίο για το facebook είχε πλάκα πάντως!
το 0 friends μπηκε στο πανθεον των best επεισοδειων ever…
χαλαρα απτα καλυτερα.πλησιαζει to warcraft και turrets.
Νταξ, συγκίνησις…
Και να δείτε ότι θα είναι τόσο κάφροι που θα παρεμβάλουν πάλι Terrance&Philip ανάμεσα στα δύο επεισόδια…
Αυτο σκεφτηκα και εγω!
Νταξει, γελασα με την ψυχη μου, πραγματικα.
Ομολογώ ξεκίνησα να βλέπω το επεισόδιο με πολλές επιφυλάξεις, αλλά οκ…πραγματικά, συγκίνηση. Τελικά πρόκειται για επετειακό επεισόδιο με όλη τη σημασία της λέξης, ακόμα και στον τρόπο που τελειώνει…
[SPOILER]ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΚΟΜΑ
[SPOILER]Βασικά φοβόμουν πως θα ήταν απλά ένα βαρετό επεισόδιο πηγμένο στους celebrities, αλλά οκ, Mitch Connor, Mister Hat, Mecha Streisand ΚΑΙ το θέμα με τον πατέρα του Καρτμαν… συν το οτι χωρίστηκε στα δύο όπως είχε χωριστεί 1) το διπλό επεισόδιο με τον πατέρα του Καρτμαν και 2) το Cartoon Wars με τον Μωάμεθ…
Κατα τ’ άλλα αν και υπήρχαν στοιχεία που παρέπεμπαν σαφώς στο σύγχρονο SP, ακούστε ρε το “τραγούδι” την ώρα που εμφανίζεται η Mecha Streisand. Αν αυτό δεν είναι ό,τι πιο σάπιο έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια (και εντελώς άκυρο με την εξελιγμένη οπτική εμφάνιση της σειράς), δεν ξέρω τι είναι τότε.[/SPOILER][/SPOILER]
Η mackintosh καθισταται υπευθυνη,αμα δεν μαρεσει,γτ μου τα @@ στο μσν και υπεκυψα(ε,ειναι και τσαχπινα και με τουμπαρε)…αντε να δουμε…
Τα παρακάτω απευθύνονται σε όσους το είδαν. Οι υπόλοιποι μακριά.
[SPOILER]Λοιπόν, το ερώτημα τώρα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια ή όχι. Γιατί τέτοιοι που είναι οι M&T μπορεί και να μη του δώσουν συνέχεια! Και να μας αφήσουν όλους με το πουλί στο χέρι ένα πράγμα, να αναρωτιόμαστε πάλι ποιός είναι ο πατέρας του Καρτμαν κλπ.
Ή, μπορεί όντως να ακολουθήσει κανένα Terrance & Philip (ή οι άλλες οι Καναδές), ή κάτι άσχετο τέλος πάντων, για να επανάλθουμε στη συνέχεια στο τελευταίο επεισόδιο της εαρινής σεζόν… (δύο έχουν μείνει εξάλλου). Λίγο προβλέψιμο βέβαια, αλλά εδώ που τα λέμε, και το να μη του δώσουν συνέχεια καθόλου προβλέψιμο είναι απο τη στιγμή που μιλάμε για τους Stone k Parker.
Ομολογώ ήμουν περίεργος να δω αν θα αποκαλύψουν τον Μωάμεθ, γιατί ισχύει οτι έχουν αλλάξει τακτική τα κανάλια τα τελευαία χρόνια σε αυτό το θέμα (σε σχέση με την εποχή του Super Best Friends). Ίσως αυτό είναι ένα κίνητρο και για τους ίδιους, να συνεχίσουν το επεισόδιο.
Λογικά θα υπάρξει συνέχεια! 8)
ΥΓ - στην οποία καλό θα ήταν να δούμε και κανέναν άλλο νεκραναστημένο χαρακτήρα, κανέναν Dark Chef, Mephisto, Pip…
[/SPOILER]
Ακομα γελαω με μια σκηνη…
Besides I know who you really are…MITCH CONNOR
[SPOILER]Mister Hat: “I don’t believe i know you”
Mitch Connor: “Name’s Mitch Connor. Flew the same division as you back in Saigon”.
:lol:[/SPOILER]
Πλακα ειχε…
[SPOILER]και γω γελασα σε ολα τα σημεια με Μιτς Κοννορ:lol:…σε ολα ομως…και πολυ μαλιστα…και στην αρχη,που επεφταν κατι μπινελικια με καρτμαν και καιλ:p…βαριεμαι τα δραματοποιημενα του σημεια γενικα…και η Στρειζαντ στο τελος ηταν μια πιπα και μιση,με γραφικα απο πλεηστεησον,λολ,γελοιο…επισης μαλακια θα κανουν με πατερα καρτμαν…καλα καλα κλασαμε στο γελιο με το παλιο διπλο(με μεφεστο,που πηδανε ολοι τη μανα του Καρτμαν,που σκαει το γαιδαρο μεχρι να μας πει:lol::lol: κτλ ομορφα)…,τωρα πανε να χαλασουν την ιστορια,με ενα και καλα δραματικο υφακι.αστειο ξερωγω#-o:lol:…ιντιανα τζοουνς-σεξ toy,πολυ γελιο,και επικη η παραπανω ατακα κοννορ σε mr hat με σαιγκον:lol::lol:
Kαλουλι γενικα σαν προσπαθεια,επετειακο στο φιναλε φιναλε ειναι,οκ…απλα οκ,στο μεγαλυτερο μερος,παλι το ιδιο μοτιβο,ουτε μια ατακα,και επιτηδευμενα δραματοποιημενο για να φανει ως αστειο…νταξ,ειναι κουραστικο…η Στρειζαντ ειχε πλακα τοτε,γτ ηταν ακυρη τελειως…εδω ηταν λες και εβλεπα Γκοτζιλα σε μια σοβαρη βερσιον…
Απλα ειχε αστειες στιγμες,που πηγαζαν απο παλια επεισοδεια και μονο…
[/SPOILER]
Θα δουμε και συνεχεια λογικα,απο απορεια κυριως…μετα θα παρει παλι το πουλο που του αξιζει…
εδιτ,α και superbest friends…εκλαψα…
Εισαι γαμημενος μιζερος.
και συ γαμημενη αμπαλη…
μην μαλώνετε βρε παιδιά χαχαχαχα
εγώ πάντως έκλαψα στα γέλια ειδικά εκεί που
πάει ο tom cruise στον burton και του κάνει: they will not make fun of you for making the same movie and putting johnny depp in it and why don’t you have sex with him if you love him so much…:lol::lol::lol:#-o
o διαλογος των ‘‘χεριων’’ για μενα η κορυφαια σκηνη
:lol::lol:
δεν μπορω για κανενα λογο να θυμηθω σε ποιο ηταν ο τιμ μπαρτον…:-s help?
Δεν ήταν. Μάλλον βρήκαν την ευκαιρία να τον χώσουν κι αυτόν μέσα με αφορμή το επεισόδιο.
Κατα τ’ άλλα, συγχαρητήριο επίσημο μήνυμα απο τους Simpsons, για το 200στο επεισόδιο. 8)
:lol::lol::lol::lol::lol3::lol3:
simpsons did it!!!TWICE!! χαχαχαχα…κλαιω