South Park

Γουσταρω που οι Simpsons εχουν κανει κομμα με SP, και κραζουν family gay

Μεγαλο credit απο Simpsons…αλλα και το αντιστοιχο sp για τους simpsons τοτε ηταν αριστουργημα…
Εβλεπα πριν το καινουριο ξανα(πρωτογνωρο για μενα με τα σημερινα δεδομενα)…γμτ,τελικα μονο αυτο το δραματοποιημενο χιουμορ με χαλαει πολυ…ειναι δλδ κριμα…και εχει τοσες καλες στιγμες μεσα…και παλι ομως,οπως και ναχει,χρειαστηκε να κανουν credits σε κλασσικα επεισοδια και χαρακτηρες,για να βγει κατι,σχετικα αστειο επιτελους:wink:
Δεν ειναι τυχαιο:p

Eλπιζω μονο να μην γ@μηθει η ιστορια με τον πατερα του φλωρου του καρτμαν…να μην κανουν καμια καγγουρια,τους εσκισα,στελνω φακελακι με ανθρακα στα κεντρικα την επομενη ακριβως:p…

edit σε Μακιντος…ναι ρε,στηριζουμε,εννοειτε…
Oπως ελεγε και ο Καρτμαν:
''Do you have any idea what it’s like? Everywhere I go, “Hey Cartman, you must like Family Guy, right?” “Hey, your sense of humor reminds me of Family Guy, Cartman.” I am NOTHING like Family Guy! When I make jokes, they are inherent to a story! Deep, situational and emotional jokes based on what is relevant and has a POINT! Not just one interchangeable joke after another! ‘’

Im not gonna sit here and listen to this crap from a bunch of hippies living in denial

χαχαχαχα θα το δω και εγώ, γιατί μου κινήσατε το ενδιαφέρον πάλι.
αλλά αυτό με simpsons άπειρο.

come at night come at night come at night

http://www.youtube.com/watch?v=x0N_RbqjQzs

:lol3:

:lol::lol::lol::lol:πατωμα
ο Στελιος ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

Ανετα εχουν μπει ολα αυτα ringtone ξυπνητιρια κλπ

To Palestinian alarm clock δεν το εκτοπίζει τίποτα από sms alert!

ασχετο με τα ασματα…:lol::lol::lol:

αλλα και σχετικα το all time favourite…bonus

:bow::bow:

Μια που τώρα το θυμήθηκα, ας το πω. Αυτή η “μαλακία” έβγαζε καπνούς απ’ τα βυζιά της, για όποιον το πρόσεξε!!! :lol: Δηλαδή οκ, κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και κάποιοι μισογεμάτο. Ειδικά οι δεινόσαυροι που τους έχει γίνει η γκρίνια συνήθεια, λόγω παλαιότητας ίσως… :stuck_out_tongue:

Σιγα το αστειο…αληθεια ομως…σε μια δισδιαστατη στρειζαντ,θα εδειχνε σιγουρα πιο πολυ και θα γελαγα εκει…δεν πα και να κλανε εδω…ειχε πριονια στα χερια και μλκιες και αυτα ζουμαραν ολη την ωρα…

Νταξ,ας μην βγαζουμε και απο τη μυγα ξυγκι…ηταν μαλακιαρα η στρειζαντ,ακομα και η μακιντοσ συμφωνει νομιζω:p

:lol::lol:

δεν εχω αρχισει ακομη την σειρα…
ειδα το βιντεο και ακουστηκα σε ολο το σπιτι…
τρελο γελιο:D

Πάντως σε όλα τα διπλά επεισόδια του SP, στο τέλος τους πρώτου βγάζει “to be continued”. Εδώ δεν έβγαλε (αν θυμάμαι καλά) και μάλλον θα υπάρξει τρελή ξενέρα στο επόμενο.

http://www.youtube.com/watch?v=0PxtA3vOZ5E&feature=related

Όντως, σκηνές απο το επόμενο ή ανακοινώσεις για συνέχεια δεν είχε. Και εδώ που τα λέμε, το αίνιγμα

με τον πατέρα του Καρτμαν

ήταν το ζήτημα, όχι η λύση του αινίγματος, όπως και η επαναφορά διάφορων γνωστών χαρακτήρων κλπ… δεν αποκλείεται να το αφήσουν εδώ λοιπόν και να τραβάμε τα μαλλιά μας. Εξάλλου το επεισόδιο “200” ήταν το επετειακό, όχι το “201” ξέρω γω…

Προσωπικά πολύ θα ήθελα πάντως

να συνεχιστεί φυσικά, και να έχουμε κι άλλες νοσταλγικές επανεμφανίσεις, όπως κλασικές ατάκες τύπου “Oh my God they killed Kenny!”, ή “Screw you guys i’m going home”, κλπ. Δλδ, οκ, αν υπάρχει μία πιθανότητα/ευκαιρία να τα ξανακούσουμε αυτή είναι τώρα!

Πω ρε ελπίζω να μη φάμε ξενέρα.

Kαι έχει πλάκα να βλέπεις σε διάφορα φόρουμ να έχει επανέλθει το ερώτημα “ποιός είναι ο πατέρας του Καρτμαν” και να αρχίζουν όλοι να κάνουν τις υποθέσεις τους, με βάση το “χιντ” που άφησε ο Γκάρισον (“ο πατέρας σου ήταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου εκείνη τη μέρα”. Και να γυρνάμε 13 χρόνια πριν ξερω γω. Είναι ο Dark Chef? Είναι οι εξωγήινοι? Είναι ο πατέρας του Kyle? Είναι ο μίστερ Χατ? Είναι αυτός ο πίθηκος-ή-ό,τι-σκατά-είναι που κουβαλούσε μαζί του συνέχεια ο Μεφέστο?, ή δε ξέρω και γω τι άλλο. :stuck_out_tongue:

Ούτε στο pandemic δεν είχε βάλει…