South Park

Χάλια μαύρα.

Και ξέρετε πως εγώ γενικά είμαι “επιεικής” απέναντι στο South Park…

Κρίμα. Άντε, να δούμε το επόμενο μπας και…

Επιεικώς απαράδεκτο.

Αν ξανάκουγα άλλη μια φορά το “poor and stupid”, θα είχα πετάξει τίποτα στην οθόνη.

Ναι ρε γαμώτο, αυτό!

Ενώ στην αρχή με το που το λέει -με τελείως ψαρωτικό ύφος- στους Σταν και Κάιλ, κλαίω από τα γέλια (μοναδική σκηνή που γέλασα/μου άρεσε σε όλο το επεισόδιο), μετά έκλαιγα με τις μαλακίες που έβλεπα.

Εγω γελασα μονο εκει που ειπε ‘thats totally tits’

γιαυτο εισαι αδερφος ρε
:’)

το ειδα και γω απο περιεργεια, και γελασα μονο εκει…3δ αγωνες με γραφικα πλεηστατιον…ναααιςςς

επιεικώς απαράδεκτο το επεισοδιο…[-X

Δε ξερω αν το προσεξες, σε ενα σημειο πεταξε και ενα ‘mostly’

το βαζω ξανα μονο και μονο για να το πετυχω

Ας σταματήσει κάπου η κατρακύλα.

πιο χαλια επεισοδειο ρε παιδια? μια χαρα τα σπασε το επεισοδειο.

τοσα πολλα ειπε, τοσα πολλα εδειξε, τοσες καφριλες εκανε (ειδικα με το vagisil ελιωσα)

ξεκολλάτε και απολαυστε αν οχι την καλυτερη τοτε μια απο τις καλυτερες σειρες της τηλεορασης!

Δες και το καινούριο. Και αν σ’ αρέσει έστω αμυδρά, πάω πάσο.

Ρε. Μόλις είδα το καινούργιο, και αυτό το είδα όλο με το ζόρι. Τι ξεπεσμός είναι αυτός? Δηλαδή αν βαριούνται να κάτσουν να γράψουν ένα σενάριο της προκοπής ας το κόψουν και ας ασχοληθούν με τίποτ’ άλλο…

ελεγα να το κατεβασω γτ βαργιεμαι, αλλα μαλλον οχι…

Move along, sir.

Εντάξει μόνο συνήθεια είναι πλέον το South Park.
Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να ξαναδώ ωραίο επεισόδιο (όπως αυτά που αγάπησα εγώ μέχρι την 6-7 σεζόν), αλλά δεν νομίζω να σταματήσω να το βλέπω…

Είναι αρρώστια το γαμημένο, πώς να το κάνουμε…;

Ισχύει, το βλέπω ούτως ή άλλως, 20 λεπτά μου παίρνει, δύσκολα ξεκολλάς.

Αλλά και πάλι, γιατί τόση έλλειψη έμπνευσης? Οι Parker & Stone είχαν δηλώσει απο συνεντεύξεις τους παλιά βέβαια οτι υπάρχουν περιπτώσεις που το στόρυ του επόμενου επεισοδίου το ετοιμάζουν τελευταία στιγμή… μάλλον έχουν ξεμείνει εντελώς απο ιδέες.

(στους Simpsons όμως εργάζεται ένα μεγάλο προσωπικό, και τα σενάρια ανέκαθεν τα έγραφαν πολλοί, όχι μόνο 1-2 άτομα… να γιατί κρατιέται ακόμα η σειρά)

[SPOILER]ρε τι σκατόφλωρος που ήταν ο Καρτμαν στα τελευταία επεισόδια[/SPOILER]

Ναι, μαρεσε και πολυ μαλιστα.

Η δημιουργικοτητα τους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, καθε ατακα ειναι ευφανταστη. Καθε σκηνη, τα παντα.

Συνδυαζουν οτι παιζεται στην Τιβι οτιδηποτε υπαρχει στον κοσμο.

Μπιν λαντεν και τζερσιανους…ΕΥΓΕ!

SNOKIEEE WANTS MUSH MUSH!

fake7 εχεις δει παλαιοτερες/αρχικες σεζον ετσι? Αν οχι, θα ειναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου αυτη τη στιγμη, αν ναι, τοτε εισαι παρα πολυ γενναιος:p

Η μονη εξηγηση που μου αρεσε το τελευταιο επεισοδειο ειναι το να μην εχω δει τα παλια;

Ναι…