Λολ, σοβαρα οχι, ειναι τορρεντ αρχειο ρε.
Εννοω καινουριες ιδεες, αλλα στο στυλ των προηγουμενων σεζον, οχι το σημερινο 'συγχρονο" style…να χρησιμοποιησουν καναν M’kay, κανεναν garisson, περισσοτερη καφριλα…
δεν ελπιζω βεβαια και πολυ αλλα θα δουμε
Οι Matt & Trey σχετικά με τη λογοκρισία του τελευταίου επεισοδίου
In the 14 years we’ve been doing South Park we have never done a show that we couldn’t stand behind. We delivered our version of the show to Comedy Central and they made a determination to alter the episode. It wasn’t some meta-joke on our part. Comedy Central added the bleeps. In fact, Kyle’s customary final speech was about intimidation and fear. It didn’t mention Muhammad at all but it got bleeped too. We’ll be back next week with a whole new show about something completely different and we’ll see what happens to it.
edit. Άντε, να φύγουν απ’το κωλοκάναλο.
Ελλανορ θυμασαι τι σου λεγα?
Comedy central are mostly assholes and fags…
Mostly…
ΡΕ!
Νόμιζα τά 'βαλαν επίτηδες οι ίδιοι και καλά ως ειρωνεία προς τη λογοκρισία γενικότερα :eek:
καλο επεισοδιακι με αναμνησεις κλπ αν και ηθελα λιγο περισσοτερο κεννυ και κανα T&P…
ωχ ωχ προβλέπω πολύ μίσος από TREY PARKER στο επόμενο επεισόδιο…:bounce:
εμείς στηρίζουμε πάντως…
Η φαση θα ναι να βγαλουν κανα επεισοδιο τελειως μα τελειως ασχετο με southpark, ετσι για σπασιμο στην comedy σκατοcentral.
Τιποτα Fat Abbot και ετσι.
Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά μια μουσουλμανική οργάνωση έκανε θανατικές απειλές. Περισσότερα εδώ http://www.thedailyshow.com/watch/thu-april-22-2010/south-park-death-threats και ταυτίζονται απόλυτα οι απόψεις μου με το τελευταίο λεπτό…
Άμα πάτε στο southparkstudios δεν παίζουν ούτε το Super Best Friends εδώ και 2-3 μέρες!
Περιμένω επεισόδιο-ξεχέσιμο και εντυπωσιακή έξοδο την Τετάρτη…
Εγω περιμενω μεχρι και να μην ειναι καν ‘southpark’ το επομενο επεισοδιο.
Ασε που πιστευω πως τοτε θα δουμε πραγματικη καφριλα
Απο το something wallmart this way comes
Οσες φορες και να δω sp παντα θα βρισκω κατι καινουργιο.
Ειδα σημερα και το 201 και μου αρεσαν πολυ αυτα τα 2 επεισοδια… Επικα σε σημεια τους.
Σου προκαλουσαν μια γλυκια νοσταλγια με ολα αυτα που χωσανε και επισης την ανατροπη με τον πατερα του Cartman δεν μπορουσες να την περιμενεις με τιποτα. Οταν ειχα δει το 200, ειχα κανει μια σκεψη, μηπως βαζανε πατερα του τον πατερα του Kyle και να ειναι ο Cartman εβραιος και ετσι… Θα ειχε πολυ γελιο, να ειναι αδερφια με τον Kyle μετα απο τοσα χρονια εχθρας… Αλλα δεν ξερω, θα το τραβουσαν πολυ με μια τετοια τροπη… Αλλα σαν σκεψη, αυτη μου εσκαγε… Αλλα και αυτο με τον Scot Tenorman ηταν τρομερο, απο το πουθενα… Για τον Pip που αναφερατε πολλοι, μπορει να ξαναζησει οπως και ο Kenny… Οσο για τα μπιπ, που ηταν ακρως εκνευριστικα, μεγαλη μαλακια αν ειναι λογοκρισια απο το καναλι. Να δουμε πως θα το συνεχισουν…
εχουμε τους καθυστερημενους θρησκοληπτους να λογοκρινουν…
στα συγκεκριμενα επεισοδεια βεβαια αυτη η λογοκρισια αποτελεσε βημα για κανουν την καφριλα τους,cencored o μωαμεθ και ειδικα η ικανοτηταα του να μην μπορουν να τον κοροιδεψουν:lol::lol:
Εντάξει, συγκίνηση όμως. Απο το τελευταίο επεισόδιο των Simpsons:
λευτερια στο south park
Μετριο, και κυριως, μετρια αντιδραση προς την παπαρια τους κομεντυ σεντραλ.
Αντίδραση??? Ποιά αντίδραση?..
Είχε την πλάκα του, χαλαρωτικό summer episode θα το χαρακτήριζα. Είδαμε ξανά Towelie (“leave me i’m walking on sunshine!”), ενώ φάση είχε και το δίδυμο Nathan & Mimsy μου θύμιζε Looney Tunes (οκ δεν ήταν και το πιο πρωτότυπο δίδυμο έβερ, αλλά εντάξει).
Προς το τέλος φλώρεψε αρκετά το επεισόδιο. Απ’ όσο διαβάζω σε κριτικές έξω δεν ενθουσίασε πολλούς, όπως και να χει, πέρασα ευχάριστα βλέποντας το. Ένα χαλαρωτικό επεισοδιάκι, χωρίς κάτι το φοβερό, and that’s all.
Άλλοι έξι μήνες μέχρι τη συνέχεια τώρα… Πόσες φορές πια να ξαναδώ τα παλιά, πόσες???
υγ - εσύ ο αποπάνω, ξεκίνα να βλέπεις Simpsons να νιώσεις ρε.
Ακομα κατεβαινουν οι 18 πρωτες σεζον.2 μερες θελουν ακομα.
Εγω περιμενα επεισοδιο που θα κραζε με καποιον τροπο κομεντυ σεντραλ.Αλλα…
Επισης, αν θες να χαλαρωσεις, βαλε δες fat abbot ξερω γω
Το SP δεν ειναι για χαλαρωμα!