South Park

λοιπόν, ας κάνω και έναν απολογισμό του πρώτου μισού της 14ης σήζον…

Η αλήθεια είναι πως την περίμενα περισσότερο πατάτα. Είχε αρκετές καλές στιγμές, αν και γενικά τη θεωρώ υποδεέστερη του αντίστοιχου πρώτου μισού της 13ης…

Το διπλό επετειακό ήταν ωραία φάση, όπως και το επεισόδιο με το Fried Chicken, ενώ και εκείνο με το facebook μου άρεσε (αν και καμία σχέση στο στυλ και ύφος με τα κλασικά sp).

Το μόνο επεισόδιο που τελικά θεωρώ μεγάλη πατάτα ήταν το πρώτο της σήζον. Τα υπόλοιπα ήταν απο συμπαθητικά ως αρκετά καλά. Δε φτάνουν με τίποτα την χρυσή περίοδο της σειράς βέβαια, δε φτάνουν ούτε την σήζον 11, αλλά οκ.

Αυτά ως τώρα λοιπόν…

ειδα το μισο,γτ περιμενα να δω βσκ αν θα υπηρχε αντιδραση στο προηγουμεο θεμα…
Αλλα οκ,το εκλεισα στη μεση γτ βαρεθηκα να υποτιμουν τη νοημοσυνη μου και το οποιο γουστο εχω…
Απλα εμετικα ηλιθιο επισοδειο ανευ λογου υπαρξης…

Βασικά συμφωνώ απόλυτα (εκτός του ότι δεν το έκλεισα αλλά το ανέχτηκα). Ξεφτιλίκι το επεισόδιο. Μαζί με 2-3 ακόμα, από τα χειρότερα της σειράς.

Δικος μας και ο Keyser!

Όχι, δεν είμαι γυναίκα…

:p:p:p:lol:

To τελευταίο επεισόδιο,για όσους δεν κατάλαβαν, κράζει την reality σειρά intervention (τυπικό επεισόδιο εδώ ) :wink:

Τι να κατάλαβαν μωρέ, αυτοί μόνο σκατά και ξεράσματα καταλαβαίνουν. :stuck_out_tongue:

επειδη ξερωγω επρεπε να ξερουμε το intervention?:stuck_out_tongue:

Πατος και επιβεβαιωνομαι,οτι τα 2 προηγουμενα,καλα σχετικα,επεισοδια,ηταν ομορφα μονο και μονο επειδη πεταξαν γνωστες μαπες και παλια σκηνικα στην οθονη και χτυπησαν στην νοσταλγια μας…απο δω και περα,εχουμε παλι την συνεχεια της αθλιοτητας που ειναι το σπ τα τελευταια χρονια…

(και εδιτ για τον μικρο ανοητο απο πανω:p,το σπ ‘‘σκατα και ξερασματα’’ ηταν απο την αρχη…μετα εγινε αυτο που ειναι τωρα)…

Καλα το καινουριο δε μπορουσε να ναι πιο πατος…παιζει στο τοπ φαιβ των χειροτερων επεισοδιων μαζι με τους χαρλεαδες…μονο η σκηνη με τον καρχαρια και η αλλη με τον καρτμαν(μονο που βλεπω αυτο το χαμογελο του καρτμαν πεθαινω γαμω!)
και κατα τ αλλα ΑΗΔΙΑ

αν και δεν ειδα το καινουριο
μπορω να καταλαβω πως θα ειναι

Intervention:

:cry::cry:

εγω λεω απλα να το παρετε αποφαση…παλιο στυλ σαουθπαρκ…ΤΕΛΟΣ…εγω που το αποφασισα λοιπον…το συγκεκριμενο επεισοδιο μαρεσε:p…απλα πειτε οτι ειναι αλλοι κ αντιγραφουν τα σχεδια…παρτε τα μεμονωμενα!!!τι να πω!!!(αλλο που εχω να γελασω απο την 11!!)

Σε διαφορες συζητησεις με Λουπιν, εγινε πολλη κουβεντα για τις αληθινες ατακες του SP.
Ποσο κοσμο ακουμε να λεει ‘πω το σαουθπαρκ εχει γελιο!screw you guys im goin home!Oh my god they killed Kenny!’

Υπαρχουν τοοοοοοοοσες μα τοσες γαματες ατακες, αλλα καμια δεν εκτιμαται οπως της αρμοζει.

1. They mostly come at night.Mostly

2. Η λεξη ‘nia’.Me nia, you guys over nia.Its getting cold out nia klp klp

3. SHUT THE HELL UP KITTY

4. You guys are hella stupid, you guys are hella lame, hella hella hella.

5. They took are jobs.Η οποια ατακα αναγνωρίστηκε προσφατα επειδη ξαναπαιχτηκε σε τελευταια επεισοδια

6. This place is huge.Huge as cartman’s ass.

7. They re gonna get me!!!

8. I hope its not stinky and glowy…

Στα μπαμ μπαμ αυτες μου ρχονται κατα νου.Σιγουρα κατι θα θυμηθει και ο Λουπιν

i’m not fat, i’m big-boned!
επίσης και αυτή…

1. i’m gonna be totally seriously right now…

2. hippies piss me off

3. cuuuute…suupeer cuuuuuute

και άλλα ΑΠΕΙΡΑ :lol:
το παράπονό μου από τις τελευταίες seasons είναι ότι ο cartman έχει χάσει λίγο από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ που τον χαρακτήριζε στις παλαιότερες…:frowning:

δεν το λες σωστα

DERKA DERBS!!! :lol::lol::lol:

και μερικα βιντεο ετσι για να γελασουμε λιγο… :stuck_out_tongue:

They took our jobs

Rob Schneider

niiiiiiiiiiiiiiiice

heat of the moment (δυστυχως χωρις το βιντεο - μονο eric cartman!!!)

Hot shower, Hot shower, Hot shower

the last posts,are totally Tits!

Ειδα και εγω σημερα το Crippled Summer, ενταξει τιποτα το φοβερο, αλλα δεν ηταν και τοσο χαλια που το λετε μερικοι… Οι φατσες των παιδιων στην ομαδα του Jimmy ηταν ολες εμπνευσμενες απο Looney Tunes. Αρκετα καλη η μιση σεζον μεχρι τωρα, το Medicinal Fried Chicken θεωρω το χειροτερο, τα 200 και 201 ειχαν νοσταλγια και τα Sexual Healing, The Tale Of Scrotie McBoogerballs, You Have 0 Friends οπως και το τελευταιο ηταν αλλα καλα και αλλα πολυ καλα.

Στις ατάκες ξεχάσατε μια απο τις επικότερες.

GOD DAMN MONGOLIAAANS.

++

1. tree fiddy
  2. aging hippie liberal douche
  3. midget in a bikini
  4. quadraplegic swiss man on a pony
  5. tooom, i’m standing …
  6. don’t forget to bring a towel
  7. -hello there children
    -hey chef
    -how’s it goin?
    -bad
    -why bad?
    8 )they took our job, i broke my jaw (με ό,τι ακολουθεί)

Κορυφαία σκηνή απο 14η σεζόν ο randy να τραγουδάει buffalo soldier, καθώς και η φάση που κλαιγόταν στον stan επειδή δεν τον έκανε add στο facebook.