Πωπω τι μου θύμησες τώρα :lol:
Και ναι, να’τος στο preview του επόμενου επεισοδίου που θα λέγεται “201”, μαζί με τον Μεφέστο και τον Mitch Connor να έχει μεταμορφωθεί σε… μαύρο! (δείτε την κεντρική του σαιτ γι’αυτή την εικόνα)
http://www.southparkstudios.com/news/3873
Παράξενο “preview” όμως, δεν δείχνει σκηνές απο το επόμενο στην ουσία, και παίζει να σκάσουν καμιά φάρσα.
edit. Επίσης έχουν βάλει σκηνές απο το T&P, Not Without My Anus, στα preview images.
δεν τον είχα προσέξει την πρώτη φορά…
Cute, indeed. :!:
Ps: δες τα πμ σου ρε άμπαλε.
Όσο αφορά το σημερινό επεισόδιο, αν δε μας κάνουν καμιά φάρσα, ποντάρω στον Μεφέστο και στον Κέβιν (το μαιμουδόπλασμα) ως σημαντικούς χαρακτήρες που σχετίζονται με το θέμα του Καρτμαν… (αφήστε που ο Μεφέστο του μοιάζει κιόλας)
](http://img232.imageshack.us/i/vlcsnap2010042200h38m19.png/)[/IMG]
you know what the speed limit is mniaa?
Sir
Step out of the car please…
Πω, το South Park με υπότιτλους μοιάζει πολύ άθλιο :lol:
[SIZE=“7”]ΔΕΝ[/SIZE]
[SIZE=“7”]ΥΠΑΡΧΕΙ[/SIZE]
[SPOILER]Eric Tenorman-Cartman
ΣΚΟΤΩΣΕ τον πατέρα του και τον ΤΆΙΣΕ στον ετεροθαλή αδερφό του
[/SPOILER]
[SPOILER]Tom Cruise meets Willzy
Έλεγα θα τον στείλουν Imaginationland, και πόσο τέλειο θα είναι… Και τον στέλνουν στο ΦΕΓΓΑΡΙ δίπλα στη ΦΑΛΑΙΝΑ
Π Ε Θ Α Ν Α[/SPOILER]
[SIZE=“7”]I LOVE SOUTH PARK.-[/SIZE]
Εντάξει. Έδωσαν συνέχεια (και τέλος). Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν περίμενε την τροπή που πήραν τα πράγματα.
[SPOILER]1) Απίστευτο αυτό με τον Scott Tenorman… δλδ, ξεπέρασε κάθε φαντασία. Και εκεί που στο τέλος έβλεπες τον Καρτμαν να κλαίει και ξενέρωνες (γιατί λες “πάει φλώρεψε ο Καρτμαν”), η ατάκα του “my father was a ginger!!!” ήταν αποστομωτική απλά…
-
Τρομερά σπαστική η λογοκρισία στο επεισόδιο, στο site του SP το επεισόδιο έχει κατέβει λόγω των υπερβολικά πολλών μπιπ, ελπίζω να το δούμε σε μη λογοκριμένη μορφή (αν και αμφιβάλλω αν θα δούμε μη λογοκριμένο τον Μωάμεθ)… Ειδικά ο διάλογος στο τέλος (με την επιστροφή του “i learned something today” απο τον Kyle :P) είναι όλος κομμένος. WTF?? Εκτός αν έγινε σκόπιμα έτσι…
-
Είδαμε έστω και για λίγο ξανά Pip (τώρα έχουμε να λέμε πως δε θα τον ξαναδούμε σίγουρα, μια που πέθανε :P) και Mr Hankey… και φυσικά Mephesto και Kevin…
-
Δεν ξεχείλιζε απο χιούμορ το επεισόδιο, ή καμιά φοβερή πλοκή, αλλά οκ, ήταν επεισόδιο νοσταλγίας στην ουσία. Συν το σκηνικό με τον Καρτμαν φυσικά.
-
Ατάκα. Εκεί που λέει ο Καιλ “το θέμα του Μωάμεθ είναι ένα σοβαρό ζήτημα με ηθικές προεκτάσεις!” και ο Καρτμαν απαντά “people care more to find out who my father is”. Η σιωπή και τα βλέμματα των παιδιών μετά όλα τα λεφτά…
-
Βέβαια οι purιστες μπορεί και να ενοχλήθηκαν απο τη συνέχεια και την αποκάλυψη του νέου πατέρα του Καρτμαν, αλλά τι να γίνει, δεν γίνεται να μείνουν ικανοποιημένοι οι πάντες.
-
Και το τέλος με το φεγγάρι τα σπασε![/SPOILER]
Δεν θα το έλεγα αστείο (βασικά εκτός από 1-2 φάσεις δεν νομίζω να γέλασα καθόλου σε ολόκληρο το επεισόδιο), αλλά έβγαλε μια καφρίλα, έναν έντονο “οτινανισμό” και -όπως είπαν και οι από πάνω- μια νοσταλγία, που τελικά με έκανε και το ευχαριστήθηκα το επεισόδιο αν και δεν γέλασα όσο θα ήθελα (ή θα περίμενα).
Νομίζω πάντως ότι τα “μπιπ” στο τέλος ήταν απολύτως σκόπιμα.
Καλο ηταν και αυτο,ισως λιγο καλυτερο απο το προηγουμενο
Ο μιτς κοννορ γενικα ειναι ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΟΡΦΗ…μυθος…
το σκηνικο με μπαμπα καρτμαν,δεν με ξενερωσε,ουτε με ενθουσιασε κιολας…ηταν οκ,κλαιν…εγω παντως παντα θα εχω στο μυαλο μου οτι η μανα του ειναι και πατερας του και την υπερτατη φαρσα που εκανε στον Τενορμαν…
Τωρα να μπλεκουν αδερφια,μλκιες μαχες στο μελλον κτλ,οκ,καντε το τολμη και γοητεια να τελειωνουμε…
α,μετρησε απο πλευρας παρωδιας-γιαυτο και λεω οτι οι παρωδιες ταινιων κτλ ΔΕΝ ειναι καλες για τη σειρα- η ολη φαση με τον Τενορμαν…ο θρονος,η καμερα,το μπαστουνι,το καπελο,το σκηνικο,ειναι καρε καρε αντιγραφη-παρωδια,της ολοιδιας σκηνης του Τζοκερ στο killing joke του alan moore…Ποιος το πηρε πρεφα?κανεις…γιαυτο τους κραζω με τις παρωδιες…εγω εκει γελασα πολυ παντως…
Επισης,σκατα στα μουτρα τους με τη Στρειζαντ,τη γαμησανε και ψοφησε…
Hail σε Superbest friends,οπωτε υπηρχαν στην οθονη εκλανα στο γελιο… swallow,CUM:lol::lol:
EΠισης,γαμω το σπιτι τους με τον Πιπ…με το που αρχιζει και μιλαει,κλανω στο γελιο,μετα τον παταει και συνεχιζω να κλανω στο γελιο και τελος,μετα απο 1 λεπτο λεω’‘δες τους μαλακες,δεν θα τον ξαναδουμε ποτε τωρα’’…
Α,και για να συνεχισω με μπινελικια,καρτμαν πλακα πλακα,αλλα οκ,φλωρακος μου φανηκε παλι…οχι οπως βεβαια παλιοτερα επεισοδια,εχωνε κατι shut up jew κτλ,αλλα κ παλι…και αυτο με το ginger στο τελος,αναμενομενη ατακα-αντιδραση…
ΜΟΝΟ ΜΙΤΣ ΚΟΝΝΟΡ ΛΕΜΕ!!!και superbest friends απο κοντα!!!
α,και φαση με αι βασιλη,γελαγα πολυ
το ολο σκηνικο λογοκρισιας,ψιλοασχολιαστο,ειτε ηθελημενα ειτε οχι αν το εκαναν,μου φανηκε εξισου βαρετο το συνεχωμενο μπιπ μπιμ μπιπ…
Θεος Μεφεστο με τετρακωλο ποντικι:lol::lol:…αλλα τον ηθελα να λεει και αλλες πιπες γμτ…
επισης hail σε ολα τα jesus fucking christ κτλ που φευγαν αβερτα και σε σκηνικο με φαλαινα…
το κλου ειναι,οτι αυτο το διπλο επεισοδειο,ειναι το καλυτερο που εχω δει εδω και 4 σεζον περιπου…και παλι,ηταν καλο επειδη εκανε αναφορες σε παλια επισοδεια,χρησμοποιησε ηδη πετυχημενα αστεια,κοινως πατησε σε καποιες πετυχημενες στιγμες,τις αναπαρηγαγε οπως μπορουσε,και τους βγηκε…
Δεν φανταζομαι να περιμενει κανεις συνεχεια ε?Ομπαμα στο επομενο παλι,ταιγκερ γουντς και οι ιδιες κρυαδες…
πιστεύω πως αυτά τα 2 επεισόδια αποτελούν τον υπέρτατο φόρο τιμής που θα μποούσαν να κάνουν στα πρώτα χρόνια της σειράς!!!
ρεεε γαμώτο, ΓΙΑΤΙ σκότωσαν τον Pip??? όταν το είδα ήμουν σε φάση, σας μισώ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…:x
γέλασα αρκετά με το τέλος, αν και περίμενα να τον πάνε στο big gay al’s big gay animal shelter…:roll: χαχαχα τέλοσπάντων…
και κάτι άλλο, ξέρει κανείς γιατί βάζαν μπιπ στο όνομα του μωχάμετ???
[SPOILER]Για όσους παρακολουθούν τα sourhparkstudios, θυμάστε το τρειλεράκι με τον ginger Καρτμαν που είχαμε δει πριν ξεκινήσει η σήζον. Φαίνεται ήταν προαποφασισμένη απο καιρό η έκβαση του θέματος με τον πατέρα του, έτσι εξηγείται και το βίντεο…
Κατα τ’ άλλα το τέλος με την Mecha Streisand που τραγούδαγε ήταν καμμένο - άρα καλό. Και η ατάκα του Μεφέστο με το τατράκωλο ποντίκι τα σπασε.
Όσο αφορά το θέμα με τη λογοκρισία, έχει γίνει ζήτημα έξω μια που τα κανάλια αρνούνται να το ξαναπροβάλλουν και πολλής κόσμος που περίμενε να το δει δεν το είδε. Εμείς φυσικά είμαστε μάΝγκες και το κατεβάζουμε. 8)
Δε θα χει και τρίτη συνέχεια πάντως - λογικά. Κρίμα, ήλπιζα σε καμιά κλασική ατάκα Καρτμαν, κανένα screw you guys, δε βαριέσαι.
εδιτ. Εγώ πάλι στο τέλος περίμενα να πάνε στον πλανήτη που είχε πάει ο Starvin Marvin, αλλά η τροπή που του έδωσαν ήταν καλή καφρίλα ομολογώ.[/SPOILER]
Ρε τι γραφετε ειστε σοβαροι?το επεισοδιο ειχε ΤΑ αστεια…ολη την ωρα γαματες ατακες…
τι καθεστε και αναλυεται και αυτο δεν μου πολυαρεσε α και η σκηνη στο 3¨41 μπορουσε να ναι λιγο καλυτερη και το δευτερο πλανο στο 4,55 και ενα δεκατο δευτερολεπτο δεν ηταν καλο και πουτσες μπλε…
μιλαμε για επεισοδιαρα, καφριλα αστεια, οχι απλα φορος τιμης στο παρελθον αλλα πραγματικα επεισοδιο που σε κανει να γελας…
οι τυποι εχουν ακομα εμπνευση αρκει να πατησουν λιγο παραπανω στο παρελθον τους, οπως φανηκε…
[SIZE=“5”]SOUTHPARK \M/[/SIZE]
sorry αλλα #-o#-o#-o
Ή το ενα ή το αλλο.Εμπνευση ή παρελθον?
απο που μπορουμε να το κατεβασουμε?αν δεν επιτρεπεται να δημοσιευτει,ας μου στειλει καποιος το λινκ σε pm.
Τσεκαρε σε 1’ τα πμ σου
πες μου οτι εκανες το ιδιο που ειχες κανει στον μειντενα.δεν ανοιγει το αρχειο